Mulla on nyt ollut melkein kaksi kuukautta rakennekynnet, ja ajattelin hieman valottaa teille sitä, mitä mieltä mä olen niistä omassa käytössäni ollut.

Mulle laitettiin rakennekynnet akryylillä, ja täytyy sanoa, että onhan se aivan eri fiilis kun ei tarvitse omia nysäkynsiään häpeillä kassoilla ja muissa tilanteissa. Jotenkin mulla on aina ollut silleen, että muuten olen huoliteltu, mutta kynnet näyttää kynsiään pureskelevan pikkupojan kynsiltä, ei hyvä, sanoisin! 😀

No, jokatapauksessa, yksikään kynsi ei ole multa vielä irronnut, yksi tosin katkesi heti huollon jälkeen, kun siivosin hieman liian tomerasti. 😀

Nämä on siis täysin basicit akryylit, eli ei ole mitään ranskalaisia kärkejä (onko ne tippejä, vai miksikä niitä kutsutaan?) tai maalauksia. Voin siis vapaasti lakkailla kynsiäni, joten nämä ovat vähän kuin omat kynnet, kröhöm, vain hieman kauniimmat.

Elämiseen nää ei ole vaikuttanut juuri ollenkaan. Saan edelleen piilolinssit silmään ja pois (tosin, hieman eri tekniikalla kuin ennen) ja nostettua kolikon lattialta. 😀 Ainoa miinus näissä on se, että nää maksaa, ja se, että jos kyntesi osuu johonkin pahasti, sattuu pikkasen enemmän. Ei niin suuria miinuksia, ettenkö näitä pitäisi jatkossakin. 🙂 Mä tykkään näistä, kun nää ei sivulta katsottuna ole ”pulleet” vaan menisi ihan omista kynsistä. Pituutta mä haluan näihin kynsiin sen verran, että ne on klassiset ja sellaiset, että omatkin kynnet voisi sen mittaiset olla (ja mun kynnet onkin niin pitkät, että ei ikinä ole ollut:D).

Keräilin hieman kuvia googlesta, siitä, minkälaisista ja minkä värisistä kynsistä mä tykkään just nyt. 🙂

Onko teillä jotain ”vahvistusta” kynsissä ja jos on niin millä tyylillä ne on tehty? 🙂

Kivaa päivänjatkoa!

Lue myös

X