vaatetus

Raitapaidassa

4.7.2017 Teksti: Xenia

P6140293P6140274P6140283P6140273

paita: H&M Mama

farkut: Bubbleroom (nämä)

kengät: Converse (nämä)

laukku: Mulberry

neuletakki: Bubbleroom

Onpa jotenkin outoa nähdä näitä kuvia kun vauva oleskeli vielä vatsassa. Tämä asu päällä viihdyin noin puolisen viikkoa ennen kuin pieni poikamme päätti tulla tänne maailmaan ja yhdet asukuvat on vielä tämän jälkeen raskausajalta, kirsikkana kakun päällä.

Tällä hetkellä asut koostuu lähinnä leggingseistä, imetystopista ja mukavasta neuletakista, mutta kunhan tässä päästään arkeen sisään, tullaan varmaan näkemään taas muitakin asuja kuin kotiasuja. Asut tuleekin muuttumaan varmaan palautumisen kanssa samaa matkaa, kaikkiin tiukimpiin farkkuihin kun tuskin ihan hetkeen mahdutaan heh. Lisäksi imetys tuo tietysti omat haasteensa asuihin kun pitää miettiä myös käytännöllisyyttä, tässä voisikin olla ihan postausideaa omasta takaa.

Uudesta elämäntilanteesta sen verran, että vauvat on just niin ihania kuin muistinkin. Pyrin edelleen erottelemaan vauva-aiheet täältä blogista enemmälti tuonne perheblogini puolelle, mutta pakkohan mun on hehkuttaa, että meidän pieni mies on aivan ihana! Ja se vauvan tuoksu, ah! Ihan kauheasti en ole tässä nukkunut sillä pieni poikamme on siskostaan poiketen melkoinen ruokailija ja rinnalla on viihdytty valehtelematta varmaan puolet vuorokaudesta maitoa lisää tilaten. Onneksi on mies nyt pari viikkoa kotona niin hänestä on apua esikoisen kanssa kun minä olen monesti aika pitkälti kiinni ihan kirjaimellisesti. Paljon ollaan katsottu leffoja ja yritetty sillä tavalla viettää myös laatuaikaa koko perhe keskenämme ja isovanhemmat ovat myös käyneet ahkerasti leikkimässä tytön kanssa. Kyllä saa olla kaikesta avusta kiitollinen!

Nyt tuo pikkuinen tuossa taas imeskelee sormiaan kun edellisestä ruokailusta on jo lähes tunti. 😀 Siispä maitobaari auki ja vähän nopeasti.

Ihanaa tiistaita teille kaikille!<3

linkit kaupallisia linkkejä.

Kommentit (7)

40 mulla oli raskausaikana, otin 2 koko isompana kuin normaalisti ja eroa oli lähinnä vyötärössä kun materiaali sellaista tosi joustavaa! MEnee siis raskauden jälkeenkin! 🙂

Onnea pienestä prinssistä! <3 vieläkö tuota neuletakkia on myynnissä?
Aurinkoista kesää!

Voi että! Pakko kommentoida taas pitkästä aikaa! Onnea valtavasti pikku miehestä ja kaikkea hyvää teidän koko perheelle!! Tää tuntuu jotenkin ihan hullulta miten iloinen voi täysin tuntemattoman puolesta olla 😀 muistan teidän häät, teidän tytön syntymän ja nyt tämä pikku mies pakahduttaa omankin sydämmen 😀 <3

Paljon onnea ja vauvantuoksuisia hetkiä. ?

Hei mihin saakka nuo Elloksen tarjoukset ovat voimassa? 🙂

Lämpimät onnittelut pikkumiehestä teille kaikille. Nuo raskausasut ovat tosi raikkaat ja kivat. Osa varmaan käytössä vielä raskauden jälkeenkin. Aurinkoista kesän jatkoa !

Hei,
Saako kysyä mitä kokoa käytit näistä housuista? Täälläkin masu kasvaa ja asuistasi saakin hurjasti inspiraatiota 🙂

40 mulla oli raskausaikana, otin 2 koko isompana kuin normaalisti ja eroa oli lähinnä vyötärössä kun materiaali sellaista tosi joustavaa! MEnee siis raskauden jälkeenkin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *