Xenia's day

Raikkaita sävyjä tummaa seinää vasten

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

P5120318

Olin himoinnut tummaseinäistä makkaria jo pitkään ja noin vuosi sitten lähdimme tuota kivaa urakkaa toteuttamaan. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että jos jonkun seinän sävyä haluaa muuttaa, niin eikun rautakaupoille. Loppupeleissä tuo on kuitenkin itse tehtynä kohtuu helppo ja edullinen tapa muuttaa koko huoneen ilmettä.

Tummiin seiniin sopii mun mielestä tosi hyvin lähes minkä tahansa sävyiset tekstiilit. Itseasiassa tumma sininen on mun mielestä värien suhteen aika sama kuin harmaa tai valkoinen. Sen rinnalla monet värit näyttäytyvät erityisen kauniina, mutta omaan silmääni parhaimpia sävyjä ovat näin kesän tullen valkoisen, vaaleanpunaisen, keltaisen ja vaaleansinisen sävyt.

Meidän makkarissa lähes kaikki tekstiilit ovat Ellokselta aikojen saatossa hankittuja ja niistä ehdottomana suosikkina nostan esiin nämä pellavalakanat. Lämpimät talvella, viileät kesällä. Tai no, niin viileät kuin 25 asteisessa kodissa voi olla. Tähän on kyllä tulossa muutosta, pitänee hankkia lisäjäähdytystä nyt asap ennen varsinaista kesää.

Keräsin teille omaa silmääni miellyttäviä kodintekstiilejä Elloksen valikoimasta. Ja huomatkaa muuten, että kalleimmasta ostoksesta saatte 40%:n alennuksen koodilla 460008. Koodi on voimassa 31.5 asti, eikä se toimi huonekaluihin. Nyt on hyvä aika hankkia vaikkapa ne pellavalakanat aika paljon huokeampaan hintaan!

ellostekstiilit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Ykköskuvan lakanat ovat tosiaan täsmälleen samat kuin meillä ja siinä vieressä on hyvä vaihtoehto jos haluaa puuvillaiset versiot. Kolmas ja kahdeksas kuva sisältävät puolestaan lakanat, jotka ovat jerseytrikoota. Se on materiaalina todella pehmeä ja mukava. Trikoiset lakanat kuulostavat ehkä monen korvaan vähän hassulta, mutta itseasiassa tämä materiaali on jo aika yleinen jo monenkin sisustusbrändin tekstiileissä.

Neljäs kuva on mielestäni hyvä esimerkki siitä, miten kivasti tumma ja vaalea sopivat yhteen ja tekevät tilasta kauniin harmonisen. Vaikka ihailenkin viitoskuvan kaltaista sävymaailmaa, joku noissa kontrasteissa sit kuitenkin vetoaa muhun. Kuudennen kuvan kombo on muuten vain todella kaunis. Nuo puuterin ja nuden sävyt pääsevät todella kauniisti oikeuksiinsa tummaa puuta vasten. Itseasiassa nuo lakanat ovatkin mielettömän kivan sävyiset ja sopisivat mielestäni myös meidän makkariin! 🙂 Seitsemännen kuvan pöytäliinan nostin esiin, sillä siinä oli ensinnäkin todella kivoja sävyjä, materiaali oli mieleeni (100% pellava) ja kokoja oli useampia. Jos on pöytäliina hakusessa, niin käykääpä kurkkaamass tämä siis!

Mitkäs ovat teidän suosikkeja? Suosittelen kurkkaamaan koko heidän tekstiilivalikoimansa täältä, se on todella laaja ja kattaa suuren valikoiman kaikkea eri hintaluokittain. Lakanoita löytyy pestystä puuvillasta, jerseytrikooseen ja puuvillasatiinista pellavaan. Kaikissa näissä on myös erinomainen hintalaatusuhde, sillä omat lakanamme ovat kestäneet käytännössä jatkuvaa käyttöä ja useamman vuoden ajan. Itseasiassa mulla on yhdet vaaleanharmaat ja yhdet vaaleansiniset pellavalakanat, joita vaihtelen päikseen. Jotenkin ne on niin mukavat, ettei voi enää muita edes käyttää. Lisäksi myönnän myös sen, että pellava on materiaalina täydellinen kaltaiselleni silityksen inhoajalle. Rypyt eivät siinä haittaa, vaan päinvastoin tekevät mielestäni lookista entistäkin hyggemmän!

Elikkä koodilla 460008 saatte 40%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta tuotteesta 31.5 asti. Tarjous sisältää myös merkkituotteita, mutta ei huonekaluja!

Lue myös

X