Xenia's day

Relaxed Dress

Teksti: Anna.fi
Dress: Ax Paris (mustia jälleen loppuviikosta, vastaava viininpunaisena & kuviollisena)
Boots: The Jacksons
Jacket: Ax Paris (tulossa lisää loppuviikosta)
laukku: Miu Miu
kaulakoru: Love Rocks (täältä)

Mä vetelen tässä juuri viiliä ja omenaa kun ei jaksa vielä valmistaa illallista. Pohdin samalla sitä, jaksanko mennä salille, viikonloppu oli sen verran täynnä häslinkiä, ettei energiatasot ole tällä hetkellä ihan huipussaan. Jossain vaiheessa iltaa tosin olen menossa joka tapauksessa lenkille ystäväni kanssa, joten se ainakin auttanee nukahtamaan. 
Nää päivät menee ihan älytöntä vauhtia tällä hetkellä. Just tajuttiin, että perjantai-iltana on lähtö Prahaan, eli enää neljä päivää ja sitten pääsee pariksi päiväksi rentoutumaan. Varattiin hotellit viikonloppuna ja innostuin aivan täysin myös heidän tarjoamiensa hoitojen välillä. Nyt on siis kummallekin varattu ainakin hieronta ja sen lisäksi mä ajattelin mennä kasvohoitoon ja jalkahierontaan. Hinnathan on tuolla aivan järjettömän edulliset Suomen hintatasoihin verrattuna, tunnin hieronta kun on jotain 25 euron luokkaa ja 90 minuutin kasvohoito reippaasti alle 50€. Olin kuin lapsi karkkikaupassa kun tsekkailin noita hinnastoja, ei jaksa odottaa! 
Jos tulee muuten mieleen jotain ravintoloita yms Prahaan liittyen niin kertokaa ihmeessä. Kerran oon Prahassa ennenkin käynyt, mutta siitä on sen verran aikaa, että en muista yhtään, että missä käytiin. Muistan kuitenkin, että ruoka oli herkullista, se on jäänyt mieleen tuosta kauniista kaupungista! 🙂
Mukavaa maanantai-iltaa teille, onko kiire viikko edessä?

Lue myös

X