Xenia's day

Sateisen päivän asu

Teksti: Xenia

Aivan mahtava juhannus takana päin. Mahtavaa seuraa, hyvää ruokaa ja rentoa oleskelua. Puhelin pysyi visusti poissa kädestä lukuunottamatta juhannuksen leipomustani, mutta pakko sanoa että tällainen somettomampi päivä silloin tällöin tekee kyllä oikein hyvää. Eipä sieltä olisi lukenutkaan muusta kuin Brexitistä ja siitä kuinka brittien googletetuin asia kaksi tuntia äänestyksen jälkeen oli mikä on EU (toivotaan että ne googlettelijat eivät sit äänestäneet..)

Noh, eipä siitä sen enempää vaan mennään uuteen viikkoon uusine kujeineen hyvällä fiiliksellä. Mehän siis mentiin nukkumaan eilen 20.30 joten arvaatte että olen aika pirteänä täällä. Ei saatu nukuttua yhtään mökillä kun oli niin himputin kuuma. Mä laskin että pyörin sängyssä kumpanakin yönä tyyliin neljä tuntia ennen kuin nukahdin. Eilen kotiin päästyämme pistettiin jäähdytys päälle ja nukuttiin paksun peiton alla. Ihanaa!

P1010057P1010070P1010054P1010065

college: Calvin Klein (tämä)

housut: Cheap Monday (nämä)

kengät: Reebok (nämä)

laukku: Marks & Spencer

takki: H&M (tämä)

Tänään mulla on duunien lisäksi aika Nooralle hiustenlaittoon. Seuraavan kerran sit 8.8 kun värjätään ja kokeillaan kampauksia. Ai että, lauantaina on enää 6 viikkoa meidän häihin, tässä alkaa jännittää!

Laittelen teille muuten sitä instassa näkyneen sitruuna-marenkitortun reseptiä asap – eli heti kun saan äidiltä kuvan reseptistä. Oli muuten herkullista, joskin oltais varmaan pärjätty ilmankin kaiken sen muun ruuan keskellä. Jälkiviisaus on mahtavaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X