Yleinen

Roosan sävyjä kylppäriin

6.10.2017 Teksti: Xenia

Yhteistyössä Sinituotteen kanssa

Kaikki mut hyvin tuntevat tietävät, etten yhtään viihdy epäjärjestyksen keskellä, vaan olen todella pedantti ihminen, joka päivittäin järjestelee tavaroita paikoilleen varmaan vähintään kolme kertaa. Puhtaus todella on puoli ruokaa. En tiedä johtuuko siitä, että vietän niin aimoajan ajastani kotona, mutten yhtään pysty ajattelemaan selkeästi kaaoksen keskellä, vaikka se kuinka hallittu sellainen olisikin.

P9280545

Kylppärin siivoukseen mulla on puolestaan tietynlainen rakkaus-viha-suhde. Periaatteessa en tiedä mitään parempaa kuin peilinkirkkaina säihkyvät hanat ja peilit ja puhtaana natiseva lattia, toisaalta sen ylläpito tässä taloudessa on välillä vähän hankalaa, niitä pieniä tahmaisia sormenjälkiä kun on lähes kaikkialla! ;D

P9280514

Sain jonkun aikaa sit yhteydenoton Sinituotteelta, joka kysyi halustani osallistua Sinituotteen erilliseen Roosa-nauha kampanjaan, jonka myötä sain kokeiluun kylpyhuoneen varrellisen pesimen ja varrellisen teräväkuivaimen Roosa nauha-kampanjalle tutussa värimaailmassa. Nämä tuotteet ja Sini siivoustuotteet ovat tässä taloudessa muutenkin jo hyvin tuttuja, joten oli selvää, että tähän kampanjaan haluan osallistua, etenkin kun taustalla on niinkin tärkeä asia kuin rintasyöpätutkimuksen edistäminen ja syöpään sairastuneiden sekä heidän läheistensä tukeminen. Näistä vastaanottamistani tuotteista lahjoitetaankin 1 € Roosa Nauha – kampanjan hyväksi, huikeeta!

P9280552

Jatketaan Roosa nauha asialla vielä lisää, mutta ihan ensin kerron omista kylpyhuoneen puhdistusrutiineistani. Perussiivouksen teen kylppäriin yleensä kerran viikossa ja sen lisäksi pyyhin niitä rainuja hanoista harva se päivä. Perussiivoukseen kuuluu lattian pesu Kylpyhuonepesimellä (varsi helpottaa muuten elämää huomattavasti, olen ennen hyvin usein hinkattu lattiaa tuhkimo-tyyppisesti) puhdistusaineen kera ja huuhtelu sen jälkeen. Lattian saa hyvin kuivattua tuolla teräväkuivaimella, joka on mun henkilökohtainen suosikkini suihkunkin jälkeen, inhoan nimittäin sitä jos sukat kastuu kylppärissä suihkun jälkeen (tai siis tytön suihkun jälkeen:D) kävellessä. Nämä Roosa-nauha versiot tutuista Sinituotteista toimivat muuten hyvin myös meidän kylppärin sisustukseen, näin pinnallisempana asiana tuli mieleeni.

P9280518

Kerran viikossa tosiaan tuollainen ”viikkosiivous” vessanpesuineen ja sen lisäksi sit hieman harvemmin kunnon jynssäys, johon olen käyttänyt yleensä Sinituotteen jynssäriharjaa, jolla pääsee ihanasti saumoihin käsiksi. Vaaleanharmaissa saumoissa kun näkyy lika todella nopeasti, joten tuo ”täsmäase” on tullut tutuksi mulle. Heh, viimeksi taisin jynssätä lattiaa oikein kunnolla juuri ennen pojan syntymää. Taisin olla muuten näky isoine mahoineni. Pitääkin ottaa tämä taas agendalle viimeistään ennen joulua niin pysyy kylppärit siistinä eikä likaa pinty minnekään!

P9280548

Sinituotteen osallistuminen roosa nauha-kampanjaan on jo perinteeksi muodostunut tapa ja itse ainakin arvostan suuresti sitä, että näissä tuotteissa yhdistyy sekä suomalaisuus että tärkeä tausta-ajatus. Roosa nauha on tosiaan Syöpäsäätion kamppanja, jonka tarkoituksena on edistää rintasyöpätutkimusta ja auttaa syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Rintasyöpä on yleisin syöpä Suomessa ja siihen sairastuu vuosittain jo yli 5000 naista. Luulen, että meistä jokaisella on lähipiirissään joku jolla tämä sairaus on/on ollut, ja se ehkä entisestään korostaa rintasyövän yleisyyttä ja sitä,  miten tärkeää tämän asian puolesta kampanjointi on. Tärkeintä terveiden naisten kohdalla on rintojen tunnustelu ja myöhemmin myös mammografiat, jotta mahdollinen syöpä havaittaisiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mutta vielä tärkeämpää on se, että sairastuneiden hoito pysyy korkealla tasolla ja että tieteelliset tutkimukset vievät sitä vielä parempaan suuntaan.

P9280585

Roosa nauha -kampanja on parhaillaan meneillään ja sen myötä monet eri yhteistyökumppanit Sinituotteen tavoin ovat tavalla tai toisella tuoneet tätä kampanjaa esiin omissa tuotteissaan/kanavissaan. Kaikkein tunnetuin taitaa kuitenkin olla itse Roosa nauha, joka tänä vuonna on Duudsonien suunnittelema. Kaiken kaikkiaan todella tärkeä asia, josta ei mielestäni voi puhua liikaa.

P9280563

Sinituote halusi jakaa tätä sanomaa myös teille, joten nyt olisi jaossa 5 kpl Roosa Nauha -tuotepakettia. Yksi paketti sisältää: 1 kpl roosa nauha teippiharjan, talousliinan, pölymiekan, kylppäripesimen ja teräväkuivaimen. Osallistua voitte kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla, mitä mietteitä Roosa nauha -kampanja ja yhteistyökumppanien tuotteet teissä herättävät? Kilpailuaikaa 2.11. asti. Suuresti onnea teille kaikille tähän kilpailuun ja ihanaa viikonlopun alkua!

Kommentit (274)

Siivousvälineet saapuivat! 🙂 Kauniin värisiä ovat kyllä. Kiitos!

Tuotteet vaikuttavat hyvin toimivilta! Kylppärin pesu on itsellekin inhokkipuuhaa, mutta hyvillä välineillä se luonnistuisi varmaan paremmin. Roosa nauha-kampanja on mielestäni hyvä, tosin tuotteista voisi mennä isompikin osa kampanjan hyväksi.

Olen itse ostanut silloin tällöin Roosa Nauha -tuotteita ja näin tukenut osaltani tärkeää asiaa. Mielestäni hieno ja niin yksinkertainen sekä helppo tapa auttaa ihmisiä!

Roosa nauha on niin tärkeä kampanja! Meilläkin äidillä on ollut rintasyöpä, joka onneksi huomattiin ajoissa mammografiassa kun sitä ei itse tunnustelemalla huomannut edes silloin kun tiesi siellä jotain olevan. Hoidoissa ollessaan äitini tapasi tietysti muita kohtalotovereita ja silloin harmitteli sitä, miten se iskee agressiivisemmin nuorempiin naisiin ja juuri nuoret olivat ihan todella huonossa kunnossa samalla kun äitini jaksoi käydä töissä melkein koko sairauden hoidon ajan. Tämä sairaus ei katso ikää ja siksi onkin hyvä, että näkyvästi kampanjoidaan ja tuodaan tietoutta! Sini-tuotteiden tulemisesta kauppaan usein huomaankin kampanjan taas alkaneen ja muutama heidän ihana Roosa nauha-tuote löytyykin jo.

Mun mielestä Roosa nauha kampanja on hyvä! Munkin hyvä ystävä on sairastanut rintasyövän ja on hyvä, että syöpätutkimusta tuetaan ja tetoisuutta asiasta jaetaan.
Nää tuotteet ovat kyllä kauniin värisiä ja käyttöä kyllä varmasti olisi 🙂

Vuosien vartella on tullut käytettyä paljon sini-tuotteita – luotan täysin brändiin. On hienoa, että Sini brändi on vuosittain mukana näin hyvässä kampanjassa! Itse on tullut hankittua siniltä pyykkiteline vaaleanpunaisessa värissä kampanjatuotteena. Töissä myös työvaatteen rintamusta on koristamassa Roosa nauha, tämän vuoden kuosilla!

Joka vuosi ostan jonkin Roosa nauha-tuotteen. Äärettömän tärkeä kampanja, joka lisää ihmisten tietoutta. Itse työskentelen hoitoalalla, joten itselläni asia on todella lähellä sydäntä. Neuroottiselle siivoojalle silmää miellyttävät siivoustuotteet toisivat iloa ja piristystä arkeen 🙂 Hauska myös kuulla, että meillä on monia samanlaisia siivousrutiineja.

Täytyy vielä kiittää Xenia sinua ihanasta blogista. Olen lukenut blogiasi jo vuosia, ja koen että vuosi vuodelta arvostan sinua enemmän. Pidän ilmapiiristä, jonka olet luonjt blogiisi. Pääasiassa mukavaa ja inspiroivaa luettavaa mutta myös rehellistä ja aitoa kertomista elämän haavoittuvuudesta. Kiitos ja ihanaa syksyn jatkoa! xx

Omaan kotiin muuttaessa tuli hankittua Siniltä muutamia siivousvälineitä ja voi kuinka hyvä lisä nuo olisi nykyiseen siivouskomeroon. Joka vuosi on tullut hankittua joku tuote tukien rintasyöpätutkimusta ja tänä vuonna ostinkin Airamin termosmukin ihanassa vaaleanroosassa sävyssä! Kätevä muki pitkille lenkeille, vaelluksille ja muuhun ulkoiluun koiran kanssa 🙂

Sinin tuotteita löytyy paljon kotoota. Ja aina tulee myös ostettua yksi tai useampi tuote heidän Roosa nauha -tuotteistaan, viime viikon kauppareissulla tarttui mukaani pinkin värinen teippiharja sekä pölymiekka (huikea keksintö!).

