xenia's day

Raitaneule & Parka

Teksti: Anna.fi

P1010041

Eilen iskin sateisen sään piristykseksi päälle klassisen musta-valkoisen raitaneuleen. Mä olen ollut aina vähän epäileväinen leveän vaakaraidan suhteen, mutta tykästyin tähän neuleeseen sen verran, että oli se pakko saada se myös itselle. Nyt alkaa olemaan sen verran viileät ilmat, että neuleen kaveriksi oli päähän vedettävä vanha kunnon tupsupipo. En tiedä teistä, mutta mun korvia alkaa särkemään todella helposti. En edes käsitä, miksi sitä piti teininä olla niin tyhmänrohkea, että käveltiin kylmimmilläkin pakkasilla korvat punaisina ilman pipoa. Paljon mukavampaa on pysyä lämpimänä.

P1010028

Näillä kosteilla ilmoilla ei pipokaan riitä, vaan luonnollisesti on neuleen päälle vedettävä myös takki ja tongittava kaappia puoli tuntia ennen kuin löysin myös oikean käden hanskan. Syksyllä on muuten paljon enemmän mahdollisuuksia hukata tavaroitaan. On hanskoja, pipoja, huiveja ja sateenvarjoja, jotka vähintään kerran vuodessa hukkaat joko bussiin, kauppaan tai muuten vain jonnekin täysin epäloogiseen paikkaan. Mä en ole vieläkään päässyt yli siitä, että olin onnistunut löytämään mun nakkisormille sopivat nahkahanskat (varmaan lastenosastolta!), jotka olin usean vuoden käytössä venyttänyt mitä täydellisemmiksi. Tiedätte varmaan sanonnan ”istuu käteen kuin nahkahanska”. No, tämä olisi sopinut niihin hanskoihin paremmin kuin täydellisesti.

P1010026 Luonnollisestikaan mulla ei näitä hanskoja enää ole. Tai on, mutta pelkästään toinen. Ihan vain muistuttamassa mua siitä, että mikään kaupasta sen jälkeen löytämäni hanska ei ole koskaan vetänyt vertojaan tuolle täydellisyydelle. Etsin toisen hävitettyäni joka paikasta. Tuloksetta. Tämä oli mun elämäni suurin materialistinen sydämen särkyminen, mutta olen silti optimistinen, kyllä mä vielä löydän täydellisen parin. P1010037_3

neule: Evechic (täältä)/  farkut: H&M / saappaat: The Jacksons / Parka: Evechic (-20% täältä) / huivi: Mulberry / pipo: Stockmann

Jos olisin rohkea, veisin S:n tänään Stockalle hyvää nahkahanskaparia etsimään. Nyt on nimittäin Hullut Päivät ja meno on sen mukaisesti aivan sekopäistä. En kuitenkaan uskalla näyttää S:lle tätä suomalaista perinnetapahtumaa. Voisi herra olla muuten aika nopeasti jonottamassa Stockalla muiden kanssa lentolippua takaisin Englantiin (pelkkä meno, kiitos!). Meinasitteko te muuten olla hulluja ja lähteä hulluttelemaan? Mä luulen, että skippaan tämän vuoden sekoilut, siellä kun ei yleensä laske muu kuin tilin saldo, samalla kun verenpaine ja syke nousevat vaarallisiin lukemiin. Jos olette yhtä pelokkaita kun minä, kannattaa kuitenkin tsekata Stockan nettisivut (klik). Sieltä saattaa löytyä muutama kiva juttu, mutta muistakaa, että netissä pätee sama hulluus kuin tavaratalossakin. Kaikki loistavat jutut loppuu noin 30 sekunttia aamukahdeksan jälkeen! 😀 Itse meinasin tsekata, josko tuolla olisi mitään pyyhkeitä jäljellä. Jossain muussakin koossa kuin 30×50, sitä käyttäen kun itsensä kuivaamiseen menisi ikä ja terveys, ihan kuten hulluillakin päivillä. Jotain hyvää hulluissakin päivissä kuitenkin on. Näillä synkillä ilmoilla ei ole mitään piristävämpää kuin nähdä keltaisten kassien meri kun kaupungissa kävelee (jos sinne uskaltautuu). Itse meinasin tänään pelastautua tuolta viileän kostealta ilmalta pysyttelemällä peiton alla, täältäkin kun voi aika kätevästi tehdä suurimman osan töistä. Annoin S:llekin tänä aamuna armonaikaa nukkumisen suhteen. Englantilainen kroppa on koetuksella näillä pimeyksillä ja jouduin vielä eilen aamulla vahvistamaan, että kulta, tää ei ole vielä mitään. Ootapa kaksi kuukautta! 😀 Anyway, postauksestakin huomanette, että mä olen tänään sangen humoristisella (väsyneellä) tuulella. Nyt siis kannu kahvia napaan ja lisää hommia tekemään. Sit voisin herättää ton vieressä nukkuvan miehen ja kaivaa ne D-vitamiinit kaapin pohjalta. Energistä keskiviikkoa kaikille! Onko raitaneule teidän mielestä muuten pop? Entäs hullut päivät?  

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

 

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X