Xenia's day

Salipäivä

Teksti: Anna.fi

huh huh mikä päivä! Oltiin ensin kirjastossa ja sitten salilla ja voin sanoa, että huomenna olen romuna. Muistin taas, miksi tykkään siitä niin paljon; rääkin jälkeen on hemmetin hyvä olo.. 😀 Tämännäköisenä heiluin tuolla ympäriinsä tänään..

Eihän tohon mitään huivia tarvittukaan kun paita näkyy niin kivasti tuolta alta ja antaa vähän väriä asuun. Siellä oli muuten ihan jees ilma taas pitkästä aikaa, eli aurinkolasitkin piti kaivaa esiin.. 🙂 Koska olen totaalinen toope ja koska mun ipodissa on kamera otin myös pari kuvaa salilla.. 😀 Ensin alkulämppä..

Eli juoksumatolla puoli tuntia vuorotellen kävelyä ja juoksua viiden minuutin pätkissä.. Sitten kuvaa salin keskivaiheilta kun tein lihaskuntoharjoittelua..

Joku mies sai nyt hauiksensakin kuvaan, mutta tuskin ottaa sitä pahalla.. 😀 Loppulämmittelyksi vielä reilu kymmenen minuuttia sellaisella ihmelaitteella (vähän niinkuin cross traner, mutta jalat ei mene suoraan eteenpäin vaan enemmän viistosti..joka tapauksessa, näytin huvittavalta sitä tehdessä, mutta tehokasta oli).

Puolentoista tunnin treenin jälkeen jouduttiin vielä raahautumaan kolme kerrosta ylös. (kuka keksi laittaa kuntosalin maan alle?) ja hirveällä nälällä mentiin syömään.

ihan ok sanoisin. Ei mikään gourmet ateria, mutta kyllä sillä sai masun täyteen. Nyt taas nälkä, mutta pitää yrittää kestää kuuteen asti kun meillä on duunissa palaveri jossa on jotain syötävää (ja yleensä hyvää sellaista:D) Mitäs teillä on illan suunnitelmissa? 🙂

Lue myös

X