Näin naisena rintasyöpä koskettaa ja haluankin tukea mahdollisuuksieni mukaan hyvää asiaa.

On ainoastaan plussaa, että Sinin käytännölliset tuotteet yhdistetään kauniiseen roosan sävyyn hyvän tarkoituksen, eli Roosa Nauha – keräyksen, ansiosta!

Hienoa että on näitä kampanjoita, movemberhan lähenee myös jälleen. Kampanjatuotteet ovat hieno keino tavalliselle kaupan tallaajalle osallistua – saa itselleen jotain hyödyllistä ja samalla tekee hyvää 🙂

Tärkeä kampanja ja mukava kun jatkuu vuodesta toiseen! Näistä asioista ei voi puhua liikaa, ja on tärkeää tuoda näitä aika-ajoin esille 🙂 jos jotain olen ostamassa ja siitä on roosa nauha-versio niin aina päätyy ostoskärryyn. Ja hyvät siivoustuotteet on aina tarpeen 🙂

Tää on tosi mahtava kampanja, ja yleensä kun näitä tuotteita jossain näen niin ostan kyllä edes jotain!

Todella tärkeä kamppanja! Itse osallistun kamppanjaa joka vuosi ostamalla roosanauhan?

Roosa-nauhasta ei voi puhua liikaa, niin tärkeä kampanja. Itse ostan joka vuosi vähintään sen roosa-nauhan, mutta myös muita kamppanja-tuotteita kuten esimerkiksi parkkikiekon. Mielestäni on niin hienoa että edes pieni summa menee roosa-nauhalle. Nähin Sinin tuotteisiin en ole jostain syystä aikaisemmin törmännyt. Itse merkki on hyvinkin tuttu ja hyväksi todettu, joten kun vielä yhdistää roosa-nauhan siihen niin ei voi kun ihailla 🙂 Nämä sopisivat erittäin hyvin myös meidän kylpyhuoneeseen.

Kurkkaa sähköpostiasi Jessica! 🙂

Todella nättejä siivoustuotteita, noita kehtaa pitää esilläkin! Meilläkin on roosan värinen kylppäri, joten sopisi hyvin sävyyn 🙂 Suvussa on ollut syöpää, joten erittäin paljon ajatuksia herättävä ja tärkeä kampanja kyseessä.

Ehdottomasti hyvä ja tarpeellinen kampanja. En tiedä voisiko tästä edes puhua liikaa.
Nämä vaaleanpunaiset näyttävät niin kivoilta ettei niitä tarttis edes piilottaa mihinkään 🙂 Näytin tyttäreilleni ja molemmat totesivat, että kyllä mä tommosella siivoisin, joten peukut pystyyn…

Tärkeä kampanja ja mieluusti valitsen Roosa nauha -tuotteen ”tavallisen” sijaan. Ei pelkästään sen vuoksi että sillä tavalla on helppo osallistua tärkeän asian tulemiseen vaan yhtään väheksymättä sitä, että ne vain usein miellyttävät silmää enemmän ? Win-win -tilanne siis. Sini-tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja, mutta mietinkin miksei meillä ole niistä yhtäkään vaaleanpunaisena ? Tämä täytyy korjata tänä vuonna ?

Itse kannatan Roosa nauha- kampanjan tuotteita, sillä asia, jota kampanja ajaa, on äärimmäisen tärkeä minulle henkilökohtaisestikin. Lisäksi kampanjan tuotteet miellyttävät silmää, etenkin näin pimeinä syksyn kuukausina mielellään valitsee pirteän pastillisen vaaleanpunaista! 🙂

Mielestäni ihan todella tärkeä ja hyvin onnistunut kampanja. Mielellään maksaa vaikka sen euron verran enemmän tuotteesta, jos voi ”välttämättömän pahan” = siivoustuotteen ostaessa samalla tukea tärkeää työtä.

Roosa nauha kampanja on erittäin tärkeä asia ja mielestäni yhteistyöt sen tiimoilta ovat useimmiten hyvin onnistuneita ja tuovat asialle hienosti lisää näkyvyyttä ja levittää asiasta tietoisuutta!

Minusta on mahtavaa että eri tahot osallistuvat kampanjaan tärkeän asian puolesta ja kampanjatuotteiden kirjo on näin laaja. Mielellään tuotevaihtoehtoja punnitessa tarttuu tällaisiin tuotteisiin joita ostamalla voi ”tehdä hyvää”. Ja ovathan tämän kampanjan tuotteet muutenkin hurmaavia hempeän vaaleanpunaisella värimaailmallaan 🙂

Hei Xenia! Olen lukenut blogiasi jo vuosia, mutta nyt täytyy myöntää etten ole hetkeen täällä vieraillut. Huomaa jo alle minuutin silmäyksellä, että mainoksia on kaikkialla ja ymmärrän tämän kyllä, sillä olet kahden lapsen äiti ja tottakai perhe tulee elättää. 🙂 Tulee vain itselle sellainen tunne, että teet tätä nykyään ainoastaan rahan vuoksi, eikä teksteistä välity samaa intohimoa mitä joskus ennen. Olisi kiva kuulla enemmän esimerkiksi kuulumisiasi ja ajatuksiasi. Nyt kun olette asuneet jo aika kauan uudessa talossanne niin olisi kiva myös nähdä tämän hetken sisustusta. Usein postauksissasi on vain jostain yhdestä kohdasta kuva kokonaisuuden sijaan. Vaikutat ihan huikeelta tyypiltä näiden 5 vuoden perusteella, mitä olen seurannut, toivottavasti nautit vielä bloggaamisesta ja tuot iloa meidän päiviin vielä pitkään. 🙂 <3

Uuden juuri muutama viikko sit voimaan astuneen käytännön mukaan erilliset yhteistyöt, mutta myös ulkopuolisille sivuille suuntautuvat linkit tulee ilmoittaa jo postauksen alussa. Tätä ei kovinkaan moni alusta tai blogi vielä toteuta, mutta Annassa mennään tämän suhteen mieluummin tarpeeksi pitkälle niin ei jää lukijalle mikään epäselväksi! 🙂 Varsinaisia yhteistöitä minulla on paljon vähemmän kuin ennen ja mainoslinkkejäkään ei ole yhtään sen enempää, päinvastoin oikeastaan kun katsoo määriä tältä puolen näyttöä! 🙂 Työnä tätä toki pidänkin, mutta mielestäni kaupallinen sisältö ei ole yhtä kuin asian tekeminen pelkästään rahan takia. Karsastan itseasiassa suuresti itse tätä näkemystä ja voin ihan hyvällä omalla tunnolla sanoa, etten tekisi tätä lainkaan jos tämä ei tuntuisi oikealta! 🙂

On kyllä hyvä kampanja. Ite ostin sen wc-harjan ja tiskiharjaki löytyy jo. 🙂 Noi muutkin ois kyllä kivoja saada tulevaan uuteen kotiin, kun vaaleanpunaisesta tykkään paljon. Meillä on suvussa ollu rintasyöpää, joten aihe siksikin lähellä.

Hieno asia tuo Roosanauha-kampanja. Itsekin jokaviikoisen kylppärisiivouksen pidän,sen lisäksi kerran kuukaudessa on pakko höyrypesurilla käydä kaikki saumat läpi. Inhoan kalkkitahroja lattialaatoissa sekä valkoisissa seinälaatoissa. Eli tulisi kyllä suureen tarpeeseen meillä nuo tuotteet!

Valitsen usein tuotteita, jotka ovat Roosa-nauha kampanjassa mukana. Jos muutenkin tarvitsen kyseistä tuotetta, niin samalla voin lahjoittaa ja tukea tärkeän asian tutkimusta. Kuten niin monella muullakin, niin lähipiiristäni löytyy rintasyöpään sairastuneita, joten tuntuu entistäkin tärkeämmältä osallistua kampanjaan.

Tärkeä kampanja ja minusta on ihanaa, että se on jatkunut jo vuosien ajan – sitä oikein odottaa. Hienoa on myös yhteistyökumppaneiden sitoutuminen, Sinituote on ollut tässä aina mukana ja pinkit tuotteet ovat minusta kiva lisä jo muutenkin loistavaan valikoimaan. Arvostan tätä kampanjaa todella paljon, koska mm. mummullani oli rintasyöpä sekä monella muulla sukulaisella, ja sitä kautta rintojen terveys on itsellekin tärkeä asia. Ja aika hienoa, että ensin lokakuussa on naisille Roosa nauha ja marraskuussa miehille Movember – molemmille jotakin tärkeästä aiheesta. Uskoisin, että kampanja on jo niin tunnettu, että sillä on myös positiivisia vaikutuksia terveydenhuollon ja syövän ajoissa huomaamisen kannalta.

Arvonnassa mukana. Mielestäni myös on todella hienoa miten sitoutunut Sini on tähän ja osallistuu kampanjaan vuosi toisensa jälkeen. Sitoutuneisuutta ja kotimaisuutta tukemaan!

Todella tärkeä kampanja tärkeän adian puolesta. Hienoa, että useat eri yritykset ja tahot ovat kampanjassa mukana ja tuovat asiaa näin esille.

Roosa kampanja on onneksi tullut tutuksi tavaksi jo Suomessa. Se on hyvä keino edistää terveyttä ja hienoa on, että sillä on niin paljon yhteistyökumppaneita. Näiden avulla jokainen voi Suomessa osallistua kampanjaan!:)
Kiva, että toit kampanjaa esille blogissasi.

Kurkkaa sähhköpostiasi! 🙂

Olen joka vuosi ostanut jotain roosa-nauha tuotteita tukeakseni tärkeää työtä! On hyvä että voi osallistua hyväntekeväisyyteen vähä huomaamattaan!

Musta on hienoa, että eri brändit lähtevät tähän kampanjaan. Hyvä kun voi arkisten tuotteiden kohdalla tukea hyvää.

Todella tärkeä kampanja ja Sinin tuotteet on ihan huippuja 🙂

Ihana yhteistyöpostaus <3 Niin tärkeä asia! Ja itsellänikin on käytössä Sinin tuotteet siivouksessa, mutta harmikseni ei tässä ihanassa roosan värissä. Juuri pari päivää sitten ostin kylläkin Sinin vaaleanpunaisen keittiöpyyherullan,
sekin on mukana tässä Roosanauhakampanjassa (liekö sama joka tässä palkintona). 🙂 Sinin tuotteet on kyllä hyviä!

