vaatetus

Sateelta suojaan

13.10.2017 Teksti: Xenia

linkit affiliate linkkejä.

Ei paljon tarvitse arvella meneillään olevaa kautta kun katsoo säätiedotuksia. Oliko se eilen kun niitä vilkaisin, niin seuraavalle kymmenelle päivälle oli luvattu pelkkiä sadepilviä. Se ei kuitenkaan haittaa, kunhan vaan ulkoillessa tai ulkona ollessa on oikeanlaiset varusteet. Mä tykkään todella paljon lenkkeillä ihan sateellakin, milloinkaan ei ole yhtä happirikasta kuin kirpeänä ja sateisena syyspäivänä.

Mulla on yhdet tosi vanhat Burberryn kumisaappaat, jotka edelleen menee ihan ok:sti, mutta olen kaipaillut niiden oheen toisia, simppeleitä ja mielellään mahdollisimman klassisia yksilöitä. Arvaatteko mitkä allaolevan kollaasin kaunokaisista lähti meidän osoitetta kohti?

kumisaappaat
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Kumisaappaiden lisäksi mun kaapissa on sadetakin mentävä aukko. Siis ihan sellaisen takin, jonka voisi pistää päälle myös kaupungille, nyt kun mun ainut sateenpitävä takki on ulkoilutakki, joka alkaa kaiken käytön jälkeen olemaan aika kulunut etenkään kaupunkikäyttöön. Se onkin palvellut keväästä syksyyn lähes päivittäisessä käytössä 3.5 vuotta eli ihan hyvä ikä tuollaiselle käyttövaatteelle ja lisää tulee ihan ulkoilun merkeissä varmaan ainakin seuraavat pari vuotta!

Joka tapauksessa, katseenkestäviä sadetakkeja olen katsellut sillä silmällä jo jonkun aikaa, mutta hitsit kun on vaikea valita värejä. Mennäkö tutulla linjalla vai hankkia jotain hieman värikkäämpää joka piristäisi synkkien päivien keskellä. Kirkas keltainen, punainen tai vaikka vaaleanpunainen olisivat varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta kummasti tuo veri vaan vetää tuonne vihreän puolelle, yllätys yllätys!

Desktop2201 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Toisaalta tuo numero 2 ja numero 8 ovat todella kivoja, mutta en kyllä yhtään tiedä sopisiko keltainen minulle. Siinä taitaakin olla väri, jota ei ole tullut sovitettua pitkiin pitkiin aikoihin, mutta pitänee käydä hieman kaupoissa katsomassa. Punainen on ehkä ”turvallisempi”, mutta joku tuossa keltaisessa viehättää. Liekö sit tuo alta näkyvä valko-siniraidallinen paita. Siitä tulee jotenkin tosi raikas fiilis!

Onkos teillä jo kumisaappaat ja sadetakit käytössä? Vai oletteko vasta etsimässä?

ps. Zalandolla on muuten nyt syysale käynnissä, ja samaten Elloksella ja Booztilla!!!

Mukavaa perjantain alkua teille kaikille!

Kommentit (10)

Ne on upeat mutta hunterit lähti mua kohti! 🙂

Mitkä kumpparit lähti tilaukseen?

Korkeat hunterit! 🙂

Jotenkin aattelin että numero 8 voisi olla ne sunlaiset? ??

Ne on upeat mutta hunterit lähti mua kohti! 🙂

Kumppari 4 sadetakki 3 mun veikkaukset sulle 🙂 Tosin ne mielyttää minun silmää ehkä eniten 😀

Helppo, mustat pitkät Hunterit tulee sulle! 😀 Mä kanssa haluaisin sadetakin, joko viininpunaisen tai vaaleanpunaisen, mutta en jaksa jostain syystä kunnolla metsästää sadetakkeja. Ehkä osasyy siihen on se, että mulla on korallin väriset aivan älyttömän nätit kumpparit ja mielestäni koralli ja nuo saattaisi olla vähän liian villi yhdistelmä itselle. Toistaseks siis sateenvarjon voimin, vaikka se tuulisella säällä onkin ihan jostain 😀 Ihanaa viikonloppua! 🙂

hah, oikein meni! 😀 Miten hyvin sulta!

Hei, hyvään aikaan tuli postaus, koska saappaiden hankinta on ollut mielessä. Taidan laittaa tilaukseen matalavartiset Hunterit. Sadetakkina minulla on tuo Petit Bateun sadetakki vaaleanpunaisena. On toiminut näin syksyllä erinomaisesti vaunulenkeillä, koska on lämmin paksumman vuoren takia. Suosittelen! Tuo keltainen on mieletön. Hieman harmittaa että sitä ei ollut aiemmin, joten valitsin vaaleanpunaisen. Vinkkinä, että on hieman naftia mitoitusta joten suosittelen ottamaan ainakin yhtä kokoa isomman. Minulla normaalisti 38-40 koko ja tuosta käytössä koko 42. Mukavaa viikonloppua!

Mulla meni noi korkeavartiset hunterit! 🙂 Ja siis toi takki on aivan ihana! <3

Pakko ensiksi antaa palautetta tästä sivujen uudistuksesta… en pidä tästä kommentointiosuudesta yhtään, mielestäni ennen oli parempi kun selaili postauksia etusivulla (käytän siis mobiilia lähinnä, en osaa sanoa miten tietokoneella näkyy), niin siinä näkyi aina että montako kommenttia postaukseen on tullut. Ja muutenkin nyt kun menee katsomaan kommentteja niin näkee vain yhden kommentin, ja sitten pitää painaa vielä ”katso kommentit” että näkee loputkin. Jotenkin tuntuu vaivalloiselta.

Mutta kumppareista veikkaan että tilasit neloset! Ite ainakin haluaisin ne, mutta koska ostin just uuden auton niin yritän olla loppuvuoden säästökuurilla 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *