Xenia's day

Roosan sävyjä kylppäriin

Teksti: Xenia

Yhteistyössä Sinituotteen kanssa

Kaikki mut hyvin tuntevat tietävät, etten yhtään viihdy epäjärjestyksen keskellä, vaan olen todella pedantti ihminen, joka päivittäin järjestelee tavaroita paikoilleen varmaan vähintään kolme kertaa. Puhtaus todella on puoli ruokaa. En tiedä johtuuko siitä, että vietän niin aimoajan ajastani kotona, mutten yhtään pysty ajattelemaan selkeästi kaaoksen keskellä, vaikka se kuinka hallittu sellainen olisikin.

P9280545

Kylppärin siivoukseen mulla on puolestaan tietynlainen rakkaus-viha-suhde. Periaatteessa en tiedä mitään parempaa kuin peilinkirkkaina säihkyvät hanat ja peilit ja puhtaana natiseva lattia, toisaalta sen ylläpito tässä taloudessa on välillä vähän hankalaa, niitä pieniä tahmaisia sormenjälkiä kun on lähes kaikkialla! ;D

P9280514

Sain jonkun aikaa sit yhteydenoton Sinituotteelta, joka kysyi halustani osallistua Sinituotteen erilliseen Roosa-nauha kampanjaan, jonka myötä sain kokeiluun kylpyhuoneen varrellisen pesimen ja varrellisen teräväkuivaimen Roosa nauha-kampanjalle tutussa värimaailmassa. Nämä tuotteet ja Sini siivoustuotteet ovat tässä taloudessa muutenkin jo hyvin tuttuja, joten oli selvää, että tähän kampanjaan haluan osallistua, etenkin kun taustalla on niinkin tärkeä asia kuin rintasyöpätutkimuksen edistäminen ja syöpään sairastuneiden sekä heidän läheistensä tukeminen. Näistä vastaanottamistani tuotteista lahjoitetaankin 1 € Roosa Nauha – kampanjan hyväksi, huikeeta!

P9280552

Jatketaan Roosa nauha asialla vielä lisää, mutta ihan ensin kerron omista kylpyhuoneen puhdistusrutiineistani. Perussiivouksen teen kylppäriin yleensä kerran viikossa ja sen lisäksi pyyhin niitä rainuja hanoista harva se päivä. Perussiivoukseen kuuluu lattian pesu Kylpyhuonepesimellä (varsi helpottaa muuten elämää huomattavasti, olen ennen hyvin usein hinkattu lattiaa tuhkimo-tyyppisesti) puhdistusaineen kera ja huuhtelu sen jälkeen. Lattian saa hyvin kuivattua tuolla teräväkuivaimella, joka on mun henkilökohtainen suosikkini suihkunkin jälkeen, inhoan nimittäin sitä jos sukat kastuu kylppärissä suihkun jälkeen (tai siis tytön suihkun jälkeen:D) kävellessä. Nämä Roosa-nauha versiot tutuista Sinituotteista toimivat muuten hyvin myös meidän kylppärin sisustukseen, näin pinnallisempana asiana tuli mieleeni.

P9280518

Kerran viikossa tosiaan tuollainen ”viikkosiivous” vessanpesuineen ja sen lisäksi sit hieman harvemmin kunnon jynssäys, johon olen käyttänyt yleensä Sinituotteen jynssäriharjaa, jolla pääsee ihanasti saumoihin käsiksi. Vaaleanharmaissa saumoissa kun näkyy lika todella nopeasti, joten tuo ”täsmäase” on tullut tutuksi mulle. Heh, viimeksi taisin jynssätä lattiaa oikein kunnolla juuri ennen pojan syntymää. Taisin olla muuten näky isoine mahoineni. Pitääkin ottaa tämä taas agendalle viimeistään ennen joulua niin pysyy kylppärit siistinä eikä likaa pinty minnekään!

P9280548

Sinituotteen osallistuminen roosa nauha-kampanjaan on jo perinteeksi muodostunut tapa ja itse ainakin arvostan suuresti sitä, että näissä tuotteissa yhdistyy sekä suomalaisuus että tärkeä tausta-ajatus. Roosa nauha on tosiaan Syöpäsäätion kamppanja, jonka tarkoituksena on edistää rintasyöpätutkimusta ja auttaa syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Rintasyöpä on yleisin syöpä Suomessa ja siihen sairastuu vuosittain jo yli 5000 naista. Luulen, että meistä jokaisella on lähipiirissään joku jolla tämä sairaus on/on ollut, ja se ehkä entisestään korostaa rintasyövän yleisyyttä ja sitä,  miten tärkeää tämän asian puolesta kampanjointi on. Tärkeintä terveiden naisten kohdalla on rintojen tunnustelu ja myöhemmin myös mammografiat, jotta mahdollinen syöpä havaittaisiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mutta vielä tärkeämpää on se, että sairastuneiden hoito pysyy korkealla tasolla ja että tieteelliset tutkimukset vievät sitä vielä parempaan suuntaan.

P9280585

Roosa nauha -kampanja on parhaillaan meneillään ja sen myötä monet eri yhteistyökumppanit Sinituotteen tavoin ovat tavalla tai toisella tuoneet tätä kampanjaa esiin omissa tuotteissaan/kanavissaan. Kaikkein tunnetuin taitaa kuitenkin olla itse Roosa nauha, joka tänä vuonna on Duudsonien suunnittelema. Kaiken kaikkiaan todella tärkeä asia, josta ei mielestäni voi puhua liikaa.

P9280563

Sinituote halusi jakaa tätä sanomaa myös teille, joten nyt olisi jaossa 5 kpl Roosa Nauha -tuotepakettia. Yksi paketti sisältää: 1 kpl roosa nauha teippiharjan, talousliinan, pölymiekan, kylppäripesimen ja teräväkuivaimen. Osallistua voitte kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla, mitä mietteitä Roosa nauha -kampanja ja yhteistyökumppanien tuotteet teissä herättävät? Kilpailuaikaa 2.11. asti. Suuresti onnea teille kaikille tähän kilpailuun ja ihanaa viikonlopun alkua!

Lue myös

X