Tämä on tärkeä asia tukea ja hienoa että monet tahot siihen osallistuvat.

Onpas söpöjä! Ja hyvän asian puolesta, voisin helposti ostaa näitä. Usealla läheiselläni on/on ollut rintasyöpä ja sen tutkimus ja hoidon kehittäminen on tosi tärkeää <3

Mielestäni varsinkin Roosa nauha kampanja taistelee hyvän asian puolesta ja auttaa taloudellisesti niitä, joilla on muutenkin haasteellinen tilanne. Nämä yhteistyöt mielestäni tärkeitä että tietoisuus lisääntyisi asiasta.

Halusin vain tulla kommentoimaan, kuinka kiva kun osallistut kyseiseen kampanjaan! Todella kaunis ja raikas kylpyhuone!

Mielestäni tämä on tärkeä asia tukea ja onneksi Suomessa hyvin tuetaankin. Pelloilla on näkynyt paljon pinkkejä heinäpaaleja ja juuri pari päivää sitten ostin roosanauha merkin paitaa koristamaan ?

Tärkeä asia, joka on koskettanut itseä liiankin läheltä. Mahtavaa, että Sinituotteetkin on lähtenyt tukemaan näkyvästi Roosa-nauha kampanjaa. Kaiken lisäksi pinkki on pop!

Äärimmäisen hieno ja tärkeä asia, jolle ei liikaa näkyvyyttä voi saada. Aivan ihanan värisiä myöskin nuo vaaleanpunaiset versiot tutuista tuotteista! 🙂

Tosi tärkeä asia ja kiva kun ihan arkipäiväiset tuotteet on mukana kampanjassa. Tosi söpöjä siivousvälineitä 🙂

Hyvä tarkoitus ja siivousvälineiden parhaimmisto, voisiko parempaa yhdistelmää ollakaan. Bonuksena herkku väri. Olisivat meille enemmän kuin tervetulleita! ?

Tärkeä kampanja, joka koskettaa myös omaa elämää. Inspiroivan näköisiä siivousvälineitä. 🙂

Mahtava yhdistelmä käytännöllisyyttä ja hyvää tarkoitusta! Ja värikin näissä siivousvälineissä on just eikä melkein 🙂

Mahtava vuosittainen kampanja! Kampanjan tuotteet ovat arkielämässä tarvittavia ja jokaisen saatavilla. Mukana arvonnassa ?

Todella tärkeä kampanja ja itse olen aina osallistunut asiaan joko lahjoittamalla tai pitämällä Roosa-nauhaa. Varsinkin nyt, kun mummoltani löytyi patti (joka myöhemmin onneksi osoittautui hyvälaatuiseksi), niin Roosa-nauha pyörii mielessä enemmänkin. Vaikka syöpää ek löytynytkään, niin silti tilanne herätti uudella tavalla.

Kurkkaa sähköpostiasi! 🙂

Hyvän ystävän menetin rintasyövälle, tärkeää asiaa! Ja värikään noissa ei ole yhtään hassumpi, parempi kuin se sininen. Mukana!

Kiva kampanja kyllä! Ja tarvetta olisi kaikille noille! 😀

Hyvä että tällaisia kampanjoita on, menee rahat hyvään tarkoitukseen. Siivousvälineetkin ovat kovin nättejä.

Kampanja erittäin tärkeän asian puolesta! Hienoa, että myös Sini-tuote on mukana tässä. Sini-tuotteet ovat myös itselleni tuttuja ja laadukkaita, joten tämä palkinto olisi todella mieluinen 🙂

Kampanjan tärkein tehtävä on mielestäni tuoda rintasyöpää ihmisten tietoisuuteen niin, että jokainen nainen muistaisi tutkia rintojansa säännöllisesti sekä käydä tutkimuksissa. Nuoret naiset eritoten pitäisi saada tietoisemmaksi tästä.
Ja Sini-tuotteet näyttävät herkulliselta roosan värisinä. Olisi ihana väripilkku siivouspäivään 🙂

Roosa nauha -kampanja on hyvä muistutus kaikille
naisille rintojen tutkimisen tärkeydestä! Ja samalla saa olla kiitollinen Suomen hyvästä terveydenhuollosta, joka tarjoaa seulonnat, hoidon ja jälkiseurannan ❤️ Sinin Roosa nauha -tuotteista löytyykin jo wc-harja, mutta tuo setti olisi mukava piristys siivouspäivään.

Roosa nauha kampanja on hienosti tuonut tietämystä rintasyövästä ja ostamalla roosa nauha tuotteita on helppo lahjoittaa rahaa tärkeää asiaa varten. Itselläni löytyy roosa nauha keittiötuotteita ja sini harjaa!

Tärkeän asian äärellä ollaan roosa-nauhakampanjassa, lisätään tietoisuutta ja autetaan jo sairastuneita. Itsekin suosin Sinin tuotteita, suomalaisia ja kestäviä sellaisia. Köyhän ei kannata ostaa halpaa ja huonoa 😀 Toivottavasti arpaonni suosii!

Ihana kampanja ja super tärkeä hyväntekeväisyyskohde! Syöpä koskettaa valitettavasti yhä useampia, ja haluan olla itse jollain tavalla osallistumassa sairastuneiden tukemiseen. Hienoa, että lähdit kamppikseen mukaan!

Petra
http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

Tärkeällä asialla ehdottomasti. Tuttuja ja toimivia tuotteitakin löytyy.

Roosa nauha kampanja on tärkeän asian äärellä, mielestäni huippu juttu että tietoisuutta lisätään. Sini tuotteet ovatkin jo ennestään tuttuja ja hyväksi havaittuja?

Ihanan värisiä tuotteita jotka houkuttelevat siivoamaan 🙂 tosi tärkeä kampanja.

Tärkeä kampanja! Tuo lattiakuivain täytyy saada, vanha joutaakin jo vaihtoon ?

Paketti tulisi kyllä tarpeeseen, täällä nimittäin toinen pedantti tyyppi (ei niin pedanttien perheenjäsenten kanssa) ilmoittautuu 🙂 Ja kivan näköisiäkin ovat tuotteet. Tärkeä kampanja myös, mukana siis!

Oispa ihan hyvä vähän saada päivitystä siivousvälineille! Roosa nauha -kampanja on mielestäni erittäin tärkeällä asialla. Ihan lähipiirissäni ei (vielä) ole ollut rintasyöpää, mutta toki heitäkin tiedän, joilla se on ollut. Roosa nauha -kampanjassa tukeminen on tehty helpoksi, koska mukana on niin paljon esim. erilaisia tuotteita, joita ostamalla ikään kuin vaivihkaa tulee samalla osallistuneeksi myös hyvään asiaan. 🙂 Ajattelin kyllä myös, että kampanjaan menevä summa voisi olla isompikin, mutta toisaalta pienistäkin puroista kyllä kasvaa isoja virtoja!

Yllätyin miten silmää miellyttäviä nämä tuotteet ovat! Kelpaisi pitää esillä 🙂

Hieno kampanja 🙂 Joka vuosi on jotain roosanauha-tuotetta tullut hankittua. Ulkonäkö miellyttää, ja mukava tietää että on osaltaan edes hieman tukenut syöpätutkimusta.

Roosa Nauha-kampanja on todella tärkeä ja olen ihan samaa mieltä, ettei aiheesta voi puhua liikaa. Sinituotteet ovat myös suosikkejani, joten jos voitto ei omalle kohdalleni osu, niin ehdottomasti täytyy käydä ostamassa näitä tuotteita 🙂 hyvän asian tukemiseksi sekä myös ihan oman mukavuudenhaluisuuteni vuoksi 😀 ihania syyspäiviä teille <3

Olen usein hankkinut Roosa nauha -tuotteita. Minusta kampanjan idea on hieno. Varsinkin äitini rintasyövän jälkeen olen kiinnittänyt asiaan huomiota eri tavalla kuin ennen.

Erittäin tärkeä kampanja hyvällä asialla. Olen joka vuosi hankkinut muutamia Roosa nauha kampanjan tuotteita. Sinillä on joka kerta niin mahtavia juttuja väristä puhumattakaan että ne on aina pakko saada.

Sinituote tekee minunkin siivoamisesta helpompaa ja tuotteita löytyy kotoa. Roosa nauha kampanja on pitkään toiminut hyvän asian puolesta.

Moi Xenia, teillä on todella kaunis kylppäri!
Mulle Roosa nauha-tuotteet merkitsevät paljonkin, sillä äidilläni on ollut rintasyöpä. Kehittyneiden hoitojen ansiosta hän kuitenkin parani. Tämän takia haluan osaltani olla tukemassa tutkimustyötä ostamalla joka vuosi vähintään tuon Roosa nauha pinssin. 🙂

Ostan Roosa-nauhan joka vuosi. Yleensä ostan muitakin tuotteita, mutta nauhan haluan erityisesti hankkia. Rintasyöpä on niin yleinen ja kuitenkin hyvin vakava sairaus, vaikka Suomessa onkin hyvät mahdollisuudet taudin varhaiseen havaitsemiseen ja hoitoon. Se voi koskettaa ketä tahansa, jo nuorenakin. Siksi on tärkeää tukea tätä hienoa kamppanjaa. <3

Mielestäni Roosa nauha -tuotteet tuovat hienosti arjessa esiin tutkimustyön merkityksen ja neutralisoivat pelottavaa sairautta, mikä varmasti auttaa ihmisiä myös hakeutumaan aiemmin hoitoon. Esimerkiksi isoäitini 70-luvulla ei hakeutunut hoitoon ajoissa, koska tietoa ei ollut tarpeeksi, ja lopulta hän menehtyi vuosien taistelun jälkeen. Syöpä ei ole enää aina suora kuolemantuomio. Kampanjatuotteet muistuttavat omassa arjessani asian tärkeydestä.

Anna

Olen nähnyt rintasyöpää lähipiirissäni, joten Roosa nauha -tuotteet merkitsevät paljon. Hienoa, että tällaisia kampanjoita on!

Oman äidin (onneksi jo parantuneen) rintasyövän myötä aihe on tullut itselle entistä tärkeämmäksi ja tyttären syntymän jälkeen myös tuo hempeä värimaailma on jostain syystä alkanut miellyttää silmää! Ja Sinin siivoustuotteita voittanutta ei ole, jonkin aikaa kokeilin lattioiden pesussa halpismoppia ja kun uuden mopin hankinnan myötä palasin takaisin Siniin, oli eroa kuin yöllä ja päivällä! Ja kylppärin lattiat saa parhaiten kuivaksi Sinillä. 🙂 Uudet siivousvälineet tulisivat kyllä tarpeeseen tänne remppakaaoksen ja vauva-arjen keskelle. Jos voitto ei osu kohdalle niin varmaan joka tapauksessa suuntaan näitä sitten kaupasta hakemaan, kun on remppasiivouksen aika.

Tärkeä kampanja jo senkin takia, että lähipiirissä on rintasyöpään sairastuneita. Usein ostan vähintään Roosa nauhan ja näin ajattelin tehdä tänäkin vuonna.

Arvostan suuresti koko kampanjaa ja mielellään sitä itsekin tukee ostamalla ko. tuotteita!:)<3

Todella tärkeä kampanja ja tuotteet myös laadukkaita.

Roosa nauha -kampanja on aivan mieletön asia. Joka vuosi tuele ostettua kampanjaan kuuluvia tuotteita, joskus vähemmän joskus enemmän. Mukavaa, että monia erilaisia yrityksiä ja tuotteita on saatu mukaan valikoimaan. Arvostan siis suuresti 🙂

Syöpä on perheeni tuttavapiirissa liian tuttu asia, niin monta menetettyä ihmistä. Järjettömän tärkeää, että asiasta tiedotetaan ja järjestetään kampanjoita, jotta saadaan kehitettyä erilaisia hoitomenetelmiä!

Mielestäni hyvin toteutettu kampanja ja jokainen voi siihen arjen valinnoilla ottaa osaa!

On todella tärkeä asia että näitä kampanjoita järjestetään. Syöpä on pelottava sairaus jota vasten tarvitaan kaikki mahdollinen tutkimustyö ja uusia hoitomenetelmiä.

Sini tuotteen siivousvälineet ehdottomasti parhaita, toimivia ja kestäviä. Roosa nauha kampanjalle?.

Kampanjalla tuetaan todella tärkeää asiaa. On hienoa, että kampanjatuotteet ovat helposti lähes jokaisen saatavilla ja on eri tuotteita erilaisin hinnoitteluin. Nämä seikat madaltavat kynnystä tukea omalta osaltaan näinkin tärkeää ja monia ihmisiä koskettavaa aihetta.

Heippa!
Roosanauhakampanja on mun mielestä ihan tosi hyvin toteutettu, paljon esillä ja kaikki varmasti törmäävät siihen jollain tavalla melko useinkin. Ja mikä parasta, roosanauhatuotteet ovat todella ilo silmälle. Mieluusti kaupassa tarttuu kampanjan tuotteeseen hyvän tarkoituksen vuoksi, mutta myös siksikin, että tuote on monesti niin suloisen värinen ja näköinen. ?

Roosa-nauha kamppanjassa on hieno ja tärkeä ajatus 🙂 Itse mielelläni valitsen roosa-nauha vaihtoehdon eri tuotteissa jos se on mahdollsta. Syksyn ajankohta kamppanjalle on myös sopiva, vaaleanpunaiset tuotteet kaupoissa piristävät alkavaa pimeyttä 🙂 Sinituotteet on itselle tuttuja ja arjessa paljon käytössä joten mukana kivassa arvonnassa!

Koen Roosa-nauha kampanjan todella tärkeäksi. Rintasyöpä ei ole vielä koskettanut lähipiiriäni (onneksi!), mutta toisenlaiset syövät ovat. Rintasyöpä on kuitenkin niin yleinen, että siihen on hyvä kiinnittää tämmöisellä kampanjalla huomiota ja herätellä naisia tutkimaan rintojansa. Itse valitsen aina roosan väriset tuotteet kaupasta kampanjan aikana. Haittaa ei ole ollenkaan siitä, että tuo roosan sävy on todella ihana!

Olen mukana arvonnassa, tämmöinen setti olisi todella mahtava saada. Varsinkin kun tiedossa on muutaman viikon päästä muuttosiivous 3 kk vanhan vauvan kanssa! Helpottaisi paljon, kun on välineet hallussa. ?

Sini tuotteet ovat ehdottomasti parhaita siivousvälineitä. Itse pyrin aina ostamaan jotain roosa nauha kampanjaan kuuluvaa kun on kampanja aika? Ehdottomasti arvonnassa mukana, olisi ihana saada vähän piristystä siivoukseen näin sateisen syksyn aikana ?

?Upea ja rohkea Syöpäsäätiön Roosa nauha 2017 -kampanja piristää mukavasti suomalaisia kylpyhuoneitamme kauniiden arjen askareita helpottavien Sinituotteiden muodossa ? Ihania ja toimivia, mielelläni mukana näiden alkutalvea piristävien siivousvälineiden arvonnassa ?

Rosa-nauha kampanja on mahtava ja sen tukeminen tärkeää. Oikein sopiva yhdistelmä tämä Rosa-nauhan ja Sinin yhteistyö 🙂 Sini -tuotteet on kyllä parhaita siivouksessa!

Samaa mieltä epäjärjestyksen vaikutuksesta keskittymiskykyyn. On nimittäin välillä todella vaikea keskittyä opiskelemaan, kun on siivoilut jääneet vähemmälle. Siniltä löytyy luottotuotteita, joita ei vaihtaisi toisiin 😀
Roosa Nauha -keräys on tärkeässä roolissa tietoisuuden lisäämisessä 🙂 Hienoa, että keräyksessä on mukana useampiakin yrityksiä!

Roosa nauha-kampanja on itselleni ollut aina tärkeä ja lähellä sydäntä!

Roosa nauha-kampanja on yksi esteettisimmistä hyväntekeväisyyskamppiksista mitä tiedän!
Osallistuminen ei vaadi paljon, aina on kiva ostaa jotain nättiä pinkkiä! 🙂

Ostan joka vuosi Roosa nauhan ja kiinnitän sen takkiin. Todella tärkeä kampanja ja haluan sitä tukea.

Sydäntä lähellä oleva asia, jolle itse lahjoitan suoraan ilman kaupallisia välikäsiä❤

Siivous lienee helpottunut annettuanne Maxin pois, koirahan tuo hiekkaa ja kuraa eikä karvaakaan aivan vähän ole. Mutta toisaalta, hyvillä välineillä se sujuu eikä lemmikin tuomaa iloa voi mahdollisiin siisteyshaittoihin verratakaan!? Meillä kaksi Gordoninsetteria eikä imuria kannata laittaa pois näkyviltä koskaan, aamuin illoin on sitä hurisutettava.

Kampanja ajaa todella tärkeää asiaa ja ihana ajatus taustalla 🙂 tosi miellyttävä uusi väri Sinin tuotteissa!

Tärkeä kampanja tietoisuuden lisäämiseksi ja Sini-tuotteet ovat aivan parhaita siivousvälineitä. Varsinkin teräväkuivain on yksi parhaimpia siivousvälineitä mitä minulta löytyy 🙂

Meillä on aina ollut Sinin siivousvälineet, jotka nyt alkavat olla jo uusimisen tarpeessa. Nämä vaaleanpunaiset ovat kyllä kauniita! Joka vuosi tulee ostettua jokin Roosa Nauha tuote. Tärkeä aihe ja kampanjat aina laadukkaasti toteutettu.

Roosa-nauha on ennetään tuttu ja todellakin älyttömän tärkeä. Kauniisti kirjoitettu ja mielelläni käyttäisin näitä tuotteita, kun niistä vielä osa menee niin tärkeään asiaan!

Hyvin toteutettu kampanja, joka ajaa tärkeää asiaa. Tällaiset yhteistyöpostaukset ovat aina mukavia! ??

Roosa-nauha kampanja on äärimmäisen tärkeä, ja on ollut hienoa huomata, kuinka sitä vuosi vuodelta huomioidaan enemmän eri brändien keskuudessa. Nämä tuotteet vaatisivat päivitystä meillä ja mielelläänhän sitä siivoustarvikkeissakin panostaa ulkonäköön, varsinkin jos osa tuotteen hinnasta lahjoitetaan tärkeän asian tukemiseen.

Tärkeä kampanja ehdottomasti! Ja on kyllä niin nätit siivousvälineetkin 🙂

Roosa-nauhakampanja on kyllä tärkeällä asialla ja onneksi se onkin jo niin tunnettu, että siihen lähtee monet brändit mukaan ja ihmiset ostavat Roosa-tuotteita. Itse tykkään vaaleanpunaisesta niin olen aina innoissaan katsomassa mitä tuotteita tällä kertaa on puettu siihen väriin. Yhdet ikisuosikeistani on Fiskarsin sakset Roosa-kuosilla 🙂 Olisi mahtava voittaa tämä paketti, tuo kylppärinpesin kuulostaa kiinnostavalta! Pitää varmaan hankkia se jos en voitakaan 😀

Todella tärkeä kampanja ja onneksi on saanutkin suuren suosion täällä meillä Suomessa. Muuten tuotteet ovat niin kauniita ja takuuvarmasti laadukkaita! 🙂

Niin tärkeä kampanja ja supertuotteet – jos muullakin olis noi valmiina kylppärissä, lähtisin sa,an tien jynssäämään :)olispa kiva saada testiin nuo, ja muutenkin yritän Roosa nauhaa tukea, niin tärkeä asia!

Ensinnäkin on ihan mielettömän hienoa että ostaessani Sinin roosa nauha tuotteita,pääsee tukemaan todella tärkeää asiaa ihan itsestään! Toiseksi nuo vaaleanpunaiset tuotteet on kauniita ja mukavaa vaihtelua ainaiselle vaaleansiniselle. I Love Sini <3

Roosa-nauha kampanja on aina ollut lähellä sydäntäni. Mielestäni erittäin tärkeää työtä tekevät nämä ihmiset Roosa nauha- kampanjan takana ❤

Lisäksi sinin tuotteet ovat aivan huippuja!

Roosa-nauha kampanja on minusta aina ollut todella hyvän asian puolesta ja tuotteet ovat hirveän sieviäkin vielä näin pinkkinä. Olen kaupassa töissä ja siellä varsinkin Roosa nauha -tuotteet ovat hyvin esillä ja asiakkaat kiinnostuvat niitä joka vuosi enemmän, hyvä niin! Duudsoneiden suunnittelema Roosa nauha itsessään on herättänyt paljon kiinnostusta, varsinkin kun pojat ovat mitä ovat 😉

Ehdottomasti tärkeä asia mikä tulee tehdä näkyväksi. Arvostan kampanjaa suuresti! Minullakin lähipiirissä yksi rintasyövän sairastanut ja puhtaat paperit saanut, joten kiitollinen saa olla lääkäreiden tietotaidolle. Osallistun kilpailuun. ?

Roosat nauhat olen ostanut jo vuodesta 2011 lähtien ja viimeisinä vuosina myös muita pinkkejä tuotteita. Sinituotteelta muun muassa viime vuonna vaaleanpunaisen mattopiiskan (+harjan), ja eilen ostin tämän vuoden tuotteista Roosa nauha -heijastimen. Omassa lähipiirissäni ei ole ketään rintasyöpään sairastunutta, mutta koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu. Siksi haluan olla mukana tukemassa näin tärkeää asiaa <3

Tärkeän asian puolesta! ❤️ Haluaisin piristää tällä paketilla anoppiani, joka parhaillaan kamppailee syöpähoitojen kanssa. Hän jos joku, arvostaisi tätä!

Musta on todella hienoa että niin monet brändit on tässä mukana! Ja vielä kun kampanjaväri sattuu olemaan niin kaunis 🙂

Todella hienoa, että esim. juuri siivoustuotteita ostamalla voi tukea rintasyöpää sairastavia. Nämä tulisivat kyllä tarpeeseen. 🙂

Harvoin jaksan osallistua näihin kilpailuihin mutta nyt osui kyllä sen verran lähelle että haluan osallistua. Oma rakas äitini on käynyt viime vuodet taistoa syöpää vastaan ja oman Roosa-nauhan olenkin jo ostanut. Nämä ihanan hempeät pesimet olisi oiva apu kuukauden päästä koittavassa muutossamme sekä tietysti arjessa 🙂

Tykkään todella paljon Roosanauha kampanajasta! Aihe on todella tärkeä. Mielestäni tällainen auttaminen on omalla tavalla mukavampaa, kuin laittaa rahaa vaan lippaaseen. Mielestäni tämä on hyvä tapa auttaa, saa omille rahoille vastinetta tuotteen/palvelun muodossa ja yritys (Sini) lahjoittaa summan 🙂

Tärkeä kampanja ja mielestäni on hyvä, että monet tuotteet ovat ihan arkikäyttöön roosan värillä kustomoituna. Madaltaa varmasti kynnystä osallistua kampanjaan sen lisäksi että osa tuotosta menee tärkeään asiaan?

Tärkeä kampanja ja Sinin tuotteet on loistavia.

Vastuullisuutta ja hyvää mieltä ?

Hienoa, että tuollainen kampanja on olemassa.

Hyvät välineet tekevät kylpyhuoneen pesemisestä entistä miellyttävämpää!

Minusta kampanja on todella tärkeä ja on hienoa, että sen näkyvyyttä lisätään erilaisissa tuotteissa. Itselle ainakin ostopäätöstä tehdessä on iso plussa yhteiskunnallinen vastuullisuus, jota osaltaan Roosa-nauha -kampanja myös edustaa. Toki kampanjan ilme on myös kaunis ja itselleni erityisen mieleinen, sillä vaaleanpunainen on lempivärini! 😀

Kiva, että sulla on tällaisiakin yhteistöitä! 🙂

Työn puolesta rintasyöpä on hyvinkin tuttua ja itse osallistun joka vuosi uuden roosa-nauhan ostoon. Jokainen syöpä on hirveä mutta naisena juuri rintasyöpä koskettaa eniten.

Erittäin hyvä juttu. Joka vuosi pyrin jollain tavoin osallistumaan.

Samat ajatukset heräsi minullakin kuin sinulla Xenia, kotimaisuus ja monia läheltä koskettava sairaus ovat tärkeä yhdistelmä. Mukana arvonnassa.

Tärkeä kampanja! On ollut ilo huomata kuinka vuosien myötä kampanja on tullu laajemmin näkyviin ja monet ovat mukana. Hienoa!

Nämä tuotteet kaipaisivat meillä todellakin päivitystä.

Kurkkaa sähköpostiasi! 🙂

Näin lääkärinä kampanja on luonnollisesti lähellä sydäntäni.

Meillä on suvussa paljon rintasyöpää. Anoppi sai viimeksi terveen paperit. Tuen kaikilla mahdollisilla tavoilla rintasyöpä-kampanjoita. Minusta on hienoa, että yritykset ja yksityiset ihmiset ovat lähteneet mukaan Roosa nauha-kampanjaan näin sankoin joukoin. Ja monen vuoden ajan jo. Tälläkin tavalla suomalainen syöpähoito pysyy maailman huipulla. Ja se on meidän kaikkien etu.

Meillä ei suvussa onnekseni rintasyöpää ole, mutta se ei tietenkään sulje pois sitä, etteikö se voisi joskus omalle kohdalle sattua. Työssäni kuvaan mammografioita paljon ja olen tekemisissä syöpäpotilaiden kanssa, joten sitä kautta Roosa nauha-kampanja on erityisen tärkeä ?

Suuri arvostus kampanjalle, tekevät erittäin tärkeän asian eteen töitä.

Itsekkin suosin kyseisiä tuotteita.

Mielestäni hieno tapa auttaa ja osallistua.

itse olen jo roosanauhan ostanut ja näitä sinituotteita katsellut! Olisi ihanaa saada tämä paketti 🙂 Tärkeän asian puolesta ja tälle ei voi tarpeeksi mainosta antaa!

Sinituotteet on todella hyviä! Niitä jo kotoa löytyykin, mutta päivitystä kaipaavat! Ja nyt vielä tärkeän asian puolesta <3

Mielestäni Roosa Nauha on onnistunut kampanja, joka uusiutuu sopivalla tavalla joka vuosi. Pidän ajatuksesta nostaa tärkeää aihetta esille ja kampanjatuotteet ovat poikkeuksetta iloa silmälle. Sinituotteista laajemmin ei ole suurta kokemusta, mutta nämä siivoustarvikkeet ovat ihania ulkonäkönsä puolesta ja hakkaavaat viehättävyydellään muut merkit. En ole kovin innostunut siivoamisesta kotona, mutta olen huomannut, että kun satsasin hyvän tuoksuisiin puhdistusaineisiin innostuin siivoamaan hieman enemmän. Nyt kun saisi vielä viehättävät siivousvälineet niin uskon että innostuisin varmasti taas puunaamaan lisää kotosalla 🙂

Hahahaa, ihanaa että joku muukin on samanlainen kuin minä itse siivouksen suhteen. Hyvät siivousvälineet auttavat paljon siivouksessa ja tekevät siivouksesta jos ei mukavaa niin ainakin helpompaa. Sini tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi todettu meidän talossa. Ihanaa että tekevät yhteistyötä tärkeän asian kanssa. Roosa nauha kampanja ja muutenkin kaikki syöpään liittyvä on lähellä sydäntäni sillä oma mummini sairastui rintasyöpään ja taisteli urheasti mutta sairaus voitti. Tuen roosa kampanjaa aina kun voin.

Erittäin tärkeä kampanja joka luo hienosti näkyvyyttä. Olen ostanut joka vuosi jonkin Roosa nauha tuotteen. Myös Sini siivousvälineet ovat tässä taloudessa tuttuja. Aika hienoa, että ovat mukana tämmöisessä kampanjassa. Uudet siivousvälineet ovat olleet jo hankintalistalla pitkään, nämä kyseiset olisivat kyllä ihanan väriset!

En ole ollut aiemmin mikään maailman innokkain siivoamaan, vaikka siisteys ja puhtaus onkin ihanaa. Nyt kun odotan ensimmäistä lasta, on minusta kuoriutunut joku siivouskärpänen! 😀

Erittäin tärkeä kampanja, sillä on vielä paljon sairastuneita, joihin nykyiset hoidot eivät tehoa. Siksi on tärkeää tutkia ja löytää uusia tehokkaampia hoitokeinoja. Itse sairastuin 2013 ensimmäisen kerran ja tänä vuonna uusiutui jääden parantumattomaksi. Nämä roosatuotteet ovat kauniita ja niitä tullut hankittua. Siivoustuotteita ei roosan väreissä vielä ole, joten olisi niillä kiva kotia siivoilla.

Ihan kiva juttu tälläinen kampanja ja tarpeellisia tuotteita on liitetty mukaan.

Tykkään kampanjasta. Vaikka ns. surullisella asialla ollaan niin kuitenkin kivasti toteutettu ja monet ovat kampanjan omaksuneet… hyviä tuotteita valittu.

Kampanja on tärkeä ja tarpeellinen, minusta on kiva että tuotteet ovat vaaleanpunaisia.

Roosa nauha kampanja on erittäin hyvä kampanja ja mielellään ostaa kampanjan tuotteita. Sinituotteissa on hyvää se, että ovat suomalaisia ja laadukkaita. Olisi mukava saada lisää tuotteita kotiin 🙂

Mielestäni Roosa Nauha-kampanja on erittäin hieno ja tärkeä kaikille meille. Onkin hienoa nähdä vuosittain kauppojen hyllyissä näitä vaaleanpunaisia tuotteita suomalaisilta yrityksiltä, jotka ovat hyvällä asialla mukana keräämässä rahaa syöpätutkimukseen. Ostan näitä tuotteita mielelläni, mikäli Roosa Nauha- kampanjan tuote löytyy vaihtoehdoista.

