Xenia's day

Raitaa ja mukavuutta / kotiasu

Teksti: Xenia

P4110023P4110025P4110013P4110015

huppari täältä / t-paita täältä / housut täältä

Sunnuntain kunniaksi jakoon mitäs muuta kuin kotiasua. Kuten olen hyvin moneen kertaan todennut, mukavuus menee mun kohdalla kaiken muun ohitse, enkä koskaan voisi pitää esimerkiksi farkkuja kotona. Tässä on raskauden aikana joutunut päivittämään yhtä jos toista kotiasua kun mikään ei enää mahdu päälle. Parhaaksi keinoksi olen kokenut sen, että hankkii vain alaosan isommassa koossa niin että se menee vatsan ”alle” ilman että kuitenkaan puristaa. Toinen vaihtoehto on tietenkin ne maailman mukavimmat äitiysleggingsit, mutta ne ovat aika ohuet ja kyllähän sitä aina välillä kaipaa vähän vaihteluakin!

Tämä musta kotiasu on noussut lähiaikoina suosikikseni, sillä se on niin mukava päällä. Yläosakin menee nippanappa kiinni, vaikka sitä yleensä aukinaisena pidänkin. Kuvissa muuten vielä ”vanhat” hiukset ja kiroamani babyhairit, joille en tosiaan kotipäivinä edes yritä tehdä mitään. Onneksi sain teiltä hyviä vinkkejä niiden taltuttamiseen eli heti huomenna kaikki keinot kokeiluun!

Täällä oltais pian lähdössä Maxin kanssa lenkille, joka muuten tätänykyä tuntuu jo lähes kovalta kuntosaliharjoittelulta. Lihakset on nimittäin jumissa jo tavanomaisen aerobisen harjoittelun jälkeen, mutta ihan loogistahan se on kun lihakset kantaa yhtäkkiä suurempaa kilomäärää. Yksi päivä kun olin Helsingissä menin tapani mukaan metrolla keskustaan ja tuttuun vanhaan tapaan hyötyliikuin metroaseman liukuportaat ripeästi ylös. Viime kerrasta on aikaa ja tuossa huomasi sen, miten pitkälle raskaus on edennyt. Jaksoin juuri ylös asti, mutta olin portaiden yläpäässä aivan loppu..

Toisaalta nyt on ollut ihanaa kun on voinut liikkua ja aion kyllä nauttia tästä niin kauan kun pystyn, nukkuu paremmin ja pysyy muutenkin kaikin puolin virkeämpänä!

Boozt.comissa on muuten tänään flash sale, jossa sekä uutuus, että aletuotteet -20%:n alennuksella. Alla omat suosikit uutuuksista!

Desktop165

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Miksi tänä vuonna on tähän mennessä kaikkein kivoimmat uimapuvut? Tuo punainen ja nude-musta ovat aivan mielettömiä ja just sen tyyppisiä mitä mä toivoisin omaan kaappiini. Noh, ehkä loppukesästä sit.. Lisäksi huomioni kiinnittyi valkoiseen, raitaan, siniseen ja nudeen, varsinaisiin kevät- ja kesäväreihin siis!

Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita kaikille!

linkit kaupallisia linkkejä.

 

Lue myös

X