Scholl paristokäyttöisen kynsienhoitolaitteen arvonnan säännöt

 

  1. Järjestäjä

Reckitt Benckiser (Scandinavia) A/S, Vandtårnsvej 83 A, 2860 Søborg, Denmark

 

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille Suomessa asuville luonnollisille henkilöille, lukuun ottamatta Reckitt Benckiserin työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään sekä muita työnsä vuoksi kampanjassa mukana olevia henkilöitä. Tämä koskee Reckitt Benckiserin henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään kuin kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökuntaa perheenjäsenineen.

 

  1. Kilpailuaika ja osallistuminen

Kilpailu on käynnissä 5.12.–11.12.2015. Arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuaikana osallistuneiden kesken 12.12.2015.

 

Kilpailuun voi osallistua jättämällä kommentin perusteluineen siitä, miksi haluaa itselleen Reckitt Benckiserin brändin Schollin uuden paristokäyttöisen kynsienhoitolaitteen. Kommentti jätetään Reckitt Benckiserin kanssa yhteistyössä toimivan Xenia’s day-blogin kommenttikenttään blogissa 5.12.2015 annettujen ohjeiden mukaisesti.

 

Kilpailuajan päätyttyä Reckitt Benckiser arpoo kolme voittajaa ja ottaa heihin yhteyttä pyytääkseen yhteystiedot. Voittajat julkistetaan nimimerkkiä tai nimeä käyttäen kilpailun toisen blogikirjoituksen yhteydessä 12.12.2015. Tuomariston päätös on lopullinen. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, arvotaan uusi voittaja. Reckitt Benckiserillä on oikeus valita toinen voittaja, jos voittaja ei ole toiminut Reckitt Benckiserin laatimien ehtojen ja sääntöjen mukaisesti.

 

  1. Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona arvotaan kolme Reckitt Benckiserin brändin Schollin paristokäyttöistä kynsienhoitolaitetta sekä kaksi Schollin Nail Care Oil- kynsinauha- ja kynsiöljyä (yhden palkintosetin arvo 55 €). Palkinnot toimitetaan voittajille viimeistään kuukauden kuluttua siitä päivästä, kun heidät on tavoitettu. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Palkinto toimitetaan kilpailun voittajalle Reckitt Benckiserin toimesta.

 

  1. Kilpailun järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

 

  1. Muuta

Kilpailuun osallistuneiden antamia tietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Niitä ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin.

 

Reckitt Benckiser huolehtii palkinnon toimituksesta.

 

Osallistumalla kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä. Reckitt Benckiser pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.

X