xenia's day

Relaxed night and delicious breakfast

Teksti: Anna.fi
Käytiin eilen töiden teon jälkeen kävelyllä ja postissa, jonka jälkeen päätettiin ottaa ihan rauhassa loppu ilta. Mä oon nyt pari päivää nukkunut paremmin, jos en ole tehnyt töitä just ennen nukkumaanmenoa, joten aion myös pysytellä tällä linjalla.
S antoi mulle eilen lahjaksi tuon kynttilänjalan ja kynttilän, muistan tuota kerran ihastelleeni Fredalla sijaitsevassa pikkuputiikissa, mutta täytyy sanoa, että tykkään tuosta vielä enemmän kun se on löytänyt paikkansa! En tietenkään malttanut odottaa syksyn tuloa ennen kuin sytytyän tuon kynttilän, vaan poltettiin sitä jo eilen illalla. 🙂
Hyvin nukutun yön jälkeen heräsin virkeänä auringonpaisteeseen ja tein hieman erilaisen aamupalan kuin yleensä. Kaupassa käydessäni mun alkoi tehdä mieli mysliä, joten tällä kertaa mahani täytti mysli luonnonjugurtin ja kiivien kera. Siihen sivuun hedelmäpommi smoothie ja kuppi kahvia ja johan jaksaa odottaa lounaaseen asti. 
Aamiainen todella on päivän tärkein ateria ja mun ehdoton lempihetkeni päivässä. Mikään ei ole parempaa kuin rauhallisella tahdilla aloitettu päivä; tästä syystä mä aina heräänkin mieluummin vähän liian aikaisin. 
Tänään on luvassa lisää töitä jonka lisäksi pitää käydä kaupungilla hoitamassa pari asiaa. Aurinkoista perjantaita kaikille!

Lue myös

X