Oma tätini sairastui rintasyöpään lapsuudessani, ja hän selvisi siitä. Myöhemmin syöpä uusi kuitenkin erittäin agressiivisena, ja tänä vuonna tuli täyteen kymmenen vuotta hänen poismenostaan. Jokainen kampanjaan käytetty euro voi kuitenkin tulevaisuudessa pelastaa ihmishenkiä, vaikkei omaa läheistäni ruokaan takaisin. <3

Hienoa työtä hyvän asian vuoksi.

Mielestäni hienoa, että hyvänasian puolesta kerätään varoja. Äidilläni todettiin keväällä rintasyöpä, joten vielä tärkeämmältä tuntuu tukea tärkeää tutkimustyötä. Pidän sinin tuotteista, koska ovat mielestäni laadukkaita myöskin kotimaisia.

Rakas anoppini sairasti rintasyövän pari vuotta sitten, ja nyt parhaillaan on sairaalassa toipumassa uuden rinnan teko-
leikkauksesta 🙂 Täällä siis voitettu syöpä onneksi!

Roosa-nauha kulkee rinnassani joka lokakuu virkapukuni jakussa. On ihanaa muistuttaa sadoille asiakkailleni tärkeästä asiasta päivittäin.

Muutenkin esimerkiksi juuri Sinin kampanjatuotteet ovat loistava tapa osallistua tärkeään asiaan hankkimalla tarpeellisia taloustavaroita lempivärissäni ❤

Mukana arvonnassa. Pinnallisesti sanottuna nuo on niin ihanan värisiä ja olisi kiva väripiristys muihin siivousvälineisiin verrattuna. Mutta sitten kun niiden tuotto menee vielä tärkeään ja hyvään tarkoitukseen niin mikä sen parempi! 🙂

Tuotteet vaikuttavat ihanilta, mutta tiukan taloudellisen tilanteen takia en ole raskinut ostaa. Näin ystävän syöpäkamppailua seuratessa kampanja tuntuu tällä kertaa paljon merkityksekkäämpänä kuin ennen.

Tärkeä,herkkä aihe. Roosa nauha pitää aina ostaa rinnuksille<3 Mukana arvonnassa.

Todella tärkeä & hieno kampanja! Äidiltäni löydettiin vuosi sitten kyhmy, joka onneksi osoittautui harmittomaksi. Mutta koskaan ei tiedä kenen kohdalle syöpä tulee 🙁

todella tärkeä asia, tätini menehtyi syöpään n. 7 v. sitten. Itse käyn seulonnoissa säännöllisesti, käy sinäkin! Mulla roosa nauha heijastin

Äärettömän tärkeä kampanjointi, joka on ollut jo vuosia esillä.

Tärkeä aihe ja ihanan näköisiä nuo pinkit tuotteet 🙂

Todella tärkeä kampanja. Se vetoaa tunteisiin. Lähipiirissäni on menehtynyt syöpään ihmisiä. Mutta aina on toivoa. Haluan tukea hyvää asiaa.

Ihana kampanja tärkeästä aiheesta! Siivoustuotteita tarvitsee jokainen, joten niitä ostamalla on helppo olla mukana tukemassa tärkeää asiaa!

Todella tärkeä kampanja ja hienoja tuotteita, joita ostaa mielellään hyvän asian tukemiseksi.

Kiitos inspiroivasta postauksesta niinkin arkisesta asiasta kuin siivous.

On hienoa, että syöpätutkimusta ja sairauden hoitoa on mahdollista tukea monin eri keinoin – oli se sitten lahjoittamalla, vapaaehtoisena tai vaikkapa siivousvälineitä ostamalla. Sinin Roosa Nauha -tuotteet ovat kauniita ja mikä parempaa, niiden taakse kätkeytyy tärkeä teema. Huippua, että siivoamalla voi auttaa! 🙂

PS. Kampanja ja tämä postaus olivatkin hyvä muistutus varata uusi aika seulontaan edellisen peruunnuttua.

Hyvä kampanja tärkeän asian puolesta

Tärkeän asian puolesta kampanjoidaan ja hyvä, että arkisilla ostoksillakin voi kerryttää rahastoa.

Mulla perhepiirissä rintasyöpätapauksia kaksi ja itse hoitoalan ammattilaisena pidän kampanjaa todella tärkeänä. Mammografiaseulonnat sekä naisille että miehille tärkeitä. Kyllä, miehillä on myös rintasyöpää. Eri yhteistyökumppanien tuotteet laadukkaita, joten ei liene vaikeuksia mennä kaupaksi ja näin kerryttää rahaa hyvään tarpeeseen.

Mielestäni kampanja ja sen kumppanit on oikeen hyvä juttu!! Kumppaneiden tuotteet pinkkinä sävyinä ovat viehättäviä ja monet tosi kivoja ideoita mm airam fikkari ja termari. Tärkeä kampanja!

Roosa nauha -kampanja on todella hyvä juttu. Olen jo usean vuoden ostanut Roosa nauhan. Niin nytkin. Myös muita Roosa nauha tuotteita on joskus tullut ostettua. Ystäväpiirissäni on rintasyöpään sairastuneita ja siitä hoitojen ansiosta parantuneita. Tämän vuoksi kampanja tuntuu vieläkin läheisemmältä. Hienoa, että Sini tuote on mukana kampanjaa tukemassa hyödyllisin tuotteineen.

On todella hienoa, että Sinituote tekee tällaista yhteistyötä. Muistaakseni Sinituote on tehnyt ennenkin tällaista yhteistyötä. Roosa nauha kampanja on erittäin hyödyllinen juuri siksi, että naisten rintasyöpä lisääntyy vauhdilla ja yritetään kehittää uusia hoitomuotoja. Itse juuri rintayövän sairastaneena tiedän, et miten tärkeää on tällainen yhteistyö. On niin hieno asia tukea juuri tätä.

Roosa nauha-kampanja on tärkeä ja hienoa, että Sinituote on mukana siinä.

Kauniin näköisiä siivousvälineitä, joita ei tarvitse piilottaa komeroon ja jotka houkuttelevat siistimään kylpyhuonetta. Hyvä Roosa Nauha kampanja!

On tärkeä jakaa tietoutta kampanjan avulla ja tukea arvokasta toimintaa. Hyvä että on näitä kampanjatuotteita, koska se tuo asialle suurta näkyvyyttä, ei voi olla huomaamatta kampanjaa kun asioi vaikka lähikaupassa. Tuotteiden lisäksi voisi lahjoittaa rahaa myös suoraan ilman välikäsiä. Roosa nauha onkin hyvä ja helppo tapa lahjoittaa kun siinä koko raha menee suoraan hyväntekeväisyyteen.

Minusta on hienoa, että Roosa nauha-kampanja ajaa todella tärkeää asiaa arkisten asioiden kautta, sillä sitä kautta voimme olla mukana tukemassa upeaa ja merkittävää toimintaa. Itse suosin Roosa nauha-tuotteita, sillä kauniin ulkomuodon lisäksi ne ajavat merkittävää asiaa ja tarjoavat meille jokaiselle helpon tavan osallistua auttamiseen.

Kampanja on hieno ja tärkeä asia 🙂 Itse osallistun joka vuosi ostamalla Roosa nauhan <3

Sini lähtenyt tukemaan erittäin tärkeää asiaa. Ihmiset voivat valita nämä suomalaiset tuotteet ja samalla tukea niin suomalaista työtä, kuin roosa nauha-kampanjaa!

Kauniita siivoustarvikkeita ja tärkeää hyväntekeväisyyttä, mikä täydellinen kombinaatio.

Rosa nauha- kampanja on aivan mahtava asia. Ihanaa, että Sinituote on mukana siinä. Kauniin värisillä siivousvälineillä siivous sujuu paljon paremmin!

Roosanauha-kamppanja tavallaan herättää ihmiset siihen, kuinka tärkeää loppujenlopuksi terveys on. Yhteistyökumppaneita ei koskaan ole liikaa hyvän asian puolesta. Sinituote on oiva esimerkki.

Tuen mielelläni tätä kampanjaa, se on todella hyvällä asialla. Kiva kun myös tuotteet ovat kotimaisia.

Roosa nauha -kampanjaa on toki hienoa tukea, mutta paras tulos saataisiin sillä, kun ihmiset (etenkin naiset) tekisivät kotitarkastuksia useammin ja menisivät tarpeen tullen lääkäriin nopeasti! Hyvä kuitenkin, että ollaan tärkeällä asialla monesta näkökulmasta

Roosa nauhasta ei voi koskaan puhua liikaa! Ihanaa että tukeminen on tehty niin helpoksi ihan perus tuotteilla, ja omaa silmää miellyttää myös tuotteiden värimaailma! Pienetkin avut kerryttävät suurta pottia❤

Roosa-nauha on upea juttu. Itse rintasyöpätoipilaana hurraan tälle. Sinituote valmistaa laadukkaita tuotteita!

Roosa nauha jo ostettu. Nuo Sinituotteen kylppäri tuotteet vaikuttavat tosi kiinnostavilta. Voittoa odotellen;)

Kiinnostava & tarpeellinen kampanja.

Roosa nauha-kampanja on hienosti toteutettu aikojen alusta saakka. Kampanjan tuotevalikoima on valittu viisaasti; suurin osa on tarpeellisia jokaisen kodin tarvikkeita. Kampanjan hempeä roosa on kaunis sävy ja tuotteita hankkiessa saa hyvän mielen monestakin syystä, mm. laadukkaista tuotteista ja hyväntekeväisyyten osallistumisesta.

Tärkeä kampanja! Sukulaisellani todettiin juuri rintasyöpä ja pidän tärkeänä, että asia pidetään esillä erilaisten yhteistöiden kautta ja samalla tuetaan rintasyövän tutkimista.

Tarpeellinen kampanja.

upeeta, toimintaa ja laadukkaita tuotteita.

Hyvä idea ja tarpeellisia tuotteita

Upea juttu, Roosanauha -kampaja :).

