vaatetus

Rikotut farkut

4.10.2016 Teksti: Xenia

P9300201P9300196P9300184P9300210P9300203

takki: H&M (tämä)

laukku: Miu Miu

kengät: Reebok Classic Leather (nämä/alessa)

farkut: Junkyard (nämä/alessa)

paita: Junkyard (tämä)

Mikä siinä on, että aina rikotut farkut päällä saa vähintään kerran kuulla sen vitsin, että eikö ole rahaa ostaa uusia farkkuja rikkinäisten tilalle? Yleensä tämä tulee vanhempien suusta ihan satavarmasti, mutta tällä kertaa jopa tyttäreni osoitti farkkujani järkyttyneenä ja sanoi että rikki.

Oli miten oli, näistä en luovu, ei nimittäin mukavempia farkkuja olekaan ja mun mielestä ne on kivan rennot arkeen!

Mä kävin tuossa jonkun aikaa sit läpi hieman blogin arkistoja on aika mielenkiintoista huomata mihin suuntaan mun tyyli onkaan tullut/mennyt. Edelleen mennään niillä hyväksi havaituilla klassikoilla, mutta yllättävää kyllä, olen nykyisin todella mieltynyt myös hieman sporttisempaan tyyliin. Toisaalta on niitäkin päiviä kun haluaa olla oikein todella naisellinen, laittautua ja pistää korkkarit jalkaan. Saa olla iloinen kun voi valita aina fiiliksen mukaan millä meiningillä minäkin päivänä pukeudutaan!

Tässä asussa yhdistyy monta suosikkia. Ensinnäkin tuo takki, jonka löysin reilulla parilla kympillä viime keväänä. Toiseksi tuo laukku, joka yhä edelleen miellyttää silmää ja on todella kätevä. Kolmanneksi vihreän, ruskean ja valkoisen kaunis yhdistelmä. Neljänneksi vielä nuo parhaimmat lenkkarit ikinä. En voi kuin suositella! 🙂

Mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille! Nyt iltapäiväkahvit napaan ja voin vaikka vannoa että kun istun alas kahvin kanssa, tyttö herää ihan saman tien!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Xenia

Arkisto

Instagram

  • Tulin tekemään @cospaceporvoo töitä ja tyttäreni tokaisi, että ”mamma aloittaa työt”. Mukavaa näin kahdeksan vuoden ”vapaalla olon” jälkeen🤣 #lastensuusta #entrepreneurlife #yrittäjyys #kotitoimisto

xeniasday

Kommentit

Mul on 34! 🙂

Kommentit

Muistan kun poikaystäväni isä katsoi kerran kauhulla, kun astuin sisään revityissä farkuissa 😉 Hän ei ihan ymmärtänyt tätä juttua heh!

Kaunis asu! 🙂

hahah, classic! 😀

Ihana asu! 🙂 mikä koko sulla on takista?

Mul on 34! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *