_DSC4040 _DSC4076 _DSC4067

takki: Anthropologie (tämä)

farkut: Bubbleroom

neule: North Outdoor

pipo: North Outdoor

laukku: Chanel medium flap

Aloitin tätä postausta jo perjantaina, mutta pääsinkin jatkamaan tätä vasta maanantaina. Luoja, että viikonloput meneekin nopeasti!

Täällä elellään tällä hetkellä hyvin perusarkea. Uusi talo nousee vauhdilla ja olen jo pikkuhiljaa alkanut miettimään sitä, mitä kaikkea otetaan mukaan täältä ja mitkä lähtevät väliaikaiseen varastoon. Sitä ei oikeastaan edes ymmärrä miten paljon tavaraa sitä on ennen kuin koittaa muutto. Ei sitä jotenkin edes näe kun on kaikki verhot, lamput, peilit yms mitkä on otettava myös irti. Meillä kävi kuitenkin sinänsä hyvä tuuri, että ostajat halusivat ostaa jonkun verran juttuja talon mukana. Toisin sanoen helpottaa meidän hommaan jonkun verran sit kun muutto on edessä.

Tällä hetkellä uusi talo on säältä suojassa ja tällä hetkellä tehdään peltikatetta. Pian tulee ikkunat ja ovet ja panelointi on siinä myös edessä. Suunnitelmien tasolla mennään tällä hetkellä jo edempänä. Tällä viikolla pitäisi tehdä sähkö ja valaistussuunnitelma joihin haluan kiinnittää erityisesti huomiota. Pistorasioita kannattaa asentaa mieluummin yksi liikaa kuin liian vähän ja valaistuskin halutaan saada kohdilleen. Olen miettinyt myös seinävaloja tuonne tulevaan kotiin, joten on hyvä jo etukäteen miettiä mm sitä, missä on sänky jne (jos siis lukuvaloina on seinävalaisimet).

Keittiö on suunnitteilla, lattia melko varmasti päätetty ja sit pitäisi vielä miettiä seinämaalit, kylppärit, sauna ja kodinhoitohuone sekä vaatehuone ja vaatekaapit. Nämä onkin omaan makuuni ehkä sitä kaikkein hauskinta suunnittelussa. Etenkin kylppärin kaakelivalintoja voisin tehdä aina vaan!<3

Asusta sen verran, että harvemmin innostun vaatekappaleesta niin paljon kuin tästä ”paitatakista”. Sille tulee varmasti käyttöä pitkälle tulevaisuuteen kun punainen nyt sattuu olemaan yksi lempivoimaväreistäni.

Mitäs pidätte asusta? Ja mitä sinne muuten kuuluu?

 

 

X