Xenia's day

Rauhoittavaa

Teksti: Xenia

IMG_1873IMG_1822

Mulle ulkoilu on aina ollut keino rauhoittua ja saada ajatuksia kasaan. Jos on ollut stressaavampia kausia, liikunta on ollut vielä entistä enemmän henkireikä kaiken keskellä ja etenkin näin kauniiden maisemien keskellä mitä meidän kodin lähistöllä on.Mun piti ihan pysähtyä muutama päivä sit lenkillä ja napata pari kuvaa kun maisemat oli kertakaikkiaan niin kauniita. Miten rauhallinen olo tuleekin kun katsoo joen virtausta tai kuulee puiden lehtien kahinan?

Täällä ollaan aavistuksen puolikuntoisena ja huonoista yöunista johtuen myös osittain silmät ristissä. Toissayönä mulla alkoi toisessa rinnassa kauhea kipu joka hieman parani eiliseen mennessä ja eilen oli muuten vain tosi flunssainen olo. Sellainen, että ihokin on arka ja ei jaksaisi tehdä yhtään mitään. Painelinkin eilen sänkyyn pojan kanssa samaan aikaan kello kahdeksalta ja nukuin tänä aamuna tyylikkäästi tunnin kellosta ohi. Kuumetta ei ole, joten ajattelin katsoa jos kyseessä on vain joku tiehyttukos joka lähtisi pois, huomenna kun on muutenkin neuvolalääkäri niin voin sit tarvittaessa kysellä tästä. Toivotaan ettei ole rintatulehdus kun ei nyt yhtään jaksaisi vetää antibioottikuuria, joka mun kohdalla aiheuttaa yleensä pitkään jatkuvat vatsakivut ja todennäköisesti vaikuttaisi myös poikaan, joka just viime viikolla sai rokotteet ja oirelee niitä jo valmiiksi mahallaan. Miten se meneekin muuten niin, että yleensä kaikki pienet ärsyttävät jutut sattuu samaan aikaan? 😀 Mitenkä teillä imettävillä äideillä on rintatulehdukset oireilleet? Onko teillä aina liittynyt korkea kuume siihen?

Tänään mulla on ohjelmassa niinkin mielenkiintoisia juttuja kuin paperihommia ja sen lisäksi on pakko käydä hakemassa tälle pikkuiselle sellaisia ”kuolalappuja”. En tiedä onko hampaiden tekeminen alkanut, mutta bodyt ja yläosat on ihan litimärkiä ja sormet tai nyrkki suussa aikalailla koko ajan.

Nyt on ihan viikonpäivät sekaisin kun piti hetken miettiä mitä toivotella, mutta maanantaihan se täällä eli ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! <3

X