Xenia's day

Reipas apulainen

Teksti:

Meille tuli jo reipas kuukausi sit viestiä siitä että tytön päiväkoti on hiihtoloman ajan kiinni. Tällä kertaa ei kuitenkaan pystytty olemaan kotona, joten tyttö joutui tottumaan uuteen paikkaan viikon ajaksi. Tuttuja kasvoja on kylläkin ympärillä että sikäli kiva! Silti täytyy myöntää, että kyllä mua jännitti maanantaina kun vietiin tyttö miehen kanssa yhdessä hoitoon. Tämä jännitys kylläkin ropisi hyvin nopeasti kun kuultiin miten iloisella tuulella tyttö oli koko päivän ollut. Eilenkin mentiin tyttöä hakemaan ja hän oli liukumäessä hymy huulillaan. Niin ihana kun juoksi meidät nähtyämme heti syliin!
IMG_3769

Eilen mentiin hoidon jälkeen syömään ja siitä sit kokoamaan talolle vaatejärjestelmiä. Tyttö sai ”auttaa” kantamalla tuollaista kannatinruuvilaatikkoa ympäriinsä ja antaa niitä isilleen aina kun hän niitä tarvitsi. Meidän vaatehuoneen ovenkarmeissa on vielä juuri noiden mentävät reiät ja loppupeleissä noita sojotti karmeita kaksin kappalein. Eipä ole multa opittu juttu! 😀
Isin työkalujen rinnalla duplot on muuten aika tylsä juttu, mutta pääasia että tyttö viihtyi aina iltatoimiin saakka kunnes lähdettiin tietenkin kotiin. Tuli puheeksi miehen kanssa että jos meillä ei olisi lapsia, oltaisiin varmasti jatkettu yömyöhään. Eipä tuota kuitenkaan voi uhraukseksi kutsua,  etenkään kun kotona odotti iso kuppi vahvaa ja makeaa teetä ja hyvän kirjan lukeminen kunnes silmät painuivat kiinni jo ennen kymmentä.
Mukavaa torstaita teille kaikille! Ja kiitos muuten mahtavista kommenteista edellisiin kielipostaukseen liittyen!!!

Lue myös

X