xenia's day

Ruokapöydän tuolit

Teksti: Xenia

Tilasimme tuossa vajaa kolme viikkoa sit uudet ruokapöydän tuolit, melkoisen jahkailun jälkeen, mietittiin nimittäin pitkään eri vaihtoehtoja. Vitran Eamesit on tosi kauniit ja meiltä löytyy ne sekä meikkipöydän että työpöydän äärestä, mutta ongelmaksi muodostui väri. Me halutaan harmaat ja juuri erittäin neutraalit harmaat tuolit. Eamesilta löytyy siniseen taittava harmaaa, tumma harmaa ja sellainen purppuraan taittava harmaa, mutta ei juuri sellaista harmaata mitä haettiin.

Onneksi sellainen kuitenkin löytyi Boconceptilta, jonka Adelaide-tuolien mukavuutta ollaan ihasteltu ennenkin. Näinpä päädyttiin siis harmaaseen tuoliosaan puunvärisillä jaloilla. Ai että!

boconcept

Elikkä siis tuo yläoikea malli, mutta istuimen värinä on tuo alaoikean kuvan harmaa istuin. Meillä on aikeissa päivittää tässä jossain lähitulevaisuudessa myös meidän ruokapöytä ja tällaisia ollaan silmäilty.

pöydät

Puuta ja rustiikkista pöytää yhdistettynä modernimpiin tuoleihin. Yksi suosikkipöytä meillä jo onkin silmällä ja siinä on itseasiassa alavasemman tavoin ”lankkuja” ja siihen yhdistetty metalliset jalat. Aivan mielettömän kaunis ja kestää aikaa, itseasiassa varmaan paranee vanhetessaan.

Saapi nähdä milloin päädytään meille oikeaan pöytään, mutta tuolit on jokatapauksessa tilattu ja ilmeisesti ne ovat tulossa joskus tässä kuukauden päästä. Pitää sit miettiä, mitä näille nykyisille tehdään.. 🙂

Kaikki kuvat Pinterest-boardistani Dining Table.

X