Xenia's day

Särmää sisustukseen

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen täysin ihastunut  vihreään, keltaiseen ja okran sävyyn, jonka varmasti huomasittekin viimeisimmässä olohuonepostauksessa. Joku näissä väreissä vaan tuo ainakin itselleni hyvän fiiliksen ja halusin sitä myöten jakaa teille inspiraatiota kauniista sisustustekstiileistä ja myös muutamista valaisimista, jotka löytyvät Ellos Homen valikoimasta, josta muuten saa 20%:n alennuksen tämän kuun ajan koodilla 395414.

Olin nuorempana varsin varovainen värien käyttäjä, enkä edelleenkään yhdistele värejä ihan miten hyvänsä. Itsesiassa etsin tilanteessa kuin tilanteessa kauniin harmonista lopputulosta, joka näyttää tasapainoiselta. Mielestäni helppo tapa sisustuksen piristämisessä onkin tuoda esimerkiksi yksi tai kaksi kirkkaampaa väriä klassisen mustan, harmaan, valkoisen ja puun sävyjen rinnalle. Yllä olevassa kuvassa oleva kokonaisuus onkin suuresti mieleeni. Mielelläni ottaisin tuon sängyn samoin tein itselleni, vaikka se on kyllä tuo päiväpeitto mikä tekee koko huoneen!

Alle keräsin omia suosikkejani sisustustyynyjen joukosta. Siellä olikin vaikka ja mitä. Todella kivan näköisiä ja sopivat mielestäni todella kivasti myös yhteen, ainakin riveittäin! 🙂

sisustustyynyt1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Toisaalta olen myös sitä mieltä, että sisustus ei välttämättä aina tarvitse väriä ollakseen kiinnostava. Alla olevat kaksi kokonaisuutta ovat tästä hyvänä esimerkkinä. Klassinen raidallinen pussilakana tuo huoneeseen hurjan paljon freesiyttä ja sinimustat verhot kaunista kontrastia muuten vaaleahenkiseen sisustukseen.

klassinensisustus

Tekstiilien lisäksi valaisimet ovat toinen hyvä tapa lisätä sisustukseen sitä kaivattua jotain. Minä olen kovin mieltynyt mustiin ja messinkisiin valaisimiin. Valo näyttäytyy jotenkin kauniin hämyisenä ja kuten tuossa jo mainitsinkin, musta tuo pientä lisäsärmää etenkin vaaleisiin sisustuksiin messingin tuodessa lisälämpöä! Tässä omia suosikkejani Elloksen valikoimasta.

valaisimetYlärivi: lattiavalaisin / seinävalaisin, Alarivi: seinävalaisin / kattovalaisin

Minkälaisia sisustajia te olette: haluatteko sisustukseenne värejä vai leikittekö lähinnä kontrasteilla? Omalla kohdallani tämä taitaa riippua ihan kaudesta. Aina kevään tunne huomaan kaipaavani kirkkaampia värejä, mutta toisaalta kontrasteja käytän samaan aikaan. Syksyn tullen kaipaan puolestaan rauhallisempia  ja murrettuja sävyjä.

Ehkä se sisustuksessa minua niin suuresti miellyttääkin, mahdollisuudet kun ovat rajattomat ja hyvin pienin hankinnoin (tai vanhempia tekstiilejä kaapista kaivamalla) saa suuren muutoksen aikaan.

Mahtavaa torstaita teille kaikille!

Lue myös

X