Käytiin etsiskelemässä juttuja kotiin, ja osa löytyikin..Ulkona on aivan kamala ilma, ihan kuin lokakuussa, mutta ei annettu sen häiritä, ainakaan hirveästi..Keliin sopivasti olin ulkona pukeutunut näin..

Kylmähän siellä viimassa tuli, joten mikäpäs on lämmittävämpi vaihtoehto kuin tomaatti-vuohenjuustokeitto..

Reseptihän löytyy kun laittaa tuonne sivussa olevaan hakukenttään hakusanaksi tomaatti, niin eka hakutulos ohjaa sinne.. 🙂 Laitoin tänään lisäksi vähän jeraa, eli juustokuminaa, ja hyvää oli!! 🙂 Käytiin hakemassa hirveä kasa leivontatarvikkeita, ja näistä raaka-aineista…

..sain porkkanaraaste ja auringonkukansiemenet mukaan lukien tämän näköistä taikinaa, joka on paraikaa kohoamassa..

Olen ihan innoissani, koska tykkään leipoa hirveän paljon, ja nyt on pakastinkin, mihin voi laittaa itsetehtyjä terveellisiä sämpylöitä säilöön. Jos jaksan, aion tehdä tänään vielä toisenkin satsin, johon lisäilen ehkäpä tummia oliiviviipaleita tai rusinoita.. 🙂 Muutenkin löysin nyt tuolta äitin tuomista kätköistä kasan kaikkia lempireseptejäni, muun muassa new york cheese caken, joka lyö ravintoloiden juustokakut mennen tullen.. 🙂 Löydettiin muuten se etsimämme eteisen matto, ja se näyttää paikallaan tältä..

se on tosta kuvasta poiketen beige, eli helpompi väri eteiseen.. 🙂 Sitten ostettiin lamput, jotka ratkaisee ongelman ton meidän makuualkovin valaistuksen kanssa. Itse kun tykkään lukea sängyssä, mutta tuonne ei oikein löydä tarpeeksi pieniä yöpöytiä, enkä kahta isoa jalkalamppua halua sinne myöskään ostaa jo hintansakaan puolesta.. Päädyttiin sitten tällaiseen ratkaisuun, joka onnistuu ilman poraa.. (Olemme toivottomia remonttimiehiä:D)..

Ja lähikuvaa..

Kohta laitan sämpylät uuniin, ja sit ehkä J:n kanssa salille, kun tuo ilma ei varsinaisesti houkuttele lenkille. Palailen (toivottavasti) herkkusämpyläkuvien kera, pitäkäämme sitä ajatellen peukut pystyssä.. 😀 ihanaa päivänjatkoa! <3

X