Xenia's day

Ruosteenpunainen kesämekko

Teksti: Xenia

Vitsi mitkä kelit on meitä hellinyt koko viikonlopun. Itseasiassa kauhesti ei tullut oleiltua sisätiloissa, vaan otettiin kaikki tästä irti ja oltiin lähes koko viikonloppu pihalla. Siinäkin on aika kivasti varjoisia kohtia niin ei lapset ole ihan koko ajan auringossa. Nauratti muuten tuossa pihaleikeissä etenkin nuorimmaisen lyhyt keskittymiskyky. Tai siis hän jaksaa tehdä yhtä asiaa ehkä 2 minuuttia ja sit uuteen juttuun ja sit sen jälkeen kierros alkaa alusta. Ensin liukumäkeen, sieltä tramboliinille, sit uimaan ja sit keinuun ja hiekkalaatikolle. Siinä saa kyllä juosta perässä minkä jaloistaan ehtii kun tämä pyörii pihaa ympäri kuin mikäkin pyörremyrsky.

P6050093

Me käytiin vielä lauantaina sit kahdestaan syömässä lasten jäädessä lastenvahdin kanssa kotiin nukkumaan. Päätettiin kävellä vanhaan kaupunkiin ja takaisin tullessa ehdittiin juuri ja juuri kotiin ennen kuin ukkosmyrsky jyrähti päälle. Siinä oli kyl aika ripeä askel kun huomattiin kuinka mustat pilvet vyöryy päälle ja vettä alkaa tiputtelemaan.

P6050063

Pihatöiden lisäksi tuli tehtyä puuvajaa ja käytyä lenkillä, syötyä hyvin ja tehtyä muun muassa lämminsavulohta. En tiedä mitään parempaa kesäruokaa kuin savulohi, uudet perunat ja raikas salaatti. Aijai. Onneksi pistin savustimeen kaksi filettä, niin saadaan samaa ruokaa tänäänkin illalla. Ihan nousee vesi kielelle jo pelkästä ajatuksesta.

P6050081

Tämä aamu oli huikeasta viikonlopusta huolimatta jotenkin tosi tahmea. Lapset riiteli keskenään ja olo oli heidät päiväkotiin vietyäni kuin voittajalla. Mikä siinä toisen ärsyttämisessä onkin välillä niin kivaa? Toisaalta kun mietin omaa lapsuuttani niin kyllä mekin oltiin veljeni kanssa toistemme kurkussa kiinni. Muistan muun muassa sen kerran kun hän käski minun poimia nokkosia tietän varsin hyvin sen, että ne sattuvat.:D Tai sen kerran kun hän heitti minua kengällä päähän. 😀

P6050102

mekko: Bohoo (tämä)

kengät: Mango

laukku: Uterque

aurinkolasit: Ray Ban

Sisarussuhde taitaakin olla välillä aika ailahteleva kun 5 minuuttia pahan riidan jälkeen ollaan taas ylimpiä ystäviä. Pojalle on myös todella tärkeää antaa siskolle hali ennen nukkumaanmenoa ja jos tämä unohtuu on hän todella surullinen ja huutaa sängystä ”sisko night night”. Yritän pitää nämä mielessä seuraavan kerran kun on tällainen aamu.

Aurinkoista viikon alkua kaikille! 🙂

Lue myös

X