Xenia's day

Sekaisin neuletakeista

Teksti:
Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Muoti on kyllä siitä erikoinen, että asiat tulevat ja menevät ja palaavat aina vain takaisin. Toisaalta siitä tietää, ettei ole enää ihan nuori kun omassa nuoruudessa muodissa olleet asiat ovat tulleet uudestaan muotiin ja poistuneetkin sieltä jo.

Mutta en minä nyt näistä tullut höpöttämään, vaa siitä, että mulle on iskenyt neuletakkihimo (joita siis käytin lukioaikoina aina!). Sellaisia olen itseasiassa silmäillyt jo pidempäänkin ja pitänyt erityisesti neuletakista ”neuleena” tai esimerkiksi paitapuseron päällä aukinaisena. Kivaa vaihtelua perusneuleille. Klassisten värien lisäksi olen iskenyt silmäni herkkuväreihin. Vaaleat liilat, punaiset, vihreät ja siniset houkuttelevat erityisen paljon. Ja jos neuletakkia haluaa käyttää myös keväällä, voisi esimerkiksi puuvilla olla hyvä materiaali. Silloin himottaisi myös vaaleakeltainen!

Oma vedenvihreä neuletakkini (jossa olen asunut nyt) löytyy täältä, mutta keräsin teille myös muita suosikkejani. En pääse yli miten kauniita nuo kaikki ovat! Mikä on teidän suosikki?

neuletakit

Ylärivi: vaaleansininen / beige / valkoinen / vaaleanpunainen

Keskimmäinen rivi: valkoinen / vaalea liila / mintunvihreä / vaalea liila

Alarivi: vaalea beige / valkoinen / harmaa / vaaleansininen

X