xenia's day

Random otoksia viikon varrelta

Teksti: Xenia

Maaliskuun viimeistä viedään ja pääsiäistä vietetään ensi viikolla ja lapset tekivätkin oikein värikkäitä vitsoja mummun kanssa (more is more). Se tarkoittaa myös sitä, että meidän esikoinen täyttää ensi viikolla seitsemän vuotta, mihin aika on mennyt!? Nyt hän on jo siinä iässä, että osaa kyseenalaistaa asioita, niin hyvässä kuin pahassa. 😀 Pari viikkoa sitten käytiin keskustelua siitä, onko pääsiäispupua olemassa. Se meni jotakuinkin näin:

”mamma”

”noh?”

”Eiks niin, että pääsiäispupua ei ole olemassa?” (Perään virnistys. )

”No kuka sitten tuo munia?!”

”Sinä ja daddy ostatte ne kaupasta”

(Kokosin itseni etten nauraisi): ”Jokainen saa uskoa mihin haluaa, mutta minä haluan uskoa, että saan suklaamunia”

”okei, no minäkin sitten”

Ilmeisesti tämä nyt toimi kun viime viikonloppuna pääsiäispupu oli jättänyt meidän ovelle munia. Siinä ei kyllä kyseenalaistettu enää mitään. 😀 Sovimme sit kuitenkin, että jokainen saa uskoa mihin haluaa, mutta nämä pidetään omana tietona eli toisin sanoen ei mennä tartuttamaan epäluuloa pikkuveljelle.

random

Viimeisen viikon aikana olen myös kokeillut paljon puhuttua lettikampausta, kanniskellut hyvin läheisyydenkipeää poikaa hyvin paljon (hampaita tulossa), löytänyt kaapista vanhan neuleen, jonka olemassaolon olin unohtanut ja pukenut ne Spanxin tekonahkaleggingsien kanssa päälle (näiden äitiysversiot mulla oli myös raskausaikana) ja saanut kotiin viimeksi Elloksen yhteistyön myötä bongaamani ja tilaamani paitatakin, joka on täydellinen (tämä takki).

Tällä hetkellä fiilis on todella korkealla ja otan sen ilomielin vastaan. Tämä vuodenaikojen vaihtuminen on mun mielestä aina yhtä piristävää ja kevät on muutenkin uuden alku!<3

X