xenia's day

Ruutuhuivi / Outfit

Teksti: Anna.fi

Eilen illalla alkoi kurkku tuntumaan karhealta. Kaipa tässä on ollut liikaa kaikkea ja nyt kun ilmatkin alkaa todella muistuttamaan syksyä, päätti kehoni immuunijärjestelmä antaa periksi. Mä päätin kuitenkin, että en anna flunssan iskeä ja vedin eilen illalla varmaan kolme vai neljä satsumaa, join lämmintä mehua ja imeskelin vicks kurkkupastilleja jopa S:ää huolestuttavaan tahtiin. S huolissaan: ”Eikö noita pitäisi syödä muutama päivässä?” Minä: ”Ei ei, mä söin näitä pienenäkin kuin karkkia”. Joka tapauksessa, kurkku tuntui koko yön ärsyttävältä ja oli vaikee hengittää kun nenä oli tukossa. Aamulla herätessä se on kuitenkin menossa jo parempaan suuntaan, eli ei hassumpaa! 🙂 Nyt vetelen tässä kuumaa mehua (kokeilkaa, Ekströms mehutiiviste ja kuuma vesi!!) ja kohta pitäisi valmistautua lähtemään. Tänään on luvassa ihanan Monan näkemistä ja tapahtumaa Costumen väen kanssa. I’m so excited! Sovittiin jo, että tapahtuman jälkeen mennään pitttkäääällle sushilounaalle kertomaan kuulumiset, viime kerrasta kun on aivan liikaa aikaa. Tässäpä asua, jossa näkyy pitkästä aikaa jotain muutakin uutta kuin oman kaupan antimia. Löysin paidan Zarasta ja haluan tän ehdottomasti myös valkoisena tai jonkun toisen värisenä. Kerrankin kaulus on juuri hyvän mallinen, jonka lisäksi materiaali on sellaista, ettei tätä tarvitse silittää ikinä! Oikea riemuvoitto tällaiselle, jonka pitää ensin raivata pari laatikkoa edestä, ennen kuin vaatekaapillensa pääsee. 😀 Se onkin sitten ihan eri asia, miten silitysraudan saan revittyä kaapista!!

P1010027

Pakko muuten sanoa, että perkule kun tukka näyttää hyvältä noissa takkikuvissa. Kaipa mun on vaan pikkuhiljaa opittava se, että suoraan pesun jälkeen tukalle ei saa tehtyä juuri mitään. Parin päivän jälkeen hiukset alkaa kuitenkin luonnistumaan ja mikä parasta, ainoa juttu mitä mä tässä vaiheessa joudun enää tekemään on tupeeraus! 😀 P1010008 Me pesin hiukset ennen noin joka toinen päivä. Nykyisin pesen hiukseni 4-5 päivän välein. Kuulostaa hurjalta, mutta tukka kiittää ja ei muuten mene yhtä nopeasti likaiseksikaan. P1010012 Pesun jälkeen en nykyisin jaksa edes kuivata hiuksiani. Menen yleensä kosteilla hiuksilla nukkumaan ja aamulla sitten muotoilen hiukset GHD raudalla. GHD kiharat pysyy mulla sitten seuraavaan pesuun asti. Itseasiassa jos ihan rehellisiä ollaan, niin mä tykkään enemmän niistä tällaisena loivana kiharana, eli yleensä ne ovat parhaimmillaan päivän-parin jälkeen. P1010004 Oon muuten myös sitä mieltä, että ruutuhuivi on mitä mainioin tapa sitoa asun eri osia väriensä puolesta yhteen. Tuo Mulberryn ikivanha klassikko-ruutuhuivi pitää sisällään muun muassa kaikki mun asun värit, mustaa lukuun ottamatta. Aika kätevää sanoisin! P1010018

paita: Zara/housut: H&M/saappaat: Zara/koru: Evechic/takki: Burberry/huivi: Mulberry/laukku Miu Miu

Muuten tää asu on aika perusminua. Nyt syksyn tullen mulla on tietyt värit joita käytän klassisen mustan, valkoisen, tummansinisen ja harmaan rinnalla. Burgundy, khakinvihreä ja lämmin beige tuovat usein asuun sitä kaivattua lämminhenkisyyttä. Sen lisäksi noi värit sopii vieläpä erityisen hyvin toisiinsa! Nyt lopetan höpöttämisen ja menen meikkaamaan ja tekemään tukalle jotain. Sen jälkeen vaatekaapin valloituksen pariin. En siis vieläkään ole saanut sitä siivottua, vetoan vain mielessäni siihen, että jos kohta on muutto, niin joudun sen joka tapauksessa tekemään uudestaan. Tällä hetkellä jonkun tietyn vaatekappaleen metsästys on vaikeampaa kuin hulluilla päivillä ja yleensä saan noin kahdet raivarit ennen kuin löydän haluamani housut/paidan käsiini! 😀 Energistä torstaita kaikille! Mitäs pidätte asusta?  

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

Lue myös

X