xenia's day

Rentoa kuin sunnuntaina

Teksti: Xenia

P3240105

Mikä siinä on, että koko talvi mennään plussakeleillä ja odotellaan lunta ja nyt kun eletään huhtikuuta, saadaan ”nauttia” tästä syystalvisesta säästä?Ja toinen juttu, miksi viikolla on usein kaunis sää ja viikonloppuna sataa kaatamalla?

Täällä siis tänään visusti neljän seinän sisällä vaikka uskaltauduinkin jo aamupäivällä hetkeksi tyttöä keinuttamaan pihalle. Iskin mamman Canada Goosen päälle ja Uggit jalkaan eikä muuten tullut kylmä. Alkaa vaan takki kiristämään siihen malliin vyötäröltä, etten viitsi sitä enää käyttää ettei ratkea saumoistaan, yhdelle takille näin pääsi jo käymään..

Täällä siis taas elävien kirjoissa, vaikka kurkkukipu aika kauhea vielä onkin. Kävin eilen tsekkaamassa tulehdusarvot ja samalla otettiin varmuudeksi nieluviljely, mutta luulenpa että kyseessä oli virusperäinen kunnon flunssa, johon ei mitkään lääkkeet auta. Ihan hyvä niin, mieluusti kun en mitään extra antibiootteja vedä raskaana, enkä oikeastaan muutenkaan ellei ole ihan pakko.

Nyt täällä kotona on ihana tunnelma: Max ottaa tuossa edessä rennosti, takassa loimuaa tuli, mies tuli lämmittelemään sisään ja nukahti sohvalle ja tyttö nukkuu yläkerrassa. Mä puolestani olen tässä aurinkohuoneen nojatuolissa ja tunnen oloni kohtuullisen energiseksi kaiken nukkumisen jäljiltä! Iltapäivästä mennään tekemään isot ruokaostokset ja ajattelin hemmotella itseäni jollain kivalla herkulla, makuaistin palautumisesta riippuen nautin sen sit tänään illalla tai huomenna.

Kaikin puolin hyvä fiilis, manflu on väistynyt ja ollaan taas elävien kirjoissa. Nyt vaan sormet ristissä, että tää oli vika flunssa tähän raskauteen! Juttelin muuten tuossa just äitin kanssa ja puheeksi tuli se kuka on ”päivystysvuorossa” kun laskettu aika koittaa. Mä en ollut edes miettinyt asiaa vielä niin pitkälle, että jonkunhan on oltava tytön kanssa, mutta äitini oli, joten taitaa olla vuoroviikot sit mammalla ja papalla aina siinä lasketun ajan ympärillä. Siinä kun ei tosiaan voi odotella ihan kauhean kauaa ja luulen että tytölle on kaikkein kivointa jos hän saa olla omassa kodissaan kun muutos kuitenkin tulee hänelle olemaan suuri kun me tullaan vauvan kanssa kotiin!<3

3 kk enää tai ihan maksimissaan 3,5 kk. Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että tämä toinen syntyisi hieman ennen, mutta koskaan ei voi tietää. Isoveljeni syntyi viikon myöhässä ja minä melkein 3 viikkoa ennen. Tyttäremme syntyi laskettuna aikana ja näiden supistusten perusteella on jotenkin vaikea kuvitella, että menisi kaksi viikkoa yli. Tai no, nyt kun näin sanon, niin varmaan menee, nähtäväksi jää! Odotan kyllä innolla sitä jännityksen fiilistä lasketun ajan lähestyessä (ja ylittyessä) kun koskaan ei voi uuteen päivään herätessään tietää syntyykö vauva tänään vai huomenna vai milloin. Toki tässä varmaan ehtii kärsivällisyys vielä loppua moneen kertaan sitä ennen, mutta tällainen fiilis tällä hetkellä!<3

Nyt lopetan nämä päättömät höpinät ja toivotan teille mukavaa viikonloppua. Otetaan Maxista mallia rentoutumisen suhteen!

Alla vielä Elloksen alennukset, jotka tällä hetkellä voimassa:

*kaupallisia linkkejä.

 

X