Nyt on vielä pari juttua tehtävänä, mutta sitten aion ottaa loppuillan iisisti. Äsken iski kauhea nälkä ja tein taas sitä Porvoossakin syömääni sekoitusta: marjat (vadelma ja viinimarja), maitorahka ja turkkilainen jugurtti. ”Laimensin” siis turkkilaista jugurttia paljon protskua sisältävällä maitorahkalla ja samalla maitorahkaan tuli lisättyä vähän rasvaa. Rasva ja proteiinihan pitävät nälkää yhdessä hirmu hyvin eli siksi sekoitus.. 😉 Tältä näytti annokseni..

Ja herkullista oli. Tuo jugurtti pehmentää rahkan melko kitkerää makua, mutta silti on tarpeeksi sitä proteiiniakin, kätevää eikös.. 😀

Olen muuten löytänyt pari ihastuttavaa meikkijuttua tässä viikon aikana! Muistatteko kun valitin siitä, että sitä mun meikkivoidetta ei enää valmisteta?! No, onneksi mulla on vielä pari varastossa, mutta ihme on tapahtunut. Löysin meinaan vastaavan ja vielä saman merkkisenkin. Tätä Lumenen hoitavaa meikkivoidetta kokeilin tänään ja lisäsin vielä aavistuksen sitä vaaleampaa ihon sävyn heleyttäjää (sävy 1) ja  aivan mielettömän hyvä lopputulos; minä tykkään!! 😀 Kuinka sitä tuleekaan näin iloiseksi pienistä asioista! Tässä vielä kuvaa siitä vanhasta meikkivoiteesta (taka-alalla) ja uudesta edessä..

Ja tuota anti-aging fraasia ei tarvitse pelätä. Tämä ei siis ole tarkoitettu ryppyjen hoitoon! 😀 Toinen super hyvä tällä viikolla löytämäni tuote on tämä..

Mun ikuisuuslemppari make up storen huulipuna loppui ja halusin kokeilla jotain uutta vastaavaa. Tämä on täydellinen sävy (laitan kuvaa siitä huulilla vaikka huomenna), sellainen persikkainen nude. Tämä siis myös Lumenen ja nimi on wild rose natural sävyä 9 coral nude. Tuo on muuten todella pehmeästi levittyvä huulilla. Eli te, jotka ette tykkää paksusta ja ”kuivasta” huulipunasta, tässä on teille hyvä tuote. Menisi melkein huulirasvasta, mutta silti siinä on pigmenttiäkin.. 🙂 Mikä on teidän ehdoton lemppari meikkivoide? Entä oletteko löytänyt jo sen teille täydellisen sävyn huulille? 🙂

X