Xenia's day

Rentoilua

Teksti: Anna.fi

Makoilen edelleen tässä sohvalla ja tällä kertaa on tässä samalla naamio kasvoilla vaikuttamassa. Koska olen tunnetusti ihonhoitotuotteiden suuri ystävä ja etsin aina niitä hyviä ja parhaita tuotteita kuivalla iholleni ajattelin jakaa muutaman ilon teidän kanssanne. Sain meinaan Lumenelta juttuja kokeiluun ja näistä kolmesta on muodostunut ihan ykkösiä kun valmistelen ihoani kesään.. 🙂 Ensimmäisenä on tämä tuote..

Eli tätä olen nyt kolmisen kertaa käyttänyt ja tykkään kovasti. Laitan sitä viideksi minuutiksi vaikuttamaan kasvoille ja sit hieron kevyin liikkein pois veden kanssa. Toimii siis kuorintana ja samalla naamiona, mutta ei kuivata yhtään.. 🙂 Tuon jälkeen on vuorossa tämä tuote..

Eli ravitseva tehohoito. Tuota olen pistänyt joka ilta ja aamu päivä/yövoiteen alle ja virkistää ja kirkastaa ihoa (ainakin pääni sisällä:D). Minulle suositeltiin kuitenkin, että pistäisin tätä myös tämän naamion alle..

Ja kyllä, tämä kolmen kombo toimii minulla loistavasti. Kerran viikossa siis tällainen kaunistautumisrituaali jolla kuiva nassuni saadaan kosteutettua ja tietenkin sillä tavoin heleämmäksi ja kauniimmaksi. Tämä viimeinen siis rauhoittava kosteusnaamio, joka toimii kokemani mukaan myös muista kosteuttavista naamioista kirvelevän tunteen saavalle iholle.

Ensimmäinen naamio tuoksui ihan mangolta, joten piti tehdä mango-marjasmoothie..

Ja loppukevennykseksi ”jälkiruokaa” jonka loihdin mulle ja J:lle jäätävässä karkin hinossa (mutta kumpikaan ei jaksanut laiskuuttaan lähteä kauppaan:D)..

Joku lukija tosiaan vinkkasi viikko takaperin, että turkkilainen jugurtti on hyvää kaakaon kanssa.. 😀 No, meillä ei ollut turkkilaista jugurttia, mutta maitorahkaa ja luonnonjugurttia oli.. Eli niitä sekaisin ja hemmetin paljon kaakaojauhetta ja nomnom!! 😀 Oikeesti J melkein nuoli tuon kipon, eli jos joskus ei ole mitään herkkua, tehkää tota!!

Nimimerkillä: Tyttö, joka teki kotona asuessaan joskus äipän kanssa taikinaa vain syödäkseen sen taikinan.. 😀

ps. Keneltäköhän se makeanhimo on peritty??

Lue myös

X