Mulle tuli jo vähän aikaa sitten meiliä Roxie liikkeen omistajalta Susannalta, että nyt Roxie on myös nettikappana, tämä hyvänä uutisena niille, jotka eivät siis Helsingissä asu. Itsehän sain muutaman kauniin vaatakappaleen ennen joulua heiltä ja parasta mun mielestä liikkeen konseptissa on se, että hinnat on pidetty alhaalla, mutta silti jokaisella vastaantulijalla ei ole samanlaista vaatetta päällään.

Keräilin Roxien nettikaupasta omia suosikkejani, joista pari olisi lähtenyt saman tien mukaan, ellen yrittäisi olla ostamatta mitään ennen matkaa. 😀

Hameet

Klassisen kynähame hauskoilla yksityiskohdilla sopii vaatekaappiin kuin vaatekaappiin. Tuo röyhelöhame on ihana! Jonkun valkoisen perustopin kaveriksi kesällä!  Hameet löydät TÄÄLTÄ.

Shortsit ja jumpsuitit

Nuo mustat korkeavyötäröiset shortsit on mokan näköistä materiaalia ja sopisi ihanasti jonkun kirkkaan topin kaveriksi. Jumpsuit toimii mun mielestä hyvin, koska siinä on kiristysnauha vyötäröllä. 🙂 Keltaiset shortsit oli mun mielestä vain ihanan pirteet, sopii kesään kuin piste i:n päälle. Shortsit ja jumpsuitit löydät TÄÄLTÄ.

Takit ja jakut

Takkeja ja jakkuja löytyy Roxiesta monen monta ja jujuna on pienet hauskat yksityiskohdat. Mun mielestä tuollainen nauhalla sidottava jakku tuo upeasti vyötärön esiin. 🙂 Jakut ja takit löydät TÄÄLTÄ.

Mekot

Mekot osoittautuu jälleen kerran mun heikoksi kohdaksi. Toi pinkki ja turkoosi! <3 Mekko-osioon pääset TÄÄLTÄ.

Topit ja paidat

Ihania värejä ja leikkauksia! Toi alarivin keskimmäinen sopisi kauniisti esimerkiksi vaaleiden farkkujen kanssa. Siihen vain konjakkiset baltsut ja laukku ja menoksi! 🙂 Toppi- ja paitaosion löydät TÄÄLTÄ.

Maksutapoja Roxien nettisivuilla on monen monta: kaikki yleisimmät kortit, pankkisiirto ja lasku/osamaksu. Yli 100 €:n ostoksista ei tule postimaksua ja luonnollisesti tuotteilla on palautusoikeus. 🙂

Mitäs te tykkäätte?

sisältää mainoslinkin.

X