Minä nappasin taas lähikaupan kassalta nauhan mukaan, niin kuin melkein joka vuosi. Tosi tärkeä asia ja mahtavaa, että sen tukeminen on tehty kampanjan avulla näin helpoksi!

Sain tietää 1,5v sitten sairastavani rintasyöpää ja se tuli täytenä yllätyksenä.nyt olen erittäin hyvässä kunnossa ja toiveikkaana,että näin hyvin jatkuukin.joten tiedän omasta kokemuksesta kuinka tärkeä asia roosanauha kampanja on.ja ostan kaikki sen tuotteet mitä milloinkin tarvitsen.ja läheiset tukee samalla lailla hyvää asiaa.

Mummuni sairasti rintasyövän. Aihe on tasaisin väliajoin mielessä edesmennyttä mummua muistellessa ja omia rintoja säännöllisesti tunnustellessa, vaikka vielä nuori olenkin. Sairaus on Suomessa surullisen yleinen ja on mahtavaa että sen hoitoa ja tutkimusta tuetaan sekä tietoisuutta asiasta jaetaan.

Roosanauha -kampanja tarjoaa helpon mahdollisuuden jokaiselle osallistua rintasyöpäpotilaiden tukemiseen ja kauniiden tuotteiden ostaminen saa sen ansiosta paljon suuremman merkityksen 🙂

Kyllä Marien kanssa olen samaa mieltä. Tukemalla tärkeää asiaa saat itsellesi hyvän mielen ja vaikkapa ruusukimpun piristämään sateista syksyä.

Todella hyvä keino antaa tukensa rintasyöpäpotilaidelle hyvin kauniilla tuotteilla.

Roosa nauha -kampanjan tuotteet ovat yleensä kauniita ja hyvin mietittyjä. Kampanja on mielestäni hyvällä asialla niin rahan keräyksen kuin tietoisuuden lisäämisen kanssa.

Roosanauha on tänäkin vuonna takkini rintapielessä tärkeän asian puolesta, se on helppo tapa osallistua tärkeän asian edistämiseen. Mahtavaa, että sinituote on mukana myös! Meiltä löytyykin ikkunanpesuvälineet sinituotteina, ja tykätty on! 🙂

Roosanauha on tärkeä asia, olen itsekkin sairastanut rintasyövän 25v sitten. Sinituotteen välineet ovathyviä käytössä olisi mukavaa saada uudet.

Superia että rintasyövästä ja sen tutkimuksesta on tehty koko kansan yhteinen juttu. Minäkin tähän kupsahdan ja olen mukana roosanauha keräyksessä ::rohkeus on sinussa kampanjalla…Itseasiassa rakastan pinkkiä jotenka olen ihan miljoonasti mukana arvonnassa

Pinkki ei ole koskaan ollut värini, vaan kirkkaan punainen, mutta asia on tärkeä! Ja aina voi oppia lisää, vaikka pinkin ihanuuden!

Tykkään! Ja osallistun arvontaan.

Sinituote tekee maailman parhaat siivoustuotteet. Kotimaisuus on hieno asia. Roosanauha tuki on tärkeä asia. Heinoa Sinituote. :-))

Ostan joka vuosi Rosanauha tuotteita ja ruusuja myös naapurille iloksi kun ei itse enää pääse kauppaan.
Sini tuotteet ovat hyviä ja kestäviä.

On TODELLA hienoa, että meillä täällä Suomessa keskustellaan ja järjestetään näitä erilaisia kampanjoita rintasyöpään liittyen. Näitä syöpätapauksia kuulee joka puolelta kun juttelee ihmisten kanssa. Tsemppiä kaikille!
Tuo Roosa-kampanja on LOISTAVA!
Ps. Mielelläni testaisin noita kylpyhuonetarvikkeita, kun itsellä ei valitettavasti ole varaa hankkia ja reuma on pahana.
Syysterveisin mummu Porista

Kaunista ?

Tärkeä kampanja! 🙂 Mielestäni summa voisi olla hieman enemmän kun yksi euro.. Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Roosa nauha ja yhteistyökumppanit tekevät tärkeää työtä. Syöpä koskettaa niin monen ihmisen elämää tavalla tai toisella ja syöpätutkimukseen ja syövän vastaiseen työhön pitäisi kaikkien satsata niin paljon kuin mahdollista.

Roosa nauha-tuotteet aiheuttaa aina iloista mieltä. Kauniita ja hyödyllisiä tuotteita ja samaan aikaan voi tukea hyvää asiaa.

Hyvät tuotteet ja osallistun arvontaan.

Todella tärkeä kampanja ja hienosti tehty! Itse käytän sini tuotteita siivouksessa ja nämä kaksi yhdessä on ihan täydellinen kombo. Väri on tietysti iso plussa 🙂

Sini tekee parhaat siivoustuotteet ja aina tulee ostettua jotain Roosa nauha kampanjasta hyvän asian puolesta.

Kannatan aktiivisesti Roosa nauha -kampanjaa ja hankin monien yhteistyökumppaneiden tuotteita sekä suosittelen myös kaikkia ystäviäni hankkimaan tuotteita arvokkaan ja tärkeän kampanjan hyväksi.

Kannatan Roosa nauha -kampanjaa ja onkin kiva, että niin moni yritys on Roosa nauha -kampanjassa mukana omilla tuotteillaan. Hyväntekeväisyydestä ja Roosa nauha -kampanjaan osallistumisesta onkin tehty erittäin helppoa. Osa ihmisistä lahjoittaakin myös huomaamatta Roosa nauha -kampanjaan ostamalla tuotteita. Itse osallistun joka vuosi Roosa nauha -kampanjaan lahjoittamalla rahaa sekä ostamalla Roosa nauha -merkittyjä tuotteita.

Jotakin Roosa nauha-tuotteita ostan vuosittain. 🙂 Sen lisäksi, että ajatus on tärkeä, tuotteet on käytännöllisiä ja nättejä. Merkitys on tärkeä ja läheinen.

Hyvä kampanja ja kauniita tuotteita!

Ihana tapa puuttua tärkeään asiaan! Minusta noiden harjojen värikin on samalla piristävää, kun se ei ole sitä samaa sinistä, jota Sini tuotteista on yleensä tarjolla. 🙂

Sini tuotteet sopivat hyvin tähän tärkeään kamppanjaan. Värikin hyvä.

Tärkeä asia, kaunis sovellus

Juuri jynssäsin kylppärin putipuhtaaksi. Olisi kyllä hienoa saada uudet pesuvälineet ja väri sopisi myös minun kylppäriini.

Roosa nauha -kampanja on erittäin hyvä ja kannatettava, rintasyöpä koskettaa tai tulee koskettamaan niin monia suomalaisiakin naisia. Upeaa, että Sini on myös mukana, tuotteet ovat nättejä, ja niitä ostaa paljon mieluummin kuin perinteisiä sinisiä. Mukana arvonnassa!

Hyvin tärkeä asiaa! Joitakin tuotteita löytyy, tuo väri on ihana!

Roosa nauha -kampanja on mielestäni hieno juttu, jonka avulla pystyy helposti tukemaan tärkeää asiaa. Mielestäni on hyvä, että myös näin iso tuotemerkki kuten sini, on mukana tukemassa tärkeää kampanjaa. Sinin tuotteet ovat mielestäni oikein laadukkaita ja ihanaa vaihtelua nämä vaaleanpunaiset tavalliseen siniseen väriin. 🙂

Todella tärkeä asia! Mukana arvonnassa!

Roosa nauha-kampanjan tuotteet ovat kaikki sydäntäni lähellä ja ostan joka vuosi Roosa nauhan itselle, ystävälle ja äidilleni. Olen iloinen siitä, että Roosa nauha-kampanja yleistyy kokoajan ja yhä useampi ihminen tunnistaa kampanjan ja tuntee sen tärkeyden.

Omasta suvustani olen kaksi tärkeää henkilöä menettänyt syövälle ja siksi tuen kaikkia syövänvastaisia kampanjoita. Haluan, että yhä useampi päihittäisi syövän ja elämä voittaisi. Kaikille syöpään sairastuneille ja heidän läheisille toivon paljon voimia, kyllä te selviätte!

Lisäpisteet Roosa nauhalle väristä, olen itsekin kova sisustamaan vaaleanpunaisella.

Ihanat tuotteet ja tärkeä asia!

Hei,
Roosa nauha-kamppanjaa pidän hyvänä keinona levittää tietoisuutta ja sen tietoisuuden levittämistä erityisesti nuoremmille naisille tärkeänä. En usko että tästä olisi koulussa puhuttu tarpeeksi ja että kaikki nuoret muistaisivat tutkia rintojaan säännöllisesti. Sinituotteet olisivat enemmänkuin tervetulleita!

On hienoa, että on tällainen kampanja. Se herättää ajattelemaan kuinka yleinen sairaus on ja muistuttaa rintojen tutkimisen tärkeydestä.

Hei!
Roosa nauha -kampanja on mielestäni tärkeää, sillä sen avulla voidaan muistuttaa naisia rintasyövän yleisyydestä ja varsinkin nuoria naisia rintojen tutkimisen tärkeydestä. Itse ainakin huomaan, että ihanan vaaleanpunaisen lokakuun aikana muistan enemmän kuin kerran tutkia rintani ja muistuttaa ystäviänikin asiasta.
Yhteistyökumppaneiden tuotteet herättävät minussa lämpimiä tunteita ja olen itse ostanut vuosien varrella hyvinkin paljon erilaisia Roosa nauha -tuotteita, sekä ostan joka vuosi kaksi kertaa rintasyöpää sairastaneelle mummilleni Roosa nauha -heijastimen. Kaupasta tarttuu mukaan helposti Roosa nauhan kanssa yhteistyössä olevan yrityksen tuotteita ja nyt viimeisimpänä hankin autooni Roosa nauha -parkkikiekon. Meillä on tällä hetkellä kylppäriremontti käynnissä ja olisi ihana saada uusia siivousvälineitä kohta valmiin, uuden kylpyhuoneen siisteyden ylläpitoon 🙂

Todella siistiä, että Sinituote osallistuu Roosa Nauha kampanjaan. Kotimainen yritys, joka on mukana kahden todella tärkeän asian edistämisessä, siistin kodin ja rintasyöpätutkimuksen.

herättää ihastusta. roosanauha kanppanja sopii mielestäni melkeinpä ihan mihin vaan tuotteeseen. ja ihana värikin on plussaa 🙂

Hieno kampanja ja yleensä hyvät yhteistyökumppaneiden tuotteet mukana.

hyvä asia, hienoa että tärkeistä asioista puhutaan ääneen.

Hyvä kampanja ja onnistuneet tuotteet!

Lähelläni on rintasyöpään sairastuneita. Nyt aivan ihana Roosa nauha kampanja Sinituotteen kanssa. Ihanan värisiä tuotteita arkeemme !

Joka vuosi ostan ainakin 2 roosa nauha tuotetta hyvän asian puolesta

Minusta on hienoa, että suomalaiset yritykset ovat lähteneet näin sankoin joukoin mukaan Roosa-nauha kampanjaan.Yhdessä tekemällä saamne aikaa hyvää!

Hyvä ja tärkeä kampanja

Tuotteet ovat kauniita ja myös Sini-tuotteet yleensä on laadukkaita ? ja tosiaan se että osa tuotteen myynnistä menee Roosa Nauhan hyväksi on hieno juttu ja tärkeä kohde ?

Tärkeä kohde ja laadukkaat tuotteet.

Rosa -nauha kampanja on tosi hyvä juttu ja ostaessaan näitä käytännöllisiä tuotteita tosiaan tukee asiaa

Kannatan!

Sinituotteisiin olen tutustunut jo aiemmin, ja kuulostaa hyvältä, että se osallistuu kyseisen kampanjan tukemiseen.
Sohvi

Tykkään Roosa Nauha -tuotteista, sillä ne ovat oikeasti järkeviä tuotteita söpössä värissä, eikä kampanjaa tukeakseen tarvitse ostaa jotain täysin turhanpäiväistä irtonenää tai hyrrää. Laadukkaiden tuotteiden ostaminen on helppo tapa tukea tärkeää asiaa.

Mukana arvonnassa! Mä olen itseasiassa useita vuosia tiennyt Sinin roosanauhakamppanjasta. Käsittääkseni kampanjan tuotevalikoima on vuosittain vaihtuva? Mielestäni on hienoa, että Sini ottaa osaa mukaan kampanjaan. Toivoisin kuitenkin, että mukana olevat tuotteet olisivat melko ”pieniä”, sillä vaikka esim vaaleanpunainen onkin kiva väri, niin en halua katsella sen väristä pyykinkuivaustelinettä päivästä ja vuodesta toiseen :D.

Pienet tuotteet (juurikin esim pölyharja, teippirulla jne) ovat taasen tosi kivoja!

Tuttu kampanja on ja Sinituotteen Roosa Nauha -tuotteita olen hankkinut ennenkin, sillä tykkään vaaleanpunaisesta enemmän kuin vaaleansinisestä 🙂 Sen lisäksi, että voi tukea hyvää asiaa, saa myös hankittua itselle kauniita tuotteita erikoisvärissä. Innolla mukana arvonnassa!

Kurkkaa sähköpostiasi! 🙂

Siivousvälineet saapuivat! 🙂 Kauniin värisiä ovat kyllä. Kiitos!

Tämä yhteistyöpostaus oli mielestäni hyvin perusteltu ja täynnä tärkeää asiaa! Tälläisiä lukee mielellään ja muutenkin haluaisin kiittää sinua, että blogissasi on mainio tasapaino täysin omiajuttuja ja yhteistyöpostauksia. 🙂

Tärkeä ja hyödyllinen kampanja! Kilpailussa mukana.

Minusta Roosa Nauha -kampanja on tärkeä ja hyödyllinen. Ehkä osa tuotteista on vähän väkisin väännettyjä, mutta nämä Sintuotteen roosat tuotteet ovat sekä ihania että hyödyllisiä. Olen niitä jo hankkinutkin. On hienoa olla mukana tukemassa rintasyöpätutkimusta

Todella hyvällä asialla. Olen jo osallistunutkin monenlaisiin Roosa Nauha kampanjoihin 🙂

Erittäin tärkeä kampanja hyvän asian puolesta. Pinkit tuotteet ovat laadukkaita ja myös kauniita, tänä syksynä olen hankkinut itselleni kampanjaan liittyvät kumisaappaat 🙂

Roosa nauha -kampanja on ehkä ainoa kampanja, jota tuen tietoisesti joka vuosi vähintään sen joka vuonna uuden nauhan verran. Mukana on aina sen verran mielenkiintoisia brändejä, että käyn tuotteet läpi ja ostankin jotain ihan mielelläni.

(Nauhan sijaan) voi olla enemmän kampanjatuotteita eri valmistajilta tulevaisuuudessa?!

Hienolla asialla sekä Roosa-nauha kampanja, että sen yhteistyökumppanit! Upeaa, että suomalaisista löytyy halua osallistua tällaiseen niin yksityisellä ja yritystasolla. Itsekin yritän jollain tapaa kantaa korteni kekoon ostamalla Roosa-nauhatuotteita aina, kun niitä on tarjolla.

Hieno kampanja! Todella arvostettavaa, että Sinituote ottaa osaa kampanjaan; tuotteet sopivat tähän erinomaisesti.

Tärkeä vuosittainen kampanja, jota on mukava tukea. Vaikka Roosa nauhan värimaailma mielyttää tälläistä pinkin ystävää kovasti, on mukava huomata, että kampanjassa mukana olevat tuotteet ovat oikeasti tarpeellisia ja käytännöllisiä. Ostaessa tulee tuettua, mutta saa myös itselleen hyvän ja laadukkaan tuotteen. Itse ostan joka vuosi roosa nauhan lisäksi jonkin tuotteen, aina kengännauhoista vessaharjaan :):

Hienoa, että Sinituote tulee tärkeää asiaa. Ja roosa on ihana väri myös siivousvälineissä.

Roosa nauha on todella tärkeä kampanja, joka koskettaa varmasti jokaista suomalaista. Sini-tuotteet ovat tehokkaita ja hyväksi havaittuja apureita siivouksessa.

Roosanauha on tuttu asia, monena vuonna olen nauhan ostanut ja osallistunut keräykseen. Olisi hienoa jos muutkin isot toimijat osallistuisivat yhtä näyttävästi tukemaan keräystä kuin Sinituote.

Roosa Nauha -kampanja muistuttaa hyvin siitä mikä on aivan liian monen arkea, tärkeetä asiaa !! Tuotteet on hyvällä maulla tehty ja valittu ja kyllä kiinnostelis kovin ihana vaaleenpunanen siivoussetti?

Tuttu kampanja, hyvä että Sinituotekin on mukana!

Pyrin ostamaan mahdollisimman paljoan arkisia juttuja (ruoka, wc-paperit jne) joissa roosa nauha merkintä.
Itse läheiseni syövän kokeneena mulle todella tärkeää !

Sinituotteet ovat ennestään tuttuja ja turvallisia. Roosa nauha-kampanja on hyvä asia ja olen jo ostanut ko.tuotteita.

Olen joskus ostanut roosa-nauha tuotteita.

Vaaleanpunainen on ajankohtainen.

Meidän vaaleanpunaiseen taloon Sinituotteen Roosa nauha-tuotteet sopivat kuin nenä päähän! ; )

Olen aina innoissani Roosa nauha tuotteista! Mielestäni yhteistyökumppanit on valittu hyvin, tuotteet ovat sellaisia, että suurimmalla osalla ihmisistä on varaa niitä ostaa ja ne ovat yleensä tuotteita, joita kaikki tarvitsevat.

Roosa nauha herättää minussa ainoastaan positiivisia tunteita 🙂 Tuotteet ovat iloisen värisiä. Aihe on todella tärkeä, sillä rintasyöpään sairastuu niin moni nainen :/ Onneksi nämä rohkeat naiset selviävät haasteista! Kauniita tuotteita!

Ostan mielelläni Rosa nauha -tuotteita hyvän asian kannattamiseksi. Ne ovat yleensä sellaisia, joille monilla on käyttöä. Lisäksi ne ovat nättejä

Syöpäsairaudet ovat koskettaneet suvun ja ystävien kautta ja mielestäni tällaiset kampanjat ovat tärkeitä ja tarpeellisia. Näitä Sinin Roosa nauha -tuotteita antaisin mielelläni äidilleni lahjaksi, sillä hän rakastaa vaaleanpunaista ja on meistä kahdesta ahkerampi siivoaja. Tai siskolle, joka on vastikään muuttanut yksin uuteen asuntoon!

Todella upea kampanja ja oikeasti jopa koskettava. Upeaa, että suomalaiset yritykset lähtevät tällaiseen mukaan. Koskettavaa ja ihanaa.

Roosanauhakampanja aiheuttaa joka vuosi paljonkin ajatuksia ja rintasyöpä on koskettanut varmaan melkein jokaista jotakin kautta. Itse nämä roosanauhakampanjan tuotteet ovat tosi kivoja ja hyvä,että niitä on läpi vuodenkin myynnissä,ettei vaan lokakuussa!

Tärkeä kampanja, ystävä kuollut rintasyöpään ja moni läheltä sairastunut/sairastaa… on tärkeää tukea syöpätutkimusta ja auttaa tulevaisuudessa muita, että mahdollisimman moni jäisi eloon.

Erittäin tärkeä kampanja ja erinomaiset tuotteet. Syöpä on myös koskettanut lähimmäisiäni. Rakastan siivoamista ja ihanaa olisi voittaa tuotteet itselle, tulisivat ahkeraan käyttöön!

Itsekin rintasyöpään sairastuneena tiedän kampanjan tärkeyden. Ihanan värisiä tuotteita!

Tällaiset kampanjat ovat aina hyvä idea. Saadaan hyvälle asialle näkyvyyttä ja tukea. Ja itse rakastan vaaleanpunaista joten tuotteet olisivat hyvinkin tervetulleita 🙂

Olen joskus ostanut roosanauha-tuotteita. Mukaan arvontaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *