Xenia's day

Relaxed Check Shirt / Outfit 25.8.13

Teksti: Anna.fi
Eilinen oli ihanan rento päivä, juuri sitä mä tarvitsinkin, ja nyt oon taas uudella energialla liikenteessä. Yritin ihan tietoisesti olla eilisen aamun jälkeen tekemättä mitään töihin liittyvää ja sulkea kaiken stressaavan pois mielestä. Sitä vartenhan ne vapaapäivät yleensäkin on, mutta helpommin sanottu kuin tehty. 
Energisen aamupäivän jälkeen lähdettiin kaupungille etsimään salikassia S:lle. No eihän me mitään kivaa löydetty, joten etsintä jatkunee netin ihmeellisestä maailmasta. Kiitos muuten teidän kommenteista tuohon Weekend Getaway postaukseen! Oon tutkaillut vaihtoehtoja aina kotimaan matkailusta Budapestiin asti ja joku niistä toivottavasti toteutuukin lähiviikonloppuina. Musta on vain nykyisin tullut ihan vainoharhainen lentolippujen oston kanssa. Sen verran oon niitä kevään aikana ostanut, että tiedän hintojen sahaavan aikalailla ylös alas koko ajan. Siksi mulle onkin pakkomielteenä löytää aivan satavarmasti se paras tarjous, ja voitte kuvitella kuinka aikaa vievää se on, varsinkaan kun ei ole tietoa keskivertohinnoista noilla reiteillä.
Tänään on luvassa paljon töitä ja siinä välissä käyn yhdessä tapaamisessa. Illansuusta jaksetaan toivottavasti painua salille tai käydä lenkillä, sillä huomaan sen olevan mitä parhain keino (vapaapäivien lisäksi) ajatusten nollaamiseen. Nettikaupan avaamisen ajankohdasta on kyselty ja voin luvata, että kyllä sen ihan parin päivän sisällä tulisi tapahtua. Sitä vain huomaa, että niitä pieniä hienosäätöjä onkin muutaman sijasta miljoona ja tästä syystä aikataulussa pysyminen onkin välillä vaikeeta näin alussa. Innolla kuitenkin odotan, että päästään se täällä esittelemään ja siinä vaiheessa haluankin kuulla teidän mielipiteenne kaupasta!
Nyt suihkun kautta aamiaiselle ja sitten lisää töitä. Energistä elokuun viikkoa teille! 🙂

Lue myös

X