Tämän viikon teema on ehdottomasti ollut kiire joka on tullut yöuniinkin. Toisaalta sen vastapainona olen ihaillut lähes päivittäin meidän kaikkia hääkuvia jotka saatiin kuvaajalta viime viikonloppuna. Miten ihania tilannekuvia löytyikin ja näihin liittyen olenkin jo suunnitellut tuohon meidän portaikkoon sellaista suurta kuvakehyskollaasia. Siitä lisää myöhemmin kunhan pääsen sen suhteen Pinterestin maailmaan.

20160813-_W8U6259

Pian olen lähdössä veljeni kanssa käymään mummuni luona, joka on pian jo 103-vuotias, aika mieletöntä!! Olemme kumpikin käyneet hänen luonaan yksin tai kaksin tasaisesti siitä lähtien kun oltiin ala-asteella. Muistan aina kuinka veljeni kyyditsi mua tarakalla ja hyppäsin tyyliin 200 metriä ennen mummun taloa pois siitä ja silti mummu oli nähnyt sen. 😀 Enhän mä silloin ymmärtänyt mitä pahaa siinä oli, mutta toki kypärättä tarakalla on aika vaarallista jos pyörä kaatuisi.. Voi niitä aikoja!

20160813-_W8U6169

Tämä viikonloppu menee osittain koulujuttujen parissa, mutta on mulla luvassa jotain hauskaakin! Huomenna nimittäin kokoonnutaan kaasot ja morsian suunnittelemaan ystäväni ensi kesän häitä. Laitoin jo muistutuksen että vien kaikki mun häälehdet mukanani, niistä kun saa valtavasti inspistä ja päääsee samalla fiilikseen.

Yllä pari ihanaa kuvaa, erityisesti hymyilyttää tuo alttarilla otettu kuva, siitä välittyy aivan ihana fiilis. Oli kyllä sellainen päivä että ei voisi kauniimpaa edes toivoa. <3

Ainiin muuten, kommentoinnissa jotain häikkää ja sitä korjataan paraikaa.

Loppuun vielä viikonlopun alevinkit Ellokselta (huom merkkeihin toimiva alekoodi!) ja Booztilta, sekä nellyltä (VIP ale!!!).

sisältää kaupallisia linkkejä.

X