Xenia's day

Sängynpääty & muita suosikkejani alessa

Teksti: Xenia

kaupallisia linkkejä.

6elloshuonekalutsängynpääty / rahi / kaappi / sivupöytä / tuoli

Huomasin, että yhteistyökumppanini Elloksen sivuilla oli meneillään jos jonkinmoista kampanjaa lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi (voi apua, se on jo ensi viikolla enkä taaskaan muistanut kortteja, sorry kaverit, tykkään teistä kauheasti!<3)

Ensinnäkin törmäsin kampanjaan, jossa suosikkihuonekaluja löytyy huikealla 30%:n alennuksella ja siellä oli muutama meiltäkin löytyvä juttu alessa! Erityisen paljon tykästyin tuohon ylimpänä näkyvään sängynpäätyyn, johon minä yhdistäisin tämän Heaven -päällisen rennossa pellavakankaassa. Ystävänpäivän kunniaksi voimassa oleva alekoodi 375707 antaa myös 25%:n alennuksen kalleimmasta ostoksesta, joten jos löytyy jotain normaalihintaista, muistakaa se! Koodi toimii muuten myös merkkituotteisiin niin vaatteissa, kodintuotteissa kuin  kaunestuotteissakin!

Kurkkasin pikaisesti myös omat suosikkini muodin puolelta. Alkaa näyttää ihanan keväiseltä!

7ellosvaatteet

vaaleanpunainen paita / sähkönsininen paita / nahkatakki / raidallinen paita / vaaleansininen paita

Vaatteiden osalta tykästyin erityisesti tuohon ensimmäiseen paitaan. Itseasiassa kaikki nämä paidat haluaisin yhdistää valkoisin farkkuihin kesäiseen tyyliin. Ja nahkatakki on aina varma valinta, joka kestää aikaa! Omani on juurikin tuollaista bikermallia ja tykkään siitä yhä edelleen!

Elloksella oli sivuillaan muitakin tarjouksia, kannattaa siis kurkata jos on toiveena joko kodin- kauneuden tai muodin tuotteita!

Lue myös

X