Xenia's day

Rikotut farkut

Teksti: Xenia

P9300201P9300196P9300184P9300210P9300203

takki: H&M (tämä)

laukku: Miu Miu

kengät: Reebok Classic Leather (nämä/alessa)

farkut: Junkyard (nämä/alessa)

paita: Junkyard (tämä)

Mikä siinä on, että aina rikotut farkut päällä saa vähintään kerran kuulla sen vitsin, että eikö ole rahaa ostaa uusia farkkuja rikkinäisten tilalle? Yleensä tämä tulee vanhempien suusta ihan satavarmasti, mutta tällä kertaa jopa tyttäreni osoitti farkkujani järkyttyneenä ja sanoi että rikki.

Oli miten oli, näistä en luovu, ei nimittäin mukavempia farkkuja olekaan ja mun mielestä ne on kivan rennot arkeen!

Mä kävin tuossa jonkun aikaa sit läpi hieman blogin arkistoja on aika mielenkiintoista huomata mihin suuntaan mun tyyli onkaan tullut/mennyt. Edelleen mennään niillä hyväksi havaituilla klassikoilla, mutta yllättävää kyllä, olen nykyisin todella mieltynyt myös hieman sporttisempaan tyyliin. Toisaalta on niitäkin päiviä kun haluaa olla oikein todella naisellinen, laittautua ja pistää korkkarit jalkaan. Saa olla iloinen kun voi valita aina fiiliksen mukaan millä meiningillä minäkin päivänä pukeudutaan!

Tässä asussa yhdistyy monta suosikkia. Ensinnäkin tuo takki, jonka löysin reilulla parilla kympillä viime keväänä. Toiseksi tuo laukku, joka yhä edelleen miellyttää silmää ja on todella kätevä. Kolmanneksi vihreän, ruskean ja valkoisen kaunis yhdistelmä. Neljänneksi vielä nuo parhaimmat lenkkarit ikinä. En voi kuin suositella! 🙂

Mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille! Nyt iltapäiväkahvit napaan ja voin vaikka vannoa että kun istun alas kahvin kanssa, tyttö herää ihan saman tien!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X