Xenia's day

Ruokaa, ruokaa ja ruokaa.

Teksti: Anna.fi

Jos teillä on nälkä, en suosittele lukemaan tätä postausta. Tämä postaus on täynnä toinen toistaan parempia ja herkullisempia juttuja.. 😀 Ensiksikin. Mentiin sinne stockan herkkuun hakemaan niitä juttuja, mitä sieltä saa parhaimmillaan, eli kalaa ja juustoja. Mun jalathan oli ihan muussina työpäivän jälkeen, joten valitin kuin pieni lapsi, ja sain kun sainkin tahtoni läpi ja mentiin syömään kotimatkan varrella ihan vain ”jalkoja lepuutellakseni” picnickiin. Tiedän, että nyt luulette taas näkevänne yhden salaatin, mutta ei! Tänään söin nimittäin tällaista..

Nimittäin tomaattivuohenjuustokeittoa.. 🙂 No tuo lepotauko oli paikallaan, joten tuon jälkeen jaksoin jo raahata itseni kotiin..Nyt saatte kuvaa siitä, että kyllä kuulkaas täällä herkutellaan huomenna! salaattia tai vihanneksia ette seuraavasta kuvasta löydä, vaikka kyllä niitäkin tullaan ostamaan vielä, mutta mutta..Tässä teille pieni herkkupöytä!

Aiotaan siis tehdä lohta, johon liittyy jotenkin timjami, levittyvä vuohenjuusto ja pekoni, mutta resepti on siis meille tulevan ystävän.. Sitten tietysti hirveä kasa perunasalaattia ja nakkeja, ja naposteluun jotain pientä (köhöm), eli tuc suolakeksejä, yrttigoudaa, pippurituorejuustoa, valkosipulituorejuustoa, viinirypäleitä, hearts sipsejä ja dippejä ja sit suklaata. Nämä siis neljälle hengelle tarkoitettu, eli jos ette tunnista mua enää sunnuntaina, niin voi olla ihan turvotuksesta kyse.. 😀 Vannoin muuten visusti, että en koske mihinkään ennen huomista.. Mutta miten siinä kävikään..?

Noi lindorin konvehdit on ehkä parasta mitä tiedän! 😀 Nyt taas hirveä nälkä, kun ollaan kiillotettu koko koti vieraita varten, että voidaan sit sotkea yhdessä..Mitkä on muuten teidän vappuun ehdottomasti kuuluvat ruuat? Onko teillä jotain muita hassuja vappuperinteitä? Ja please sanokaa joku, että teillä on yhtä paljon ruokaa?? 😀

Lue myös

X