Xenia's day

Sekaisin tummista sävyistä

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia affiliate -linkkejä.

En sentään ole vielä lähtenyt maalikaupoille, mutta muhun on iskenyt ihan älytön viininpunaisen ja oikein tummansinisen kuume, etenkin mitä tulee kotijuttuihin. Mä olen jo pidempään vannonnut pellavalakanoiden nimeen. Jotenkin en vaan osaa enää palata niistä mihinkään muuhun. Ne on niin mukavat ihoa vasten ja näyttävät mun silmääni todella kivoilta. Toisaalta hintaa niillä on kyllä enemmän kuin esimerkiksi puuvilla- tai satiinilakanoilla, joten päätin kerätä tähän muutaman viininpunaisen ja tummansinisen pussilakanavaihtoehdon eri budjetteihin.

Mikä materiaali teitä miellyttää lakanoissa? Oletteko ”kaikkiruokaisia” vai luotatteko yhteen ja samaan?

pellavalakanatviininpunaiset lakanat
yllä pellavalakanat 95€ / alla vasemmalla puuvillaperkaaliset lakanat 56€ / oikealla puuvillalakanat 28€

Meillähän on makkarissa todella tummat seinät (kuvia esim täällä) ja hingun nyt syksyksi jotain tummaa niitä vasten. Mun mielikuvissa tummasininen ja viininpunainen on erittäin hyvä kombo, etenkin jos siinä on vaaleampi sängynpääty taustalla kuten meillä! Onko teillä muuten kokemusta puuvillaperkaalista? Ovatko mukavat? Kiinnostaa kuulla etenkin jos teillä on kokemusta myös pellavaisista lakanoista?

Keräsin tähän myös toisen värin mikä mua miellyttää, nimittäin tuon sinimustan, joka on suurinpiirtein sama sävy kuin meidän makkarimme on! 🙂

siniset pellavalakanatsinimustat lakanatyllä pellavalakanat 95€ / alla vasemmalla puuvilla-satiinilakanat 56€ / oikealla puuvillalakanat 26€

Pakko muuten sanoa nyt puolen vuoden jälkeen, että rakastan yhä edelleen meidän tummaa makkaria. Itseasiassa puhetta on ollut siitä, että maalattaisiin ensi maalauskerralla ihan yleisiäkin tiloja tummemmaksi. Ei niin tummaksi kuin makkari, mutta sillä tavoin, että seinät ovat hieman suuremmassa kontrastissa muuhun sisustukseen nähden. Meillä kun on kuitenkin aika vaaleita kalusteita ja pidän suuresti siitä, että sävyeroja kuitenkin on!

Kummasta te pidätte enemmän: viininpunaisesta vai tummasta sinimustasta?

Tällä hetkellä Ellokselta saa 20%:n alen kodinvalikoimasta ja itseasiassa kaikesta muustakin, mutta tämä liittyi nyt tähän mun postaukseen. Mulla on noi viininpunaiset pellavalakanat jo ostoskorissa, mutta tykkään myös noista sinisistä. Auttakaa!

Mukavaa torstaita kaikille! 🙂

X