Xenia's day

Sateelta suojaan

Teksti: Xenia

linkit affiliate linkkejä.

Ei paljon tarvitse arvella meneillään olevaa kautta kun katsoo säätiedotuksia. Oliko se eilen kun niitä vilkaisin, niin seuraavalle kymmenelle päivälle oli luvattu pelkkiä sadepilviä. Se ei kuitenkaan haittaa, kunhan vaan ulkoillessa tai ulkona ollessa on oikeanlaiset varusteet. Mä tykkään todella paljon lenkkeillä ihan sateellakin, milloinkaan ei ole yhtä happirikasta kuin kirpeänä ja sateisena syyspäivänä.

Mulla on yhdet tosi vanhat Burberryn kumisaappaat, jotka edelleen menee ihan ok:sti, mutta olen kaipaillut niiden oheen toisia, simppeleitä ja mielellään mahdollisimman klassisia yksilöitä. Arvaatteko mitkä allaolevan kollaasin kaunokaisista lähti meidän osoitetta kohti?

kumisaappaat
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Kumisaappaiden lisäksi mun kaapissa on sadetakin mentävä aukko. Siis ihan sellaisen takin, jonka voisi pistää päälle myös kaupungille, nyt kun mun ainut sateenpitävä takki on ulkoilutakki, joka alkaa kaiken käytön jälkeen olemaan aika kulunut etenkään kaupunkikäyttöön. Se onkin palvellut keväästä syksyyn lähes päivittäisessä käytössä 3.5 vuotta eli ihan hyvä ikä tuollaiselle käyttövaatteelle ja lisää tulee ihan ulkoilun merkeissä varmaan ainakin seuraavat pari vuotta!

Joka tapauksessa, katseenkestäviä sadetakkeja olen katsellut sillä silmällä jo jonkun aikaa, mutta hitsit kun on vaikea valita värejä. Mennäkö tutulla linjalla vai hankkia jotain hieman värikkäämpää joka piristäisi synkkien päivien keskellä. Kirkas keltainen, punainen tai vaikka vaaleanpunainen olisivat varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta kummasti tuo veri vaan vetää tuonne vihreän puolelle, yllätys yllätys!

Desktop2201 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Toisaalta tuo numero 2 ja numero 8 ovat todella kivoja, mutta en kyllä yhtään tiedä sopisiko keltainen minulle. Siinä taitaakin olla väri, jota ei ole tullut sovitettua pitkiin pitkiin aikoihin, mutta pitänee käydä hieman kaupoissa katsomassa. Punainen on ehkä ”turvallisempi”, mutta joku tuossa keltaisessa viehättää. Liekö sit tuo alta näkyvä valko-siniraidallinen paita. Siitä tulee jotenkin tosi raikas fiilis!

Onkos teillä jo kumisaappaat ja sadetakit käytössä? Vai oletteko vasta etsimässä?

ps. Zalandolla on muuten nyt syysale käynnissä, ja samaten Elloksella ja Booztilla!!!

Mukavaa perjantain alkua teille kaikille!

X