sisustus

”Ruokahuoneen” uudet verhot

2.9.2016 Teksti: Xenia

Nimesin meidän ruokapöytää ympäröivän tilan nyt ruokahuoneeksi, vaikka keittö ja olohuone mukaan lukien kyseessä on yksi ja sama iso tila. Huonekorkeutta meillä on tässä alakerrassa 2.8 metriä ja yläkerrassa puolestaan 2.6. Tästä johtuen etenkin alakerrassa on paljon seinä- ja ikkunapinta-alaa, joka kaipaa osakseen hieman pehmeyttä esimerkiksi verhojen avulla. Meille oli jo alunperin selvää se, että etenkin olkkarissa verhot saa olla tosi kevyet eikä niiden tarvitse niinkään peittää, sitä varten on sälekaihtimet.

Olen katsonut vaikka mitä kauppoja, sen verran laiska nimittäin olen etten jaksanut lähteä verhoja teettämään. Meidän kaipaamia pellavaisia verhoja on kyllä pilvin pimein, mutta yleensä ne ovat standardimittaiset eli joko sen 220 tai 250 pitkät. Onneksi löysin kuitenkin Elloksen valikoimaa selatessani sellaisen merkin kuin Himla, joka tekee juuri meidän hakemaamme verhotyyppiä myös 290 pitkänä versiona, woopwoop! 🙂 Itseasiassa nämä verhot on nyt 4.9 asti 20%:n alennuksella jonka innoittamana tilasin lisää samoja verhoja meidän alakertaan.

P8280060

Kiinnittyykö huomio verhoihin vai Maxiin? Max linnoittautuu lähes poikkeuksetta juuri sinne jossa mä joko olen tai paikkaan jota mä olen kuvaamassa.

Kuten kuvasta näkyy, verhot ovat pikkasen pitkät vielä, mutta todennäköisesti ensimmäinen pesu ne kutistaa juuri sopivaksi (pellava kutistuu ensimmäisessä pesussa noin 4-6%). Vaikka pakko sanoa, että mä pidän siitä kun verhot on ylipitkät, eli sinänsä ei haittaa nytkään. Kyllähän noissa helmoissa toki näkyy vähän Maxin karvaa, mutta Dyson vie ne helposti mennessään.

P8280067

Toinen kuva vielä verhotupsujen kanssa (nämä), joille pitäisi hakea koukut jostain että saan ne silleen rennosti roikkumaan. Kuvassa ne on sidottu vain takaa solmuun että saisi vähän osviittaa siitä miltä näyttää.

Ensi viikolla jatketaan aurinkohuoneen ja olohuoneen pienen ikkunan verhoilla, kunhan saadaan ensin kaikki ylös asti verhotankoja myöten. Verhotangot haettiin muuten Ikeasta ja en voi kuin suositella. Hinta-laatu -suhde kohdillaan!

Pakko taas sanoa että kyllä muuten tekee paljon. Kotoisuus lisääntyi huomattavasti ja innoissani odotankin miltä aurinkohuone tulee verhojen kanssa näyttämään. Uskoisin että siitä tulee vielä huomattavasti kutsuvampi kuin nykyisin! 🙂 Projektia projektin perään, sitä tää kodin sisustaminen on. Mutta toisaalta tosi kiva koska mikään ei ole hauskempaa kuin keskittyä huone kerrallaan niihin pidemmälle vietyihin yksityiskohtiin.

Loppuun vielä toinen elloksen alekoodi joka toimii koko Elloksen valikoimaan, lukuunottamatta aletuotteita, kamppanjahintaisia tuotteita, guest designer tuotteita ja ei-alennusta tuotteita.  Koodi on 345403 ja sen voi käyttää vain kerran.

Mukavaa alkavaa viikonloppua täältä! Mulla meni koko aamu ensin poliisilaitoksella (passi), sitten Trafilla (ajokortti), sitten Fyssarilla (selkä) ja nyt vasta pääsin lounaan jälkeen hommiin. Jonkin verran pitäisi saada tänään luettuakin, joten nyt kahvi tippumaan ja keskittymiskyky sataan muutamaksi tunniksi että voi hyväl fiiliksellä rentoutua viikonlopun viettoon.

sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit (15)

On joo ja sanoisin et luonnonvalkoinen. Mut toisaalta meidän pöytä on vitivalkoinen eikä häiritse ollenkaan! 🙂 Oon näitä muuten pian myymässä kun ostettiin uudet tuolit joten jos kiinnostaa niin laita viestiä. 🙂

Niin kaunista! <3 Saanko kysyä, mitkä Ikean tangot meillä on? Meillä myös itse rakennettu Kannustalo täällä, aika samanlainen kuin teillä, yhä ilman verhoja, koska ei ole löytynyt sopivia tankoja (joissa kohtaa ulkonäkö ja hinta!). Niin paljon ikkunoita että ei millään raaskisi mitään tosi kalliita tanko ostaa… 🙂

Kiitos! 🙂 MEillä on Hugad tangot valkoisena. Ja niihin ne pallot päähän ja pidikkeet niin olisko olohuoneeseen mennyt yhteensä jotain 65€. Ja täällä on siis paljon ikkunoita ja tankoa yhteensä varmaan 10 metriä! 😀

Teidän koti on kyllä vaan niin ihanan näköinen!:) Pakko kysyä olisiko sulla mitään vinkkejä, kun olen aika alkuvaiheessa oikeustieteiden opinnoissa ja miellän itseni aika hitaaksi lukijaksi ja sivumäärää näissähän kirjoissa riittää, onko mitään vinkkejä tenttiin lukemiseen? Kai tässäkin vaan alkaa pikku hiljaa silmä tottumaan oikeudelliseen tekstiin ja lukeminen alkaa sujumaan nopeammin 😀 hyvää viikonloppua teille!

Tuohon keittiön ikkunaan sopisi samasta kankaasta laskosverho:)! T: verhosuunniitelija

Näin on tarkoituksenakin. 🙂

Mistä olet löytänyt noin nätit hapsut? Kyllä on saanut etsiskellä tuommoisia! Kaunis koti teillä kertakaikkiaan 🙂

Nekin on Ellokselta. Nämä kyseessä!:)

Mistäköhän noin kaunis ruokapöytä mahtaa olla, ja saako pöytää jatkettua esim. kahdeksalle hlölle? 🙂

Se on Ikeasta ja saa jatkettua vaikka 10:lle. 🙂

Oi että, on teidän koti kyllä tosi kaunis, vaikka itselläni onkin hieman erilainen sisustusmaku. Hauska onkin nähdä silti että niin erilaiset tyylitkin näyttää monesti tosi hyviltä! 🙂
Siun blogia on kyllä ihana lukea, onnellisuus ja hyväntuulisuus välittyy kyllä ruudun toiselle puolelle! 🙂

Mä ihailen just aina eri tyylejä muilla. Vaikkei olekaan oma niin kyllä sitä silti osaa nähdä sen mitä joku toinen siinä näkee! 🙂 makuja on niin monia ja se on ihanaa! 🙂 Kiitoksia suuresti ihanista sanoista ja mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

Kaunista! Hei oletteko olleet tyytyväisiä teidän Sits sohvaan? Onko se Colorado malli?

Colorado kyllä kuulostaa todella tutulta joten luultavasti juurikin se! 🙂 ja ollaan kyllä, samassa kunnossa kuin ostettaessakin kolme vuotta sitten! 🙂

Kaunis koti teillä! Pidän sisustusmaustasi ja olen saanut oinspiraatiota oman kodin laittoon jälleen 🙂 Kiitos! Onko nuo ikean ingolf- tuolit? Olen tilaamassa niitä huomenna ja mietin ovatko ne vitivalkoiset vai enemmän luonnonvalkoiset? Meidän ruokapöytä nimittäin on ihan puhdas valkoinen ja mietin voiko niitä yhdistää… Asutaan sen verran kaukana Ikeasta, ettei päästä katsomaan sinne.

On joo ja sanoisin et luonnonvalkoinen. Mut toisaalta meidän pöytä on vitivalkoinen eikä häiritse ollenkaan! 🙂 Oon näitä muuten pian myymässä kun ostettiin uudet tuolit joten jos kiinnostaa niin laita viestiä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *