Xenia's day

Ready

Teksti: Anna.fi
Lipasto on täytetty, varmaan kymmenes koneellinen pyykkiä pyörimässä ja tämä asunto muistuttaa viidakkoa kun lakanoita roikkuu ovissa ja tuolien selkänojilla kuivumassa. Pesukone on toiminut kuin unelma ja täytyy myöntää, että pyykin pesu on nyt tuhat kertaa miellyttävämpää kuin edellisen koneen kanssa.. Nyt on kuulkaas vintti täynnä käyttämätöntä tavaraa ja huonekaluja ja täytyy käydä vaatteitakin uudemman kerran läpi kun löysin blogikirppiskätköjä muuton yhteydessä.

Tähän väliin tällainen ilmoitusluontoinen asia. Sain kommenttiboxiin pyynnön ja koska asia on mielestäni tärkeä, laitan nyt teillekin tietoa hyvän asian puolesta. Tässä tietoa kommentin muodossa:

”Hei! Olemme järjestämässä Tampereelle hyväntekeväisyyskonserttia, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa Afrikan Mosambikiin perustettavaan kouluun. Koska kirjoitat suosittua blogia, voisit olla meille suureksi avuksi, sillä toteutamme konserttia kireällä aikataululla. Konsertti pidetään jo sunnuntaina 25.9.2011 Pyynikin kentällä ja enää puuttuu suuri yleisö, eli mediat. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai mainitse meinät postauksessassi. Esiintyjinä mm. Scandinavian Music Group! ;)”

Lisätietoa saatte osoitteesta www.mosambik.fi. Kaikki kynnelle kykenevät siis mukaan. 🙂

Sitten toiseen asiaan, nimittäin kylpyhuoneeseen. Tässäpä kuvina kun kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

 Ja iittalan iso hopeinen lautanen joka saatiin älyhalvalla verrattuna kaupan hintoihin. Äipällä on tällainen ja siinä päällä pienempiä ja näyttää todella kivalta silleenkin. Minä ajattelin laittaa siihen syksyn tullen muutaman tuikun ja miksei tuo toimisi ihan tarjottimenakin herkuille ja karkeille (nuo karkit hävisivät sekuntti kuvaamisen jälkeen.)

ps. kumpparikilpailu loppuu klo 21.00 eli jos haluatte vielä osallistua niin kommentoimaan pääsette tästä. 🙂

Lue myös

X