ell_1719_camp_fahrman_img1 Desktop174 ell_1719_camp_fahrman_img9

Ihastuin suuresti tähän Elloksen uuteen äiti-tytär mallistoon, jonka tähtinä olivat Sofi ja Frida Fahrman tyttärineen. Mallisto on kuvattu Positanon lämmön alla ja pakko myöntää, että tässä tuli ensinnäkin kauhea matkakuume ja sen lisäksi myös kuume pukea matchaavasti tyttäreni kanssa. Alla omat suosikkini ensin malliston naistenpuolelta ja sitten tyttärien mallistosta.

naiset

kietaisupaita / saronki / maximekko / off shoulder mekko / röyhelöhihainen t-paita / bikinialaosa ja yläosa

Mun ehdoton suosikkini kaikista on tuo maximekko, joka näkyy kampanjakuvissakin! En oikein edes tiedä kumman värin puoleen kallistuisin, mutta katsokaa nyt tuota mekon takaosaa ylempänä. Mallisto on kauniin selkeälinjainen ja värit osuvat omaan makuuni täysin, voin melkein haistaa sen Välimeren tuoksun näistä kuvista!

lapset

leggingsit / röyhelömekko / sifonkimekko / raitapaita / uimapuku

Aivan ihania vaatteita! Kirkkaita värejä ja kuoseja, juuri siitä minä lapsella pidän! Ja voisin vaikka vannoa, että tyttö olisi aika innoissaan jos meillä olisi matchaavat mekot, luultavasti esim tuo off shoulder voisi toimia kummallakin, tai sit vaihtoehtoisesti mulle sininen maxi ja tytölle tuo sininen sifonkimekko.

Aivan mieletön mallisto! Mitäs te tykkäätte? Tällä hetkellä myös huikea 25%:n alennus tilauksesta, Elloksen omasta valikoimasta, vaatteet ja kodintuotteet mukaan lukien.  Koodin saa aktivoitua täältä!

Linkit kaupallisia linkkejä

 

X