Xenia's day

Raskausajan pukeutuminen

Teksti:
Xenia

Aina alkuraskaudessa mut valtaa suuri innostus kaikkeen raskausajan pukeutumiseen, mutta kummasti sitä sit aina päätyy käyttämään niitä samoja, hyväksi havaittuja komboja. Kohdallani se on ollut talvikaudella joustava alaosa (leggingsit, treggingsit tai äitiysfarkut) ja rento yläosa raskautta edeltävältä ajalta. Juhlatilanteissa puolestaan tyköistuva ja joustava mekko ja esimerkiksi jakku päälle.

Nyt kesää kohden nämä lämpimämmät asut ovat pikkuhiljaa vaihtumassa tyköistuviin trikoomekkoihin, joita minulta löytyy muutamassa värissä. Suosikkini on H&M:n tämä malli, jonka hankin isommassa koossa nyt raskauden loppuaikaa ajatellen. Myös tämä ja tämä malli miellyttävät kovasti.

Yllä olevassa kuvassa minulla on Shein vaatekaupan äitiysmekko, joka multa löytyy myös sinisenä. Kiva perusmekko kesään, joka menee sit seuraavalle odottavalle ystävälle jahka tämä minun raskauteni on ohitse. Jännä muuten, etten ole yhtään sellainen bodycon-mekko tyyppi normaalisti, mutta raskaana pidän niistä. Jotenkin se on mielestäni aika imarteleva vatsan kanssa kun tuntuu, että etenkin tässä loppua kohden A-malli ei sovi mulle lainkaan. Tai ainakaan en tunne itseäni siinä kotoisaksi.:)

Trikoomekkojen päälle on helppo vetää tosiaan esim jakku/farkkutakki tai pellavapaita ja rennot pellavapaidat toimivat myös todella kivasti rentojen farkkujen tai esim bikershortsien kaverina. Vähän tähän tapaan! 🙂

IMG_5416 2

Alusvaatteiden osalta olen vain ostanut yhden koon isompana kuin normaalisti ja rintsikoita joissa on kaarituet en halua edes nähdä. 😀 Ajatuskin sattuu. Olen käytännössä elänyt näissä Hennesin topeissa viimeiset puoli vuotta ja tulen elämään näissä myös imetysaikana. Viimeksi käytin osittain myös imetysrintsikoita, mutta melkeinpä enemmän näitä – etenkin kun olin kotona. 🙂 Näitä multa löytyy useammassa värissä, joista osa on jopa viime raskauden ajalta jäänyt käyttöön. Kokona mulla on näistä M ja siinä vaiheessa kun maha oli vielä korkealla olisi L ollut parempi. Eli sanoisin, että enemmän pientä kuin isoa kokoa.

1

Leggingsestä käytössä on ollut Aimnin äitiysmallit ja alussa myös normimallit. Lisäksi olen jatkanut normisti Lulu Lemon Align leggingsien käyttöä, joissa normaali koko menee koko raskauden. Ne päällä esim tässä yllä. Mielettömän mukavat lenggingsit jotka ei paina mistään. Tyyrithän ne on, mutta mulla on 4:t eli kertonee jotain. Raskaana se super hight waist on melkein kivoin, mutta tuo perus high waist on enemmän mieleeni normitilassa. Yhdet tosi korkeavyötäröiset löytyy kuitenkin, joiden ajattelin olevan kivoja myös raskauden jälkeen ja esim synnäriltä kotiin palatessa!<3

 

X