Muhun otettiin jonkin aikaa sitten yhteyttä Rinjin Sushi Cateringista ja kysyttiin haluaisinko kokeilla heidän catering menuutaan esimerkiksi joidenkin illanistujaisteni yhteydessä. Olin juuri päättänyt pitää tuparit, ja koska tiedän ystävieni olevan samanlaisia sushihulluja kuin minä, vastasin ilomielin kyllä. Suurena sushin ystävänä kokeilen aina mielelläni uusia paikkoja, koska kokemukseni mukaan sushit maistuvat aivan erilaiselta eri paikoissa. No, mitä meille sitten tuotiin:

Piti taktisesti leikata tarjotin puoliksi, kun ei se mahtunut kokonaisena mun jääkaappiin. Maun puolesta sushit osuivat ja upposivat. Kaikki meni, viimeiset kun kotiuduttiin ystäväni kanssa tanssireissultamme. Riisi oli aivan täydellistä ja maut kohdillaan. Luonnollisesti satsin mukana tuli myös soijaa, wasabia, puikot, kipot soijalle yms.

Rinjin sushi catering on aloittanut myös palvelun, jossa sushilähetti käy eri toimistoilla myymässä sushia lounasaikaan. Aika täydellistä niille toimistoille, jonka väki pitää sushista, mutta joilla ei ole sushipaikkaa kävelyetäisyydellä. 🙂 Jos siis tällainen kiinnostaa, ottakaa yhteyttä heihin ja kyselkää lisää tietoa. Yhteystiedot löytyy nettisivun kautta täältä.

Rinjin sushi cateringin Facebook sivulla (klik) on usein käynnissä arvontoja ja kilpailuja, joten käykäähän sushifanit tykkäämässä. Lisäksi Rinjin sushi catering haluaa tarjota teille Helsingin alueella asuville lukijoilleni 8-10 hengen makisetin (80 palaa) hintaan 80 € (norm 144 €). Jos teillä on siis illanistujaisia tai muita juhlia tulossa, tässä on aika oiva vaihtoehto menuuksi. 🙂

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen; lähetys tuli silloin kun oli sovittu, maut iskivät aivan täysin ja bonusta on vielä annettava siitä, että yritys suosii suomalaisia kaloja ja luomukaloja. 🙂

Onko tämä vuonna 2012 perustettu yritys teille jo tuttu? 

X