Xenia's day

Ystävät

Teksti:

IMG_5433
IMG_5423
IMG_5416
En voi käsittää että nyt on jo torstai kun vastahan sitä elettiin viikonloppua. Tämä viikko on mennyt aika kauniissa säässä ja ollaan todenteolla otettu siitä kaikki irti. Mä olen yleensä herännyt jo todella aikaisin tekemään töitä niin että ollaan voitu yhdeksän maissa lähteä koiran kanssa lenkille ja heti sen jälkeen rannalle/ystäväperheiden luo/puistoon. Tyttö on saanut aimoannokset kahta ystäväänsä ja tänään jatketaan puistoilulla. Eilen kokeiltiin ystäväni luona sellaista kikkaa että laitettiin kaikki lapsukaiset samaa aikaa nukkumaan eri huoneisiin. Yksi meni omaan sänkyynsä, toinen matkasänkyyn ja meidän tyttö aikuisten sänkyyn nukkumaan. Heitettiin vielä vitsiä että eivät varmasti nukahda ja oletin että tyttö sieltä tulisi ulos, mutta vartti myöhemmin kuului vain tasaista tuhinaa. Ryhmäpaine taisi toimia kun kaikki sanottiin että nyt mennään kaikki nukkumaan. 😀
Istuskeltiin tuo päiväuniaika ulkona ja jatkettiin leikkejä myöhään iltapäivään asti. Tyttö oli kyllä todella tyytyväinen ja toisteli vain autossa että ”huomiseen”. 😀 Lapset <3.
Mutta kyllä on taas sanottava kuinka ihanaa on se, että ystävistä löytyy näitä joilla on prikuulleen sama elämäntilanne kuin meillä. Ei vain se hauska puoli että kaikkien meidän miehet on brittejä, mutta myös se, että lapset ovat samanikäisiä ja muutenkin ollaan samalla kohtaa elämää. Fakta kun on se, että tottahan toki äidiksi tulon myötä muuttuvat myös ystävyyssuhteet. Aikaa ei ole samaan tapaan kuin ennen ja sitä saattaa elää jonkun aikaa omassa kuplassaan. Tottakai tosiystävät ymmärtävät sen, mutta aina ei näin ole asian laita.
Palatakseni näihin kolmeen, olen todella iloinen siitä että heillä kaikilla on saman taustan omaavia ystäviä. Voivat vaikka turista englantia keskenään kunhan ikä antaa vähän myöten, sitä odotellessa.
Onko teidän ystävyyssuhteet muuten muuttuneet äidiksi tulon myötä? Onko teillä lähipiirissä niitä jotka eivät ymmärrä sitä, että aikaa/energiaa ei aina välttämättä ole?
Mitä ihaninta torstaita teille kaikille!<3

Lue myös

X