Xenia's day

Rennosti

Teksti: Xenia

*-merkityt linkit kaupallisia/affiliate-linkkejä.

PA190152PA190156PA190162PA190161

farkut: Levis (*nämä)

takki: Zara (*vastaava)

neule: The White Company (*vastaava)

kengät: Timberland (*nämä)

kaulahuivi: Filippa K (*tämä)

Viikonloppu kului taas kuin siivillä. Perjantaina istuttiin ystävien kanssa iltaa meillä takkatulen loimussa, juteltiin niitä näitä, syötiin aivan liikaa herkkuja ja juhlittiin ylipäänsä muutamaa uutta asiaa, mitä meidän elämissä on tulossa. Palattiin siinä samalla parhaan ystäväni kanssa tasan vuoden takaiseen aikaan, sillä perjantaina tuli kuluneeksi vuosi siitä kun tein raskaustestin ja siitä viikko eteenpäin tuo ilo muuttui peloksi ja samana päivänä myös suruksi kun minulle keskenmeno -diagnoosi annettiin.

Siinä kävi mielessä tuhat ja yksi asiaa, kuten se, että miten ihmeessä mut saadaan tulevaisuudessa pysymään raskaana, vaikka se uudestaan tapahtuisikin kun mikään extrahormoni ei ollut tuohon hetkeen mennessä poistanut niitä oireitani, jotka raskautumista vaikeuttivat.. Noh, kyllähän sitä tietää näin jälkikäteen, että nykylääketiede on aika ihmeellinenkin asia ja sen avuin löydetään lähes kaikkien kohdalla joku keino. Mutta ei siinä surussa oikein osannut asiaa ajatella noin, siinä vaan käytännössä yritti unohtaa ne ajatukset ja unelmat, jotka siihen pieneen alkioon oli jo ehtinyt liittää. Ja tämä siis vain sen kahden viikon ajan kun näin luulin käyneen, voin siis vain kuvitella miten pahalta tuntuu jos menetys onkin ihan tosi eikä vain väärä diagnoosi. <3 Vaikeita asioita etenkin sen vuoksi, kun emme niihin oikein voi vaikuttaa.

Me olimme kuitenkin aivan todella onnekkaita, sillä saimmekin nauttia tuosta raskaustestin vuosipäivästä seuraavana päivänä 4 kk täyttävän pienen poikamme kanssa, joka on meidät hurmannut aivan täysin. Hän on niin iloinen kaveri, joka ei malttaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan, mun pikkuinen!<3

Se siitä kuitenkin ja takaisin viikonlopun muihin kuulumisiin. Lauantaina otettiin nimittäin suunnaksi omakoti -messut, joissa ihailtiin erilaisia rakentamiseen ja kotiin liittyviä ratkaisuja yhdessä ystävien kanssa, joilla tarkoituksena rakentaa lähitulevaisuudessa. Olen aivan innoissani tästä, sillä siinä pääsee sivustaseuraajana mukaan projektiin ja kuulemaan erilaisista ratkaisuista! Kuten olen aiemminkin sanonut, miehen lempipuuhaa on oikotien selailu ja erilaisten projektien kartoitus. Hän on todella luova omalla alallaan enkä voisi olla ylpeämpi siitä, miten hän on omalla työllään saanut jalansijaa tänne hänelle entuudestaan tuntemattomaan maahan!<3 Tuollaiset messut ovat siis meille varmaankin aina ”ajankohtaisia” vaikkei välttämättä omaa kotia just sillä hetkellä rakennetakaan. Muita juttuja on kuitenkin meneillään, joten lisäideat ja vinkit ovat aina tervetulleita! 🙂

Lauantai-iltana koittikin sit puolestaan meidän deittien vuoro ja käytiin syömässä Wanhassa Laamannissa, jossa viimeksi kävimme juhlimassa kihlautumistamme. Apua, siitäkin tulee pian jo kolme vuotta, mitä ihmettä!!! Joka tapauksessa, ruoka oli aivan taivaallista ja syömäni päivän kala-annos niin herkullinen, että vesi herahtaa kielelle ajatuksestakin. Voin suositella lämpimästi muiden tunnettujen ravintoloiden ohella. Mä sanoisin, että tämä menee mun kohdalla Porvoon ”paras illallinen” kategoriaan jos haluaa vähän finer diningia!

Kotiin palattiin kohtuullisen ajoissa päästämään lastenvahtimme unten maille ja aamusta alettiin saman tien tekemään pihahommia räntäsateessa. Siinä tuli huomattua, ettei se ilma haittaa ollenkaan jos on tarpeeksi lämpimästi päällä. Saatiinkin piha siihen kuntoon, että talvi voi tulla, kun on kaikki tramboliinit yms korjattu pois. Nyt saa siis lunta tulla tupaan ja jos olen ihan rehellinen, melkein toivoisin sitä, sillä se vain vahvistaisi tätä mun alati kasvavaa joulufiilistä, jota nyt ihan alkuun ruokin sillä, että laitoin tähden yläkerran ikkunaan. Vitsit kun se antaa niin paljon tunnelmaa pimeän vuodenajan keskellä.

Tähän liittyen on muuten taas pakko sanoa, että tämä kellojen venkslaaminen on ihan surkea juttu. Eipä se nimittäin ihan kauheasti aamuisin vaikuta kun herätessä on joka tapauksessa melko pimeää, mutta rytmit menee tästä kohtuu pienestäkin muutoksesta ihan uusiksi. 😀 Eikös tästä tavasta olisi jo aika luopua? Vai mitä mieltä te olette?

Pihahommien lisäksi käytiin eilen vielä jokaikinen työhuoneessa oleva paperi läpi ja heivattiin aivan järkyttävä määrä keräykseen. Sitä tulee ihan tiedostamattaan säästäneeksi kaiken maailman liput ja laput, vaikkei niillä tee yhtään mitään. Noh, tuli muuten todella puhdistunut olo ja sanoisinkin, että vähintään kerran vuodessa pitäisi käydä jokaikinen kaappi ja komero läpi, ettei sinne pääse kertymään tavaraa, jolle ei ole mitään käyttöä!

Nyt on silmät ristissä, eli lisää kahvia napaan kun poika vielä nukkuu. Mahtavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Ylihuomenna voi muuten sanoa, että joulu on ensi kuussa,hah! Eli joululistat soimaan ja jalalla koreaksi! 🙂

Lue myös

X