Xenia's day

Sharm El Sheikhissä

Teksti: Anna.fi
Täällä sitä ollaan todella lämpimässä Egyptissä,  ihanaa on ollut lukuun ottamatta all inclusive loman tarjontaa. Ensimmäinen ongelma oli veden puute. Kuvittelisi all inclusiven sisältävän näin lämpimässä paikassa myös tarpeeksi vettä, mutta sitä joutuu hakemaan laseissa, ja kysyessämme pullojen täyttöä, suhtauduttiin siihen hieman nuivasti. Toinen pettymys liittyy wifiin, joka on yksi: älyttömän hintainen, ja kaksi: ei toimi kunnolla. Muuten hotellimme Tiran Island on todella kiva: merinäköalan lisäksi ruokaa on tarpeeksi, ja kuten sanottu: lämpöä on riittänyt aina 30 asteeseen saakka ja pitäisi riittää tulevinakin päivinä.
Äsken käytiin syömässä kunnon sapuskat hotellin raflassa ja nyt ollaan lasillisella datailemassa, mutta rento olo on jo nyt saavutettu, joten tietokoneetkin oli ihan mukava kaivaa ”pitkästä aikaa” esiin.
Tässä hieman esimakua siitä, minkälaisissa maisemissa sitä ollaan vietetty aikaa.

Joku mies kosi tyttöystäväänsä tuossa, suloista!! 🙂

Loppuilta kulunee sekin rennoissa merkeissä, huomenna aamulla ollaan lähdössä taas melkoisen aikaisin retkelle, joten pitäisi mennä aikaisin nukkumaan. Palaillaan taas huomenissa! 🙂

Lue myös

X