Xenia's day

Redken Smooth Lock

Teksti: Anna.fi
Kirjoittelin teille tuosta Bown kilpailusta, jossa oli palkintona tätä yllämainittua uuden uutukaista sarjaa. Mulla on se tilanne, että edelliset Smooth Downit ovat loppumaisillaan, ja tämä uusi sarja vaikuttaa niin hyvältä, että se on seuraava hiustuotesarjani. Otin hieman selvää siitä, mitä tuotteita sarja sisältää, ja mikä on niiden tarkoitus. 🙂

Shampoo


Shampoon luvatan puhdistavan hellästi, tuoden hiuksiin kiiltoa. Se kosteuttaa kuivia hiuksia ja estää niiden takkuuntumista. Shampoota suositellaan niille, jotka haluavat hiuksistaan helpommin käsiteltävät.  Shampoon sisältämät aminohapot kosteuttavat hiusta molekyylien tasolla, samalla kun shampoon muut ainesosat lukitsevat kosteuden hiusten sisään.

Hoitoaine


Lisää hiusten käsiteltävyyttä, auttaa ylläpitämään hiusten kosteutta ja kiiltoa, helpottaa hiusten selvittämistä ja käsittelyä. Shampoon sisältämä IPN (Interlock protein network) suojaa hiuksia vaurioitumiselta  ja lisää niiden vahvuutta.

Butter Silk tehohoito (todella kosteuttava ja poispestävä hoito kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille )Tarjoaa syväkosteutusta ja pitkäkestoista pehmeyttä hiuksiin. Voi käyttää tavallisen hoitoaineen ohella (vuorotellen) tai pelkiltään. Korjaa vaurioituneita alueita ja helpottaa hiusten selvittämistä ja käsittelyä.

Stay Sleek (jätettävä hoitovoide kuiville, vaikeasti käsiteltäville hiuksille)


Poistaa pörröisyyttä ja syväkosteuttaa hiusta jopa 3:n shampoo pesun ajan. Sisältää lämpösuojan ja manteliöljyä, suojaten samalla hiuksia vaurioitumiselta. Toimii loistavasti rautojen kanssa. Tätä käyttämällä saa joko piikkisuoran lookin, tai vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää myös kiharoiden alla.

Heat Glide (Hiuksia suojaava ja kosteuttava jätettävä öljy todella kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille)

Poistaa hiusten pörröisyyden ja muodostaa lämpösuojan hiukseen. Toimii erinomaisesti muotoilurautojen kanssa. Pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa. Kannattaa käyttää varovaisesti, ettei hiuksista tule raskaan näköiset!:)

Kaksi viimoista toimii siis loistavasti toistensa korvikkeena. Jos teillä on erittäin kuivat hiukset, viimeinen toimii luultavasti vielä paremmin. Sama juttu hoitoaineen ja tehohoidon kanssa. Mä sain elvytettyä mun kuolleet hiukset tehohoidolla, jota käytin lähes aina hoitoaineen sijaan!:) Mä olen sitä mieltä, että hiuksia ei voi hoitaa liikaa. Ja kuten tytötkin viimeksi mulle Bowssa sanoi, kunnon hiustuotteilla saa ajan kanssa vaikka kuinka hyvää jälkeä. Ero siihen tukkaan, mikä mulla oli ensimmäisillä kerroilla Nooran asiakkaana on meinaan aika suuri nykyhetkeen verrattuna!:) Aluksi käytin Redkenin extreme rakennepaikkaavaa sarjaa, ja sitten olenkin käyttänyt smooth downia ja all softia vähän päällekkäin. Seuraavana on vuorossa tämä, en malta odottaa, että saan viimeisenkin shampoopisaran käytettyä, että pääsen näitä ostelemaan!:)

Oletteko te samanlaisia Redken faneja kuin minä?

I’m just telling about Redken’s new line Smooth Lock. I am a total Redken fan, I’ve been using their products for few years now and there’s no return! 🙂

Lue myös

X