Xenia's day

Ruosteenpunainen ostos

Teksti:
Xenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

P9080206 P9080181 P9080195 P9080177 P9080205

huivi: Filippa K (tämä)

takki: Zara (vastaava)

paita: Cubus (vastaava)

farkut: Levis Innovation Super Skinny (nämä)

laukku: Miu Miu (vastaava)

kengät: Timberland (nämä)

Tässä nyt näkyville tämä ihanaakin ihanempi villahuivi, jonka löysin Filippa K:n osaston ohi kävellessäni. Minulla oli kyllä täydellinen ostokielto ennen Enkkujen matkaa, mutta tämä oli just sitä mitä olin hakenut takaa, joten kerrankos sitä. Huivi on koonsa puolesta aivan täydellinen ja toimii niin kauniisti rintarinnan muiden murrettujen sävyjen kanssa. Pakko myöntää, että saatoin myös kokeilla samaiselta merkiltä aivan täydellistä talvitakkia (tämä), jonka jätin nyt harkintaan.

Olipa muuten ihanaa kun saattaa taas käyttää omia suosikkifarkkujaan, jotka kyllä rehellisyyden nimissä vielä kiristävät vyötäröltä, joka taitaapi olla se alue joka kaikkein eniten raskauden aikana kärsii. Lantio on ainakin housutuntumalla palautunut, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei nappi näissä yhtään painanut. 😀 Heh, ehkä pitäisi käyttää sitä bellybeltiä, mitä raskaudenkin aikana, sillä kun sai pelattua aika kivasti jos nappi kiristi.

Täytyy noin muuten sanoa, että mun mielestä palautuminen kävi tämän raskauden jälkeen jopa nopeammin kuin ekan kanssa vaikka painoa enemmän tulikin. Minä kun en tosiaan päässyt millään 10 kilolla vaan kyllä niitä taisi tulla yhteensä jotain 15-16, en vaan ihan viimeisenä viikkona enää käynyt vaa’alla. Tässä raskaudessa erona taisi olla se, että liikuin todella paljon ja söin todella terveellisesti, joskin aika runsaasti. Onhan tässä edelleen viime kerralla mitattuna se 3 kiloa raskautta edeltävään painoon, mutten koe tällä hetkellä sitä mitenkään häiritseväksi kun oma olo on erittäi hyvä. Kehon koostumus on silti yllättävän jämäkkää kun viime raskauden jälkeen ainakin omalla kohdalla lihaksisto loisti suuremmin poissaolollaan kuin nyt. Aika mielenkiintoisia juttuja, mutta hyvä esimerkki mielestäni siitä ettei ne raskauskilot kerro tuon taivaallista. Tytön jälkeen niitä oli vähemmän, mutta olo ei tosiaan ollut sama kuin pojan jälkeen. Saapi muuten nähdä päästäänkö vielä joskus kokemaan raskauden mullistus uudelleen, varovainen toive meillä siihen suuntaan olisi!<3

Mukavaa päivää teille kaikille! Mitäs pidätte asusta ja ennen kaikkea tuosta uudesta huivistani. Eikö olekin aivan ihanan värinen?

 

X