Xenia's day

Ruutupaitaa ja läsnäoloharjoituksia

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.

PA110081PA110083PA110091

paita: Ralph Lauren

farkut: Levis Innovation Super Skinny

kengät: Pomar

takki: Selected

laukku: Coccinelle

Tämä viimeinen viikko on ollut ehkä tämän vauvan kanssa kaikkein raskainta tähän mennessä. Unta ei ole tullut kovinkaan montaa tuntia putkeen ja tuntuukin, että koko ajan on vähän sellainen ”pöhnä” päällä kun ei tosiaan tuo aivokapasiteetti ole sieltä kaikkein suurimmasta päästä, mummy brain big time! 😀

Kävin tuossa aamusta lenkillä pojan kanssa ja kuuntelin siinä samalla erittäin positiivisia viboja herättävää Louise Hayn meditaatiota. Hänhän nukkui pois ihan taannoin ja jotenkin tuon Facebookista huomattuani olen jälleen palannut kuuntelemaan hänen puheitaan youtuben kautta ja muistan taas sen kuinka suuri merkitys ajattelumalleilla on. Miten helposti sitä ei näe metsää puilta nyt esimerkiksi vaikka väsyneenä vaan tyytyy niin sanotusti kohtaloonsa ja vaan märehtii sitä ehkä sillä hetkellä hieman vähemmän optimaalista olotilaansa.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, meillä on todella suuri osa elämän langoista omissa käsissämme. Jos mietitte omassa elämässänne olevia henkilöitä, eikö siellä ole heitä, jotka ovat aina vain positiivisia, vaikkei heidän elämänsä ulkopuolisen nähden välttämättä ole yhtään sen kummempi kuin kenenkään muun?  Ajattelulla on niin valtava merkitys siihen miten me voimme ja tuossa aamulla kuuntelemassani meditaatiossa sanottiin muun muassa sitä, että pieni vauva on syntyessään täydellinen ja tiedostaa sen. Pieni vauva tietää olevansa oman universuminsa keskipiste, rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on ja osaa ja uskaltaa pyytää sen mitä tarvitsee omalta äidiltään.

Kun kasvamme, ympäristön ajatusmallit tarttuvat pikkuhiljaa meihin ja hyvin usein sitä kiinnitetään huomiota epäkohtiin sen sijaan että olisimme avoimia kaikelle mitä maailma meille tarjoaa samalla nauttien siitä mitä meillä jo on. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö voisi nauttia työn tuloksista vaikka olisi paljon muitakin tavotteita. Me esimerkiksi rakastamme tehdä erilaisia miellekarttoja ja unelmointeja sen suhteen missä me ollaan perheenä tietyn ajan kuluttua, mutta ei se tietenkään poissulje sitä että voisi nauttia samalla myös tässä ja nyt! Mun mielestä ne itseasiassa vain ruokkivat toisiaan eli itse saan valtavasti intoa toteuttaa muita asioita nimenomaan siitä hyvästä olosta, mitä juuri tällä hetkellä koen.

Viime viikolla oli muutama sellainen päivä kun teki mieli vain kaivautua peiton alle, mutta tänään on jotenkin voittajaolo, vaikka yöunet taas aivan älyttömän pieneksi jäivätkin. Ainakin oma henkinen hyvinvointini on aina paljon korkeammalla tasolla kun teen noita läsnäoloharjoituksia, eli suosittelen lämpimästi, jos siellä on muilla sellaisia elämäntilanteita, joissa ehkä ei ole energiaa tai on muuten vain normaalia negatiivisempi!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!:) Alla viikon alet ja alekoodit!

Lue myös

X