Xenia's day

Rento sunnuntai

Teksti: Anna.fi

Nyt olen lähdössä huvin vuoksi kaupungille pyöriskelemään. Aamu oli ihana. Valvottiin myöhään (Höh ei suomi voittanutkaan viisuja) ja nukuttiin kymmeneen melkein. Aamulla olin tekemässä smoothieta, mutta koska maitorahka oli loppu, näytti meidän aamiaispöytä tältä..

Tehtiin siis munakokkelia, johon laitettiin munia (puolet keltuasisilla ja puolet pelkillä valkuaisilla. Kuulemma keltuaisessa on paljon kolesterolia, ettei kauheasti suositella, ja mun suvussa on paljon korkeaa kolesterolia. :D), aurinkokuivattuja tomaatteja ja vähän maitoa. Hyvää oli, vaikka ei ehkä ihan parhaimmalta näytäkään.. 😀

Nyt tosiaan lähdössä kaupungille tällaisessa asussa..

Kengät ja farkut H&M, paita Zara, laukku Vuitton, kaulakoru Juicy Couture, kello Guess. 🙂 Ja nyt on pakko hehkuttaa uutta lemppari huulituotetta, nimittäin Lumenen huulilakka sävyä 10..

Täydellinen persikkainen nude sävy, joka näyttää huulilta tältä..

Tuo on siis yhtä peittävä kuin huulipuna, mutta yhtä kiiltävä kuin kiilto, eli ikään kuin kaksi tuotetta yhdessä. I like! 🙂 Tänään otin taas pitkästä aikaa käyttöön tämän perintökorun, jolla on ikää lähemmäs sata vuotta..

Vitsit, että mä olen tykästynyt turkoosiin ja pinkkiin. Haluaisin jotain muutakin väriä kaappiin, mut en oikein tiedä mikä mulle passaisia; ehkä oranssi tai liila?? 😀 Osaako joku sanoa, mitkä värit mulle sopisi. Kaipa sen kokeilemalla näkee, mutta tälleen ihon värin ja hiusten ja silmien värin perusteellakin voi vähän ehkä osviittaa saada.. 😀 Mitkä on teille parhaiten sopivia värejä? Tuleeko teille muuten kesää kohti sellainen ”pakko saada värikkäitä juttuja” – kausi? 🙂 Mä itse olen tykästynyt jotenkin siihen, että vaikka simppeleitä vaatteita käytänkin niin juju on välillä just se, että ne simppelit jutut on sit värikkäitä. Jotenkin värit usein korostaa luonnetta ja kasvoja niin eri tavalla kuin se perus musta, harmaa, beessi linja.. Mitäs mieltä te olette? Koetteko näyttävänne paremmilta kirkkaissa väreissä, vai niissä perus harmonisissa sävyissä?

Lue myös

X