Xenia's day

Sekaisin huulikiilloista

Teksti: Xenia

Mulla menee huulimeikin sävyt ihan kausittain. Välillä tykkään luonnollisemmasta lopputuloksesta ja etenkin juhlakauteen kaipaan aina välillä kirkkaampaa huulipunaa. Toinen juttu minkä olen huomannut on se, että yleensä käännyn neutraalimpien sävyjen puoleen jos minulla on hiukset auki ja puolestaan tummemman ja kirkkaamman sävyn puoleen jos hiukset on kiinni. Jotenkin mun omaan silmään on liikaa kaikkea jos hiukset on edessä ja vielä kirkasta huulipunaa. Mä todella taidan olla less is more -tyyppi!

Hyvin pitkään mun tyypillinen huulimeikkini on ollut huulenrajauskynä, vähän huulipunaa ja joskus aavistus huulikiiltoa päälle. Nyt lähiaikoina olen kuitenkin huomannut skippaavani huulipunan kokonaan ja laittavani alle kerroksen huulenrajauskynää ja päälle pelkkää huulikiiltoa. Mitä kiiltävämpi ja säihkyvämpi lopputulos, sen parempi! Siihen kun yhdistää tosi simppelin silmämeikin, on lopputulos jotenkin todella raikas ja nuorekas.

Alla omat suosikkini huulikiilloista!

PB090173PB090168

  • NYC butter gloss creme brulee
  • Chanel Rouge Coco Gloss 166
  • NYX Mega Shine Lip Gloss Gold Pink
  • Nars Lip Gloss Super Orgasm
  • Treat Collection Lipshine Beach Scene
  • Dior Addict Gloss 267

Näistä kaikista suosikein sävyltään on tuo Narsin Super Orgasm -sävy, joka on muiden Orgasm -sarjan tuotteiden ohessa saavuttanut kulttisuosion. Minäkin käytän Narsin Orgasm sävyä poskilla, se on mun mielestä ehkä paras poskipuna koskaan! Nimelle voisi tosin tehdä jotain..

Koostumuksensa puolesta suosikkini on toisaalta joko Chanel tai Dior Addict, joista kumpainenkin tekee tosi upean kiillon. Nars puolestaan tuo enemmän juuri sitä väriä, mistä minä pidän, mutta olen yleensä sit pelaillut huulenrajauskynän kanssa jos olen halunnut tuoda tiettyä sävyä huulimeikkiin.

Oltiin äitin kanssa jonkun aikaa sit taas kiertelemässä ja kummasti päädyttiin taas kosmetiikkaosastolle. Mä en kerta kaikkiaan tiedä sitä, mikä huulimeikeissä oikein mua viehättää, mutta voisin hyvin kokeilla erilaisia sävyjä ja koostumuksia tuntikaupalla. Harmi kun ei ole aikaa, heh.

Mä täällä olen käynyt läpi pojan kanssa lastenvaatteita ja tuolla olisi useampi kassi hyväntekeväisyyteen. Osan säästin jos meille joskus vielä kolmas suodaan, mutta suurin osa lähtee kyllä eteenpäin. Tulipa taas hyvä fiilis! Tuollaiset vaatekaapin siivoamiset vieläpä ovat sellaisia ”uusia” juttuja pojalle joita hän jaksaa seurata pidemmänkin aikaa. Pitää ottaa siitä kaikki irti! Lisäksi mä olen tässä imuroinut sohvia ja sit illasta meille tuleekin uusi sohva tähän olkkariin. Onko säälittävää, että mä odotan aivan innolla sitä, että pääsen istumaan sinne kulmaan miehen kainaloon, ottaa kupin teetä käteen ja katsoa Greyn Anatomiaa? Me aloitettiin koko homma alusta ja sehän on ihan täydellistä kun on ehtinyt jo lähes kaiken unohtamaan. Naurettiinkin että katsotaan varmaan koko sarja läpi joku kymmenen kertaa vielä elämämme aikana.

Onko teillä muuten joku superhyvä huulikiilto käytössänne? Kertokaa omia suosikkeja kommenttiboxiin, olisi kiva saada vinkkejä puolin ja toisin! Entä onko siellä nähtävillä tällaista siivousintoa näin joulun lähestyessä? 😀 Mä kävin nimittäin eilen läpi myös keittiön kaapit. En kertakaikkiaan tajua miten meillä voi olla esim 3 avattua couscousia ja tyyliin neljä eri pakettia makaronia eri muotoina ja tietysti kaikki avattuina.. Pitää skarpata tuon asian suhteen. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 

 

X