Xenia's day

Rannetta koristamassa

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Asusteiden suhteen olen mennyt elämäni aikana laidasta laitaan. Oli aika kun minulla oli aina suuri statement koru ja kellon piti olla mahdollisimman iso ja kimalteleva. Olen jopa joskus käyttänyt valtavia, roikkuvia korviksia, mikä on nykyisellään sellainen juttu, mikä ei vaan tunnu omalta. Vaikka sellaisia aina muilla ihailenkin.

Kellojen suhteen on fiilis muuttunut myös. Nykyisin viehätyn siroista ja naisellisista kelloista, jotka saavat olla muutenkin klassisen yksinkertaisia. En halua mitään ylimääräistä krumeluuria, sillä se ei vain sovi tyyliini. Tästä syystä olenkin ollut hyvin otettu, että olen saanut tehdä yhteistyötä Daniel Wellingtonin kanssa, jonka kellot ovat omaan makuuni just eikä melkein.

PB070275

Mielestäni Daniel Wellingtonin sivuilta löytyvät joululahjapaketit ovatkin mielettömän kiva lahjaidea läheiselle. Heidän sivuillaan on valtava määrä erilaisia, valmiita lahjapaketteja, joissa on esimerkiksi oma valintani eli kello ja rannekoru tai sitten kello ja ranneke. Näiden valmiiden pakettien lisäksi voit rakentaa juuri oman näköisesi kokoonpanon, jonka hinnasta lähtee automaattisesti 10% pois, aivan kuten jo valmiiden pakettienkin osalta. Ja sen 10%:n lisäksi saatte vielä 15% alennuksen koodilla XENIADW.

PB070265

Ylläolevassa kuvassa minulla on yhdistelmänä Classic petite melrose koossa 28mm ja Classic Bracelet White/Rose gold. Mun mielestäni tämä yhdistelmä on upea ja se onkin päätynyt hyvin usein päälleni. Tämä lämmin ruusukulta näyttää mielestäni erityisen kauniilta ihoa vasten!

PB070289

Toisesta paketistani paljastui puolestaan Classic Petite Ashfield silver koossa 28mm ja Classic Bracelet Silver white. Tämä Desert Sand sävy tästä classic -rannekorusta on myös upea ja sopisi hyvin tuon ruusukultaisen Merlose kellon kaveriksi! Jos haluaa aavistuksen enemmän kontrastia ruusukullan kaveriksi, kannattaa katsoa Classic Petite Melrose mallia mustalla kellotaululla (löytyy täältä), se on upea!

PB070271

Eri sisältöisiä lahjapaketteja voitte kurkata täältä, ja miehille puolestaan täältä. Mun suosikki noista miehille suunnatuista lahjoista on tämä paketti, jossa molemmat todellisia klassikoita. Daniel Wellingtonin kelloissa on se erikoisuus, että ranneketta voi vaihtaa helposti ihan itse ja saada siten kohtuuhintaan useamman kellon itsellensä. Tämä on myös hyvä ominaisuus silloin kun ei osaa päättää kahden vaihtoehdon väliltä! 🙂

PB070254

Mun tämän hetkinen ehdoton suosikkini on kuitenkin tämä viimeisessä kuvassa näkyvä kombo, jonka voi tehdä Daniel Wellingtonin lahjanpakkauskone -sovelluksessa, joka löytyy täältä. Kuten sanottu, paketit ovat automaattisesti 10% edullisempia ja lisäksi saatte 15%:n alennuksen koodilla XENIADW. Koodi on voimassa 31.12 asti. Muistakaa vain tilata viimeistään 17.12, jotta paketit saapuisivat kotiin ennen joulua. Toimitus on maailmanlaajuisesti ilmainen ja samaten lahjojen paketointi. Joulun alla tehtäviin tilauksiin on myös pidennetty palautusoikeus, joka jatkuu 6.1 asti. Näin lahjan voi vielä halutessaan vaihtaa jos esimerkiksi kellotaulun koko tuntuukin lahjansaajalle vieraalta.

Oletteko te tutustuneet Daniel Wellingtoniin. Eikö olekin kaunis tuo ruusukultainen yhdistelmä?

 

Lue myös

X