xenia's day

Rentoutumisen ja inspiroitumisen yhdistelmä

Teksti: Xenia

Mun suurin quilty pleasure jostain muualta kuin ruuan maailmasta on ehdottomasti sisustuslehdet ja etenkin ulkomaiset sellaiset. Anoppi tuo mukanaan Enkuista aina kasan sisustuslehtiä, jotka ovat siellä ensinnäkin huomattavasti halvempia, mutta myös niin täynnä just mun tyylisiä juttuja, että sivuja on vaikea selailla kuolaamatta.

Ihan jatkuvalla syötöllä ei kuitenkaan enkkuvieraita meillä käy, joten tähän sisustuslehtikuumeeseen käyn välillä hakemassa muutaman sisustuslehden selailtavaksi. Kun tyttö on mennyt nukkumaan, nostan jalat ylös, juon herkullisen kupin teetä hunajalla ja maistelen samalla suklaata. Ahh, viime raskaudessa se oli Lontoonrae -suklaa, nyt se on se Caramel & Sea salt! Ahh, niin hyvää.

P1200651

Tuo keskimmäisen kannen huone on täydellinen miinus nuo verhot, jotka on omaan makuun ehkä vähän too much. Lisäksi ihailin sitä miten kaunis tausta tuo todella tumma seinä on oikeanpuolimmaisessa kannessa, eipä tarvitsisi kauaa laskea lampaita.

Nämä kaikki ovat omia suosikkejani, joita on tullut osteltua useamminkin ja sen lisäksi myös milloin mitäkin, mikä kannen perusteella näyttää kivalta. Näitä sit selaillaan ihan hiirenkorville ja kivoja ideoita nähdessämme teemme pienen merkinnän, jotta löydämme samaisen idean sitä joskus kaivatessamme.

Tänään illalla siis ensin tyttö nukkumaan, sitten kylpy ja sen jälkeen sisustuksen maailmaan uppoutumista. Ei kuulosta pahalta ei! <3

X