xenia's day

”Ruokahuoneen” uudet verhot

Teksti: Xenia

Nimesin meidän ruokapöytää ympäröivän tilan nyt ruokahuoneeksi, vaikka keittö ja olohuone mukaan lukien kyseessä on yksi ja sama iso tila. Huonekorkeutta meillä on tässä alakerrassa 2.8 metriä ja yläkerrassa puolestaan 2.6. Tästä johtuen etenkin alakerrassa on paljon seinä- ja ikkunapinta-alaa, joka kaipaa osakseen hieman pehmeyttä esimerkiksi verhojen avulla. Meille oli jo alunperin selvää se, että etenkin olkkarissa verhot saa olla tosi kevyet eikä niiden tarvitse niinkään peittää, sitä varten on sälekaihtimet.

Olen katsonut vaikka mitä kauppoja, sen verran laiska nimittäin olen etten jaksanut lähteä verhoja teettämään. Meidän kaipaamia pellavaisia verhoja on kyllä pilvin pimein, mutta yleensä ne ovat standardimittaiset eli joko sen 220 tai 250 pitkät. Onneksi löysin kuitenkin Elloksen valikoimaa selatessani sellaisen merkin kuin Himla, joka tekee juuri meidän hakemaamme verhotyyppiä myös 290 pitkänä versiona, woopwoop! 🙂 Itseasiassa nämä verhot on nyt 4.9 asti 20%:n alennuksella jonka innoittamana tilasin lisää samoja verhoja meidän alakertaan.

P8280060

Kiinnittyykö huomio verhoihin vai Maxiin? Max linnoittautuu lähes poikkeuksetta juuri sinne jossa mä joko olen tai paikkaan jota mä olen kuvaamassa.

Kuten kuvasta näkyy, verhot ovat pikkasen pitkät vielä, mutta todennäköisesti ensimmäinen pesu ne kutistaa juuri sopivaksi (pellava kutistuu ensimmäisessä pesussa noin 4-6%). Vaikka pakko sanoa, että mä pidän siitä kun verhot on ylipitkät, eli sinänsä ei haittaa nytkään. Kyllähän noissa helmoissa toki näkyy vähän Maxin karvaa, mutta Dyson vie ne helposti mennessään.

P8280067

Toinen kuva vielä verhotupsujen kanssa (nämä), joille pitäisi hakea koukut jostain että saan ne silleen rennosti roikkumaan. Kuvassa ne on sidottu vain takaa solmuun että saisi vähän osviittaa siitä miltä näyttää.

Ensi viikolla jatketaan aurinkohuoneen ja olohuoneen pienen ikkunan verhoilla, kunhan saadaan ensin kaikki ylös asti verhotankoja myöten. Verhotangot haettiin muuten Ikeasta ja en voi kuin suositella. Hinta-laatu -suhde kohdillaan!

Pakko taas sanoa että kyllä muuten tekee paljon. Kotoisuus lisääntyi huomattavasti ja innoissani odotankin miltä aurinkohuone tulee verhojen kanssa näyttämään. Uskoisin että siitä tulee vielä huomattavasti kutsuvampi kuin nykyisin! 🙂 Projektia projektin perään, sitä tää kodin sisustaminen on. Mutta toisaalta tosi kiva koska mikään ei ole hauskempaa kuin keskittyä huone kerrallaan niihin pidemmälle vietyihin yksityiskohtiin.

Loppuun vielä toinen elloksen alekoodi joka toimii koko Elloksen valikoimaan, lukuunottamatta aletuotteita, kamppanjahintaisia tuotteita, guest designer tuotteita ja ei-alennusta tuotteita.  Koodi on 345403 ja sen voi käyttää vain kerran.

Mukavaa alkavaa viikonloppua täältä! Mulla meni koko aamu ensin poliisilaitoksella (passi), sitten Trafilla (ajokortti), sitten Fyssarilla (selkä) ja nyt vasta pääsin lounaan jälkeen hommiin. Jonkin verran pitäisi saada tänään luettuakin, joten nyt kahvi tippumaan ja keskittymiskyky sataan muutamaksi tunniksi että voi hyväl fiiliksellä rentoutua viikonlopun viettoon.

sisältää kaupallisia linkkejä.

X