Xenia's day

Ravintola Timbaali

Teksti: Anna.fi

Päätettiin lauantaina juhlistaa veljeni ja tämän kihlatun ikääntymistä ravintola Timbaalissa, sillä mulle oli ehtinyt kehkeytyä varsinainen etanahimo.  Ei muuten ole varmaan ruokaa, joka jakaisi mielipiteitä näitä otuksia enemmän. Mä rakastan valkosipulietanoita, joku niissä vain vie kielen mennessään! Hyvänä puolena mainittakoon kuitenkin, että vaikka Timbaali etanaravintolan nimeä kantaakin, ei kaikki ruuat kuitenkaan näiden otusten ympärillä pyöri. Vaikka etanat eivät siis teitä innostaisikaan, suosittelen lämpimästi kokeilemaan tämän tunnelmallisen ravintolan fiiliksen, jos Porvooseen päin matkustatte. Mun piti ihan ottaa kuvia kaikkien meidän annoksista, sillä sen verran kauniita olivat niin ulkonäöltään kuin makuelämyksiltään!

Etanoita valkosipulivoissa

P1010073

Puutarhurin kuohkea kasviskeitto

P1010072

Kampasimpukka ja risotto noir

P1010070

Karitsan ulkofilee lisukkeineen

P1010079

Ruijanpallas lisukkeineen

P1010078

Tatti-vuohenjuustopasta

P1010075

Kellekään ei varmaan tuu yllätyksenä, että vedin pääruuaksi tuon tatti-vuohenjuustopastan. On muuten sellainen annos, jonka meinaan aivan varmasti toteuttaa jossain vaiheessa myös ihan kotiolosuhteissa.  Hyvä ruoka parempi mieli, tää ilta oli ainakin todella onnistunut. Porvoossa on muuten kokonsa huomioiden yllättävän paljon hyviä ravintoloita. Itse olen ainakin tähän mennessä pitänyt Timbaalin lisäksi Sinnen, El Alban ja Wanhan Laamannin ruuista. Suurin osa näistä rafloista sijaitsevat vieläpä tunnelmallisella vanhan kaupungin alueella, joten kaunis ympäristö on herkullisen ruuan lisäksi taattu. Tästä tulikin mieleen, etten malta odottaa sitä, että pääsen näyttämään S:lle talvista Suomea ja Porvoota kaikkine jouluvaloineen. 😀 Nyt lopetan tän jouluhaaveilun ja lähden käymään kaupassa. Arvatkaa muuten mitä, kohta on mun asunto myynnissä!!!!!! Jännää!  Kivaa alkavaa tiistai-iltaa! 🙂

Lue myös

X