Xenia's day

Raskaushuumoria

Teksti:

raskaushuumoria

Kuvat Pinterest boardista Pregnancy Humor

Raskaus on kyllä siunattu tila ja koen olevani todella onnekas kun meille on jo toinen lapsi siunaantumassa. Se ei siltikään poista sitä seikkaa, että luonto on hoitanut asian niin, että nämä viimeiset hetket raskaudesta voivat välillä olla hieman turhauttavia, mutta mikäs sen parempaa  kuin kääntää asiaa hieman huumorin puolelle.

Ensinnäkin kääntyminen sängyssä tai sängystä nouseminen. Helpommin sanottu kuin tehty. Kaikkea muuta kuin kepeää ja helppoa. Ähkimistä, puhkimista ja kun vihdoin löydät hyvän asennon jättimäisen tyynysi kanssa on aika mennä vessaan. Taas. Sit uudestaan hyvän asennon etsimistä, pyörimistä ja unen hakemista täysin pirteänä. Päivällä puolestaan niin väsyneenä että hyvä kun ei nukahda pystyyn.

Vessassa juokseminen. Huoh. Välillä menen vessaan ja sen jälkeen tuntuu edelleen että on pakko mennä vessaan. 😀 Vauva on just silleen, että päänsä on mun rakkoa vasten ja jokainen pään käännähdys aiheuttaa melkeinpä vihlovan tunteen. Lovely. 😀

Kenkien sitominen tai minkään muunkaan tekeminen, jossa pitäisi kurkottaa maahan. Heh. Voin kertoa, että kenkälusikka on aika visusti käytössä ja sama juttu on helposti jalkaan laitettavien sandaalien kanssa. Kehon painopiste on niin vahvasti edessä, että kyykkiminen on tasapainonkin kannalta todella hankalaa. Tuntuu että kaatuisi eteenpäin koko ajan ja toisaalta saa vain uneksia siitä, että nousisi sängystä ylös vatsalihaksia apuna käyttäen. Mitkä vatsalihakset?

Se ihminen, joka sanoo, että leggingsit ei ole housut on niiiiin väärässä. Leggingsit on ainakin meikäläisen ykkösvaate raskaana sillä mukavuus ennen kaikkea. Tai no, jos tällä hetkellä kysytään liikkuisin mieluusti lähes alasti. Koko ajan on kuuma ja viilennys pauhaa täysillä. Alan ymmärtää miltä Maxista tuntuu kesäkuumalla.

Viimeisiä tosiaan viedään ja olo on sen mukainen. Yllättävän ketterä toistaiseksi, mutta kyllä näitä vaivoja alkaa olemaan ja olo sellainen että tässä kehossa alkaa tila loppumaan kesken. 😀

Hauskaa torstaita teille kaikille!

Lue myös

X