Xenia's day

Roxie

Teksti: Anna.fi
Sain taannoin viestiä uuden Roxie – vaateliikkeen perustajalta Susannalta, joka kutsui minut tutustumaan uuteen liikkeeseensä Helsingin Kamppiin (Kalevankatu 25). Tänä aamuna pärähdin paikalle ja täytyy sanoa, että olen myyty.

Susanna kertoi, että liikkeen ideana on yhdistää suurten vaateketjujen ja pienten putiikkien hyvät puolet, ja allekirjoitan tämän kyllä täysin liikkeessä vierailtuani. Myymälä sijaitsee ydinkeskustassa, tilat ovat persoonalliset ja viihtyisät, asiakaspalvelu pelaa ja mikä tärkeintä, myymälän merkit ovat suomessa uusia ja konseptina on se, että hinnat ovat 20€-100€:n välillä. Fiilis myymälässä oli paljon uniikimpi kuin esimerkiksi Zarassa ja vaatemerkit minulle täysin uusia.

Roxien tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä neljä englantilaista brändiä; Maggie + Me, Glamorous, Cutie ja Indulgence Fashions.

Liikkeen valikoima on laaja, ja sieltä uskoisi löytyvän jokaiseen makuun jotakin. Otin teille hieman kuvia liikkeen valikoimista ja liikkeestä itsestään, jotta saisitte paremman mielikuvan..

Glamorous

paljettia!! <3Liikkeen omistaja, Susanna

CutieMaggie + MeIndulgence FashionsJa yksityiskohtia..Minä sain valita kotiin viemisiksi kolme tuotetta ja päädyin näihin, joista kaksi kuvasin päällä ja yhden henkarilla, sillä yksityiskohtia ei saanut ikuistettua huonossa valossa kameralle muuten.. 😉

Cutie
Jakku: Cutie
Glamorous

Tämä mekko on siis yläosasta trikoota ja alaosa on tuollaista ihanaa ruusuketta täynnä. Koko mekko on musta, mutta kuvaaminen näillä leveysasteilla tähän aikaan vuodesta voi olla välillä vähän hankalaa. 🙂

Roxiella on kohta aukeamassa myös nettikauppa, joten myös muualla kuin Helsingissä asuvat pääsevät sitten tilailemaan heidän tuotteitaan, mikäli mieli tekee. Roxien omille nettisivuille kurkkimaan pääsette tästä.

Mikäs oli teidän lemppari? Oletteko sattumalta löytäneet tämän vaateputiikin merkkejä englannin matkoiltanne? Täytyy sanoa, että itse innostuin totaalisesti, sillä hinnat ovat todella kohtuulliset ja vastineeksi saa jotain, mitä ei ole joka toisella päällään. 🙂

Kiitoksia kovasti Susannalle tulevan lauantain synttärimekosta! Nyt saa paljetit odottaa uuteenvuoteen! 😀

Lue